Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap LogotypIllustrerad Vetenskap är en av nordens mest lästa tidningar inom populärvetenskap, vetenskap, natur och teknik. Tidningen blandar de senaste nyheterna och rönen inom vetenskap med spännande fakta, förklaringar och roliga anekdoter. Allt skrivet på ett lättillgängligt språk och med förklarande illustrationer.

Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Illustrerad Vetenskap och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Få 2 tidningar för 139 kr + gåva: Sonitum BT-högtalare

Få 2 tidningar av Illustrerad Vetenskap plus en Sonitum BT-högtalare för 139 kronor.

Illustrerad vetenskap full tillgång digitalt i 30 dagar för 0 kr

Få obegränsad digital tillgång till Illustrerad Vetenskap digitalt för 0 kr, inklusive hela arkivet med mer än 5 000 artiklar.

Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

 • 5 nr 249 kr
 • 8 nr 399 kr
 • 11 nr 499 kr

Illustrerad Vetenskap + Trådlös väderstation med regnmätare

Få 2 nummer av Illustrerad Vetenskap och Trådlös väderstation med regnmätare som premie för endast 138 kr.

Illustrerad Vetenskap + Sonitum trådlös laddare och högtalare

Få 2 nummer av Illustrerad Vetenskap och Sonitum trådlös laddare och högtalare som premie för endast 139 kr.

Illustrerad Vetenskap + Fleecejacka med windbreaker

Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig. Följ med på upptäcktsresa – från jordens djupaste ravin till universums yttersta gränser. Du kan nu beställa: 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Fleecejacka med windbreaker för 138 kr inkl. leverans

Illustrerad Vetenskap + Aktivitetsklocka

Bli underhållen och utmanad, och förstå den värld som omger dig. Se fram emot senaste nytt från forskarnas frontlinje och spännande berättelser om nya tekniska genombrott. Just nu få du 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Aktivitetsklocka för 139 kr.

Illustrerad Vetenskap + Nanoskaljacka – Nordic Explorer

2 nr of Illustrerad Vetenskap + Nanoskaljacka – Nordic Explorer for 148 kr inkl. leverans. Som abonnent får du inte bara tidningen utan också tillgång till ett brett spektrum av digitala tjänster, inklusive vårt stora artikelarkiv, e-tidningar och videofilm.

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Wi-Fi-inspektionskamera

Just nu kan du få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Wi-Fi-inspektionskamera för 138 kr inkl. leverans.

Illustrerad Vetenskap + Mitilux kikare + guide till stjärnhimlen

Just nu kan du få en Mitilux kikare + guide till stjärnhimlen när du köper Illustrerad Vetenskap.

Illustrerad Vetenskap – en tidning för nyfikna

Illustrerad Vetenskap grundades 1984 och har sen dess utvecklats till Nordens mest lästa tidning inom vetenskap och teknik. Tidningen ges ut av Bonnier Publications International i hela femton länder. Förutom i Sverige så säljs tidningen i Norden, Danmark, Norge, Finland och Island, och i bland annat USA, Grekland och Nederländerna. 

Tidningen har innehåll för alla åldrar. Artiklarna om vetenskap, teknik och natur är skrivna på ett språk som är lättillgängligt och underhållande. Innehåller fascinerar och väcker intresset för hur vår värld verkligen fungerar. Läs artiklar om allt från hur vår hjärna reagerar på utseende till vilka djur som lurar allra längst ner i våra hav eller varför biologer tycker att parasiter är värda att rädda och värna om. Det finns utrymme för allt som väcker nyfikenheten mellan Illustrerad Vetenskaps pärmar. 

Läs om:

 • Det senaste inom vetenskapen
 • Ny forskning
 • Vetenskapshistoria
 • Allt om kroppen och människan
 • Sjukdomar – både gamla och nya
 • Klimatflrändringar
 • Uppfinningar och hur de påverkat världen
 • Spännande artiklar om djur och natur
 • Fakta om rymden
 • IQ-test – Hur smart är du egentligen? 
 • Psykologi
 • Det senaste om coronaviruset 

Illustrerad Vetenskap erbjuder lättillgängligt innehåll för alla nyfikna! 

Prenumerera på Illustrerad Vetenskap

Genom att prenumerera på Illustrerad Vetenskap så har man alltid tillgång till de senaste, och mest underhållande, nyheterna inom vetenskapen och forskningen. Tidningen ges ut arton gånger per år. Ungefär varannan vecka kan man alltså njuta av nytt spännande innehåll från Illustrerad Vetenskap. 

Med en prenumeration kommer Illustrerad Vetenskap hem till dig direkt i din brevlåda. Man behöver alltså inte tänka på när nästa nummer kommer och var man ska köpa det. 

Illustrerad Vetenskap Digital

Illustrerad Vetenskap kommer även ut i en digital utgåva – Illustrerad Vetenskap Digital. Med en prenumeration på den digitala tidningen får man tillgång till hela Illustrerad Vetenskaps hemsida. Innehållet finns även via deras app. Där kan man läsa tusentals artiklar, både gamla och nya, och se illustrationer och videos som är unika för den digitala prenumerationen. Det senaste numret av tidningen kan man även läsa digitalt. 

Illustrerad Vetenskap Digital kan man nå via sin mobiltelefon, antingen via webbläsare eller app, sin surfplatta eller sin dator. 

Med en digital prenumeration har man alltid tillgång till Illustrerad Vetenskap – var man än är och vad man än gör. Man har nästintill oändlig läsning om vetenskap, teknik och natur bara ett knapptryck bort.  

Illustrerad Vetenskap med premie

Om man börjar prenumerera på Illustrerad Vetenskap kan man ibland få en premie, en gratis present, när man påbörjar sin prenumeration. Det finns många olika erbjudanden från Illustrerad Vetenskap. Premien avspeglar ofta tidningens innehåll. Illustrerad Vetenskap bjuder därför på premier som kan falla den teknik-intresserade i smaken. Man kan bland annat köpa en prenumeration och få en actionkamera, blodtryckmätare eller smartwatch.

Frågor och svar om Illustrerad Vetenskap

Vad finns det för tidningar inom vetenskap, natur och teknik?

För den som är intresserad av dessa områden kan vi rekommendera tidningen Illustrerad Vetenskap. Tidningen innehåller bland annat de senaste nyheterna och rönen inom området och presenterar spännande fakta och förklarar på ett enkelt sätt.

Hur kan man intressera barn för natur, teknik och vetenskap?

Barn är nyfikna och tidningen Illustrerad Vetenskap väcker mycket lätt intresset inom dessa ämnen. En tidning som passar alla åldrar oavsett kunskapsnivå.

Kan man prenumerera på Illustrerad Vetenskap?

Ja, det går utmärkt och tidningen kommer ut med 18 upplagor om året. Vi har samlat information om prenumerationer på tidningen inne på vår sajt.

Kan man läsa Illustrerad Vetenskap digitalt?

Ja, tidningen kommer även ut i digital utgåva. Den går att läsa via Illustrerad Vetenskaps hemsida och via deras app.

Finns det några premier när man prenumererar på Illustrerad Vetenskap?

Ja, ibland kommer det erbjudande om premier om man beställer en prenumeration. Ofta är relaterar premien till tidningens ämnen som exempelvis teknik. Läs mer på vår sajt om aktuella erbjudanden!