Allas

Allas logotypAllas är en lyxig veckotidning för dig som befinner dig i mitten av livet. Tidningen bjuder på inspirerande läsning, gripande personporträtt, läsvärda reportage och tips om läcker mat, hälsa, träning, inredning, trädgård, modetrender och skönhet. Läs Allas och unna dig en njutbar stund – varje vecka.

Allas

Allas

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Allas och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Livsstil, hälsa, mode, recept och mycket mer

 

Allas omslagAllas är en veckotidning med lång historia. Det första numret kom ut 1931, då under namnet Allas Veckotidning. Sen 1997 har tidningen kommit under under namnet Allas.

Allas ges ut av Allers förlag och är en tidning som främst vänder sig till kvinnan mitt i livet. I varje nytt nummer får du ta del av allt från mode och skönhet till kändisreportage och livshistorier. 

Ta del av smarriga recept – allt från festmåltider till hälsosamma alternativ. Läs om det senaste inom träning och hälsa – hur håller du dig frisk när du börjar bli lite äldre? Ta del av de senaste trenderna inom mode och skönhet – vilka jeans passar en kropp med former? Vilken hudvård ger mest fukt till ett vintertrött ansikte. I Allas för det mesta som rör en kvinnas liv plats. 

Mellan tipsen och inspirationen får du möta aktuella kändisar och ta del av gripande livsöden. Helt vanliga människor berättar om unika upplevelser som berör och engagerar. Kändisar bjuder in dig till deras privata fester, middagar och relationer. 

Läs allt ord det senaste inom nöjesvärlden – allt från nya tv-program, till reportage om nöjesprofiler och reportage om de mest aktuella programmen. 

 

Prenumerera på Allas

 

Allas är tidningen för dig som vill unna dig det där lilla extra varje vecka. Tidningen kommer ut med ett nytt nummer varje vecka – alltså hela 52 nummer om året. Som prenumerant får du hem varje nytt nummer direkt i brevlådan.

Är du intresserad av andra veckotidningar? Då rekommenderar vi även Allers.

Frågor och svar om Allas

För vem passar Allas?

Allas främsta målgrupp är kvinnor som befinner sig mitt i livet, men de allra flesta kan hitta något av intresse i veckotidningen. Tidningen bjuder på recept, trender, kändisnyheter och läsvärda reportage. 

Hur ofta kommer Allas ut?

Allas kommer ut med ett nytt nummer varje vecka. Totalt ges tidningen ut 52 gånger om året. 

Hur börjar jag prenumerera på Allas?

Ta del av ett av våra prenumerationserbjudanden för att börja prenumerera på Allas. Klicka dig vidare och påbörja din prenumeration direkt online.