Teknikens Värld

Teknikens värld logotypTeknikens Värld är en av Sveriges mest älskade tidningar när det kommer till seriös biljournalistik. Tidningen bjuder på allt från guider till de nyaste modellerna på marknaden till reportage om nya biltekniker, spännande äldre bilar och nyheter inom motorsport. 

Få 5 tidningar för 199 kr + gåva: kikare + multiverktyg

Få 5 tidningar för 199 kr + gåva: kikare + multiverktyg

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 5 nummer av Teknikens värld plus en kikare + multiverktyg för 199 kronor.

TILL KAMPANJEN

Teknikens Värld

Teknikens Värld

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Teknikens Värld och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Teknikens Värld prenumeration

3 nr av. Teknikens Värld för endast 179 kr / 13 nr. av. Teknikens Värld för endast 959 kr / 26 nr av Teknikens Värld för endast 1759 kr.

Teknikens Värld + multiverktyg och laservattenpass

Få 5 nummer av Teknikens Värld + multiverktyg i kreditkorsform och ett laservattenpass för endast 199 kronor.  

Teknikens Värld + Bluetoothtracker och verktygsset

Få 4 nummer av Teknikens Värld och Bluetoothtracker och verktygsset som premie för endast 129 kr.

Teknikens Värld för endast 129:- + Radiostyrd bil

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister! Du får 4 nr av Teknikens Värld för endast 129:- + Radiostyrd bil som gåva.

Allt om bilar

Teknikens Värld OmslagTeknikens Värld är är riktigt klassisk tidning på den svenska marknaden. Det första numret kom ut redan 1948, och idag kommer magasinet ut med ett nytt nummer varannan vecka. Under de första åren handlade Teknikens Värld om teknik i stort, men sen 70-talet handlar tidningen i första hand om bilar och så ser det ut även idag.

I Teknikens Värld hittar du de senaste bilnyheterna och stora tester och guider av både nya bilar på marknaden och begagnade bilar. Tidningen testar bland annat de bästa elbilarna på den svenska marknaden, guidar dig till den bästa laddhybriden och listar de mest sålda bilarna under året. 

En av tidningens mest älskade inslag är deras provkörningar. Redaktionen provkör allt från de nyaste modellerna från Rolls-Royce och Porsche till den senaste modellen av Seats Ibiza och Skodas Fabia. De gör även lite mer udda provkörningar av till exempel en Ford Escort Mexico från 1973 eller en trimmad Polsestar 2. 

Teknikens Värld är verkligen tidningen för dig som älskar allt om bilar. Djupdyk i spännande läsning och reportage, ta del av de senaste bilnyheterna och flyg fram i tidningens provkörningar. Teknikens Värld följer även motorsporten och ger dig uppdateringar kring nya rally-bilar, vad som händer inom F1 och bevakar den svenska rallytävlingarna. 

Prenumerera på Teknikens Värld

Teknikens Värld kommer ut med nya nummer två gånger i månaden, vilket totalt blir 26 rykande färska nummer om året. Som prenumerant får du hem varje nytt nummer direkt i din brevlåda. Missa inte de senaste bil-nyheterna, de bästa guiderna och allt om motorsporten – prenumerera på Teknikens Värld. 

Frågor och svar om Teknikens Värld

Vilka premier erbjuder Teknikens Värld?

Teknikens Värld har premier för den teknikintresserade. De kan bland annat erbjuda en powerbank, hörlurar, bluetooth-tillbehör eller praktiska verktygsset. 

Hur mycket pengar sparar jag?

Vad premien är värd ser olika ut mellan de olika erbjudandena. Vanligtvis kan du spara hundratals kronor, och minst 500 kronor, om man jämför med priset i butik.

Vad handlar Teknikens Värld om?

Teknikens Värld handlar om bilar, bil-nyheter, bilbranschen i stort och motorsport. Tidningen bjuder på körtest, guider och nyheter.