Mama

Mama logotypMama är magasinet för den moderna mamman som vill unna sig lite egentid med en härligt och fängslande tidning. Mama tar med sina läsare på en resa genom mammalivets alla sidor – läs nyheter som rör barn och föräldrar, tips som förenklar vardagen och möt andra mammor och kändismammor. 

Här hittar du aktuella erbjudanden på Mama med lyxiga och användbara premier. 

mama + solskydd från Oriflame

mama + solskydd från Oriflame

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 4 nummer av mama får 199 kronor + solskydd från Oriflame som gratis premie.

TILL KAMPANJEN

mama

mama

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på mama och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


mama prenumeration

2 nr av mama för endast 99 kr / 3 nr av mama för endast 189 kr / 6 nr av mama för endast 349 kr.

mama prenumeration 5 nummer

Få 5 nummer av tidningen mama för 199 kronor.

mama prenumeration 4 nummer

Få 4 nummer av tidningen mama för 159 kronor.

mama + solskydd för dig och ditt barn från EVY + 2 mjuka handdukar

Få 4 nummer av mama och solskydd för dig och ditt barn från EVY + 2 mjuka handdukar som premie för endast 159 kr.

mama + väggdekoration i porslin till barnrummet

Få 4 nummer av mama och väggdekoration i porslin till barnrummet som premie för endast 159 kr.

mama + lyxig hudvård från Babor

mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet. Vi vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.​ Få 4 nr av mama + lyxig hudvård från Babor för 199 kr, totalt värde 525 kr.

Mama + Ida Warg Self-Tanning mousse och Tanning drops

4 nr av tidningen Mama + Ida Warg Self-Tanning Mousse och Tanning Drops, totalt värde 634:-

4 nr av mama för endast 159 kr + hudvård från Emma S.

mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp- och nerförsbacke. Vi vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn. Du får 4 nr till ett värde av 276 kr.

Ett magasin för alla mammor

mama omslagÄr du nybliven mamma? Eller har du precis fått reda på att du är gravid? Eller väntar du kanske ditt andra eller tredje barn? Var du än befinner dig i förhållande till mamma-rollen så är Mama magasinet för dig. Mama sätter mamman i fokus och tar upp alla ämnen som rör mamma-livet. Dröm dig bort från din lite stressiga vardag med härliga mode- och skönhetsreportage, få tips om hur du ska tänka kring nappanvänding och ta del av massor av spännande berättelser från mammor och föräldrar – både kända och helt vanliga människor.

Mama är ett lyxigt magasin som både håller dig i handen under graviditeten och de första åren som mamma, och låter dig drömma dig bort under en stunds egentid. Få skönhetstips, träningstips och modetips samtidigt som du kan läsa om de populäraste barnnamnen just nu och hur du ska hantera din bebis förkylning. I Mama får allt plats – både högt och lågt, men mamma-rollen står alltid i fokus.

Ta del av förlossningsberättelser, läs om livsöden och bli inspirerad till hur du ska inreda barnrummet. 

Prenumerera på Mama

Mama kommer ut med tio nya nummer varje år. Som prenumerant får du hem ett rykande färskt nummer direkt i din brevlåda. Varje nummer är fyllt av spännande läsning, skönhetstips, köpguider och mycket mer. Du får även tillgång till Mammas hemsida där både kända och okända mammor bloggar om sin vardag som gravida eller nyblivna föräldrar. 

Är du intresserad av fler magasin om mamma-livet och föräldrarollen? Då rekommenderar vi även Vi Föräldrar. 

Frågor och svar om Mama

Vilka premier får man med Mama?

Mama har ofta premier inom skönhet, hud- och hårvård och barn. Regelbundet erbjuder de lyxiga skönhetsprodukter, dekorationer till barnrummet eller härliga och mjuka barnfiltar och gosedjur. 

Hur mycket pengar sparar jag?

Du kan spara hundratals kronor om man jämför priset på prenumerationserbjudandet med priset på samma vara i butik. Hur mycket pengar du tjänar beror dock på vilket erbjudande du väljer. 

Hur börjar jag prenumerera på Mama?

För att prenumerera på Mama rekommenderar vi att du först väljer det prenumerationserbjudande som du är intresserad av. Därefter klickar du dig vidare via länken och påbörjar din prenumeration på Mama.