Tidningsprenumeration med premie

Här hittar du de senaste kampanjerna och erbjudande när det gäller tidningar med premie. Ett populärt sätt att få fler att prenumerera på tidningar är att erbjuda en prenumeration med premie till ett kraftigt rabatterat pris. Du som kund kan verkligen fynda här och få premier värda långt mer än du betalar för tidningsprenumerationen.


Alla har vi nog fått ett erbjudande antingen i brevinkastet hemma eller på mejl. Ett erbjudande om att få fantastiska presenter eller premier om man väljer att starta en prenumeration på en tidning. Oavsett vilken sorts tidning de gäller så har de alla någon form för premie. Det kommer nog utav att konkurrensen hårdnar i takt med att internet växer och ger oss en outtömlig kanal av information.

Premier till dig som kund

Det räcker att gå tillbaka till 90-talet och tidningarna behövde bara konkurrera med varandra, Nu så är bilden annorlunda och det är inte bara tidningar online som det konkurreras mot. Det gäller att verkligen att komma med något bra för att locka kunder från appar och andra aktiviteter. I detta fallet så gynnar det faktiskt oss. För det är ju så att ju hårdare konkurrens desto bättre erbjudanden får tidningarna komma med. Så är det generellt i affärsvärlden också. Och den starkaste överlever alltid.

Prenumerera på en tidning och få en premie

Vilka premier finns hos dagstidningarna

När det kommer till dagstidningar så är det allra vanligast att de erbjuder någon form för rabatt. Ta Dagens nyheter till exempel, de erbjuder ofta den första tiden med väldigt gunstiga priser. Det kan vara allt från en första gratismånad till halva priset de två första månaderna och så vidare.

Det fina med denna typen erbjudanden är att de som aldrig har prenumererat förut får chansen att testa antingen gratis eller väldigt förmånligt. Vill man fortsätta efter att erbjudande gått ut så behöver man inte göra någonting. Då fortsätter tidningen bara att komma. Vill man avbryta efter prövotiden så är det bara att säga upp tidningen. Inga bindnings avtal förekommer i de allra flesta fall.

Veckotidningar och månadstidningar

Vill man som kund ta del i alla gunstiga erbjudanden som många tidningar har, ja då är information på nätet om vad som erbjuds en bra källa om hur man får tag på det. Sök efter tidningar och premier så kommer massor av förslag på sajter som talar om för dig vad du kan få.

I skrivande stund så slår ett modemagasinen till på stortrumman och erbjuder skönhetsprodukter i form av lotions och cream från ett känt märke för över 1000 kronor. Det är ett erbjudande som är väl så bra. En annan erbjuder doftljus, necessär och skönhetsprodukter för över 800 kronor.

Prenumerera på en biltidning

Ett bilmagasin ger bort verktyg för flera hundra kronor och ett träningsmagasin ger bort snygga träningskläder som tack till sina kunder. Och barnen ska vi inte glömma, klassiska kamratposten ger bort ett skolkit med allt som behövs till flitiga skolbarn. Ja det finns egentligen ingen gräns för vad tidningarna hittar på för att göra sina kunder nöjda.

Vad med uppsägning?

Det kan variera från en tidning till en annan vad som gäller för att säga upp en prenumeration efter att man har fått en fin present. För att vara säker på vad som gäller så rekommenderar vi att ta en telefon och höra med dem innan. Det kan vara så att man ångrar sig och det är då dumt om man binder sig till något. Men många tidningar går det fint att säga upp när som helst. Men som sagt, det lönar sig att vara på den säkra sidan, kolla först.

När det gäller ångerrätten så är det svensk lag som gäller. Men då måste kund också skicka tillbaka den present som man får i erbjudandet i obruten förpackning. Och självklart när det gäller fel på en vara så får man byta.

Lönar det sig?

Tja, allt är relativt. Är det en prenumeration med en riktigt fin premie så ja, då lönar det sig om det verkligen är en sak som man vill ha eller har användning för. Eftersom varan är gratis så behöver man ju inte köpa den. Får man då tidningen billigare i dessa fall? Det kan variera men för att vara säker så plocka räkna på det.

Ofta så vet man vad ett lösnummer kostar och kan då undersöka om en prenumeration blir billigare. Ibland så är premien man får så dyr att själva tidningen inte blir så mycket billigare. Det man eventuellt sparar är kostnaden att ta sig till och från affären eftersom de skickar tidningen till dig gratis.

Andra tidningar har en premie som inte är värd så mycket och då får man också rabatterat pris på själva tidningen. Det kan också vara att en tidning erbjuder ett par nummer gratis men då får man ingen present. Eftersom det varierar i de olika erbjudanden som finns så kolla lite på nätet om det är just det bästa erbjudandet du är ute efter, det kan löna sig.

Skaffa absolut dina tidningar och prenumerationer och se till att du får bra erbjudande och alla premier du kan tänkas få tillsammans med din tidning!

Vanliga frågor och svar om tidningsprenumeration med premie

Var hittar jag prenumerationer på tidningar med premie?

Många tidningsprenumerationer erbjuder en premie eftersom konkurrensen idag är så hård. För att göra det lättare för dig att hitta intressanta premier har vi samlat alla aktuella erbjudanden inne på vår sajt.

Kan man få premie med en prenumeration på en dagstidning?

Ja, fast det är inte så vanligt att det är en produkt utan oftast någon form av rabatt eller att prova gratis en tid.

Vilka tidningar har dyrast premier vid prenumeration?

Oftast finns de dyraste premierna hos modemagasinen eller tidningar inom mat, livsstil och teknik.

Avslutas prenumerationen automatiskt?

Ja, för vissa prenumerationer gör de det medan andra går över i en tillsvidareprenumeration om du inte aktivt säger upp prenumerationen. Det är alltid viktigt att kontrollera vad som gäller inför varje prenumerationserbjudande.

Blir det billigare med en tidningsprenumeration med premie än att köpa produkten i affär?

Om det är en dyr produkt är det ofta billigare men en del premier som erbjuds har inte så stort värde att det är värt prenumerationen i sig bara för produkten. Meningen är att du också ska ha intresse av den tidning du prenumererar och att premien ger ett litet eller större mervärde.