Veckotidningar

Tidningskungen

Massor av tidningar till de bästa priserna!

Välj själv

Ingen bindningstid

Från 399 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Readly

Prova 6 veckor fritt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Arcy

Prova gratis!

månadsvis

Ingen bindningstid

Wype Tidningar Online

Prova 1 månad gratis

Månadsvis

Ingen bindningstid

En av de populäraste tidningsformerna är veckotidningar. Det är tidningar som kommer ut varje vecka med reportage, intervjuer eller annat innehåll beroende på vad tidningen har för inriktning. Populära veckotidningar är Hemmets Journal, Allers, Hänt extra och People. 

Prenumerera på en veckotidning

Att prenumerera på en veckotidning är förstås väldigt praktiskt. Då behöver man inte tänka på att köpa tidningen i butik eller beställa enstaka nummer online. Med en prenumeration får man hem alla nummer direkt i brevlådan – enklare blir det inte. 

Om man börjar prenumerera på en veckotidning finns det dessutom många gånger kampanjer och erbjudanden man kan hoppa för att få tidningen till ett extra bra pris. 

Läsa veckotidningar online

Vissa veckotidningar, precis som många andra sorters tidningar, kan man läsa online. Det är för det första en väldigt praktiskt lösning. Man slipper tidningar som ligger framme på köksbordet eller en överfull papperssortering som behöver gås ner med till återvinningen. Tidningen finns enkelt och smidigt i ens mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det gör det enkelt att läsa tidningen när man har tid och lust – kanske på tåget, sent på kvällen i soffan utan att behöva en tänd läslampa eller när man väntar på bussen.

Läsa veckotidningar via en prenumerationstjänst

Ett enkelt sätt att få tillgång till veckotidningar online är via en prenumerationstjänst för tidningar. En prenumerationstjänst för tidningar kan liknas vid strömningstjänster som Netflix eller ljudbokstjänster som Storytel. Med en prenumeration får man tillgång till flera olika tidningar och magasin – allt digitalt och lättåtkomligt. 

Via tjänster som Readly kan man få tillgång till populära veckotidningar som Hänt i veckan, Aftonbladet TV, Expressen söndag, Aftonbladet söndag, Icakuriren, Allers, Hemmets veckotidning och Svensk damtidning. 

Prenumerationstjänster på tidningar har ofta fina välkomsterbjudanden till nya kunder. Då kan man testa tjänster under ett par veckor eller en månad och se om man trivs med att läsa sin veckotidning online innan man slår till på riktigt. 

Svenska veckotidningar

Svenska veckotidningar är några av de mest lästa tidningar i Sverige. Många tidningar om kändisar och nöje utkommer veckovis precis som livsstilstidningar och tidningar med recept.

Exempel på veckotidningar: 

  • Allers – en veckotidning full av inspiration, spännande reportage om vanliga människor i ovanliga siturationer, kändisar, hälsa, pyssel och goda recept.
  • Hemmets veckotidning – en tidning full av mode, inredning, goda recept, reportage, skönhetstips, pyssel och mycket mer.
  • Svensk damtidning – läs allt om den svenska kungafamiljen och andra kungligheter runt om i Europa. Dessutom recept, korsord och reportage om kändisar. 
  • Året runt – spännande läsning om allt från kändisar till vanliga människors livsöden. Recept, hälsa, mode och korsord.
  • Hemmets Journal – en av sveriges populäraste veckotidningar. Reportage och gripande läsning blandas med nyheter, hälsa, recept, mode och skönhet.
  • TV-Guiden – precis som namnet antyder, en guide för tv-program.

Utländska veckotidningar

Det finns en rad utländska veckotidningar som även engagerar svenska läsare.

  • Us Weekly – en tidning på engelska fullproppad av kändisnyheter om världens största celebriteter. Allt från skådespelare till kungligheter till musiker får plats i Us Weekly.
  • People – en av världens mest läsa veckotidningar. Läs reportage och nyheter om de största kändisarna i världen. Kändisnyheterna blandas med andra spännande berättelser och livsöden. 

Vanliga frågor och svar om veckotidningar

Vad finns det för bra erbjudande för prenumerationer på veckotidningar?

Inne på vår sajt har vi samlat aktuella erbjudanden för olika prenumerationstjänster för veckotidningar online.

Går det att läsa veckotidningar online?

Ja, det finns en del bra onlinetjänster där du kan prenumerera på flera veckotidningar att läsa online.

Vilka onlinetjänster finns det för veckotidningar?

Vi kan bland annat nämna Readly, Ztory, Wype och Arcy som vi berättar mer om inne på vår sajt.

Kan man testa veckotidningar gratis?

På en del tjänster online kan du prova fritt några veckor. Aktuella erbjudanden för prenumerationer på veckotidningar hittar du här.

Är det någon bindningstid på veckotidningar?

Många onlinetjänster är helt utan bindningstid men det kan förekomma för ett specifikt erbjudande.