Tara

Tara logotypTara är ett populärt livsstilsmagasin för kvinnor mitt i karriären och livet. Läs om de senaste modetrenderna, nyheter inom skönhet och smink tillsammans med spännande läsning om personlig utveckling, hälsa, träning och relationer. Tara samlar allt som intresserar den moderna kvinnan. 

Hitta aktuella erbjudanden från magasinet Tara med lyxiga skönhetspremier.

tara

tara

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på tara och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Tara + lyxigt smink från Oriflame

Få 5 nummer av Tara och lyxigt smink från Oriflame som premie för endast 199 kr.

Tara + hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin

Få 5 nummer av Tara och avkopplande hudvård IDUN Minerals by Agneta Sjödin som premie för endast 199 kr.

Tara + sommarkit från Oriflame och strandhandduk

Få 5 nummer av Tara och ett härligt sommarkit från Oriflame och en strandhandduk som premie för endast 199 kr.

Tara + hudvård från Filorga

5 nr av tidningen Tara + lyxig hudvård från Filorga för 199 kr, totalt värde 735 kr.

Tara + hudvård från Oriflame

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig!

Tara + lyxig hudvård från Clarins

5 nr av Tara för endast 199 kr + lyxig hudvård från Clarins (Clarins Lip Perfector, Clarins SOS Primer, Clarins Extra Firming Day, Clarins Foot Beauty Treatment Cream)

Ett livsstilsmagasin med kvinnan i fokus

Tara OmslagTara tar sin läsare i handen och tar med henne på en underbar resa genom livet efter småbarnsåren och mitt i karriären. Tara är inte bara ett livsstilsmagasin utan även en vän att luta sig mot under alla livets med- och motgångar. Läs om de bästa skönhetstipsen för mogen hud, få tips om de senaste modetrenderna, läs guider om hur du klär dig efter din kroppsform och läs spännande livsreportage om andra kvinnor. 

Experter ger svar på frågor om allt från relationen till sina tonårsbarn till hur man får bukt med sin svullna mage. Allt som rör en kvinna mitt i livet tar Tara upp. 

Livsstilsläsningen varvas med läsvärda reportage om kändisar, långläsning om kvinnoöden och guider och tips. Få verktyg som hjälper din personliga utveckling på vägen och sätt dig själv i första rummet. 

Starta en prenumeration på Tara

Om du vill prenumerera på Tara skickas du ett nytt lyxigt magasin lite oftare än en gång i månaden. 14 nummer släpps varje år och varje nummer är fullproppat av spännande läsning anpassad för kvinnor mitt i livet. Tara är en vän som sätter dig och ditt välbefinnande i första rummet. Unna dig en stund för dig själv och starta en prenumeration på en av Sveriges mest lästa livsstilsmagasin för kvinnor.

Är du nyfiken på fler livsstilsmagasin med kvinnor i fokus? Då kan vi även rekommendera Damernas Värld, Amelia och M Magasin. 

Frågor och svar om Tara

Vilken typ av premier brukar Tara ha?

Tara känner sina läsare väl och erbjuder därför ofta premier inom skönhet, hud- och hårvård och mode.

Hur mycket pengar sparar jag?

Hur mycket pengar du sparar på din premie och prenumeration beror på vilket erbjudande du väljer. Med Taras premier kan du spara hundratals kronor jämfört med priset på produkten och magasinet i butik.

Hur börjar jag prenumerera på Tara?

Börja med att välja det erbjudande som du är intresserad av. Sen klickar du dig enkelt vidare och beställer din nya prenumeration med premie online.