Året Runt

året runt logotypÅret Runt är en tidning full av livets goda. Här bjuds på kändisar, kungligheter och läsvärda reportage. En stor matdel bjuder på recept och matinspiration till både vardag och fest. Få inspiration till garderoben och hemmet med modetips, inredningstips och shoppingguider. Året Runt bjuder även på kluriga kryss och massor av underhållning.

Året Runt

Året Runt

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Året Runt och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Sätt guldkant på vardagen med Året Runt

 

Året Runt omslagÅret Runt kom ut med sitt första nummer 1946 och har sen dess varit en av de mest lästa veckotidningarna i Sverige. Året Runt är en familjetidning med underhållning för de allra flesta. I varje nummer bjuds det på en stor mat-del full av recept och inspiration, massor av sidor med kryss, korsord och sudoku, möten med spännande kändisar, läsvärda reportage och mycket mycket mer. 

I Året Runt får du möta våra svenska kungligheter och mest folkkära kändisar. Läs spännande intervjuer med de mest aktuella personerna i nöjesvärlden. Shirley Clamp berättar om sin nya kärlek, Rachel Molin berättar om personen bakom skrattet och Marie Olsson Nylander delar med sig av sina visdomsord. 

Varje nummer bjuder även på läckra recept som passar både till vardagsmiddagen och festliga bjudningar. Laga en drömgod pasta med räkor och musslor, testa nya varianter på de klassiska kärleksmumsen och baka söta mini-pizzor som faller de mest kräsna barn i smaken. Recepten blandas med härliga inredningstips, trädgårdsinspiration och skötselvård för dina krukväxter. 

Allt detta kombineras med kluriga kryss i olika svårighetsgrad, hjärngympa i form av sudoku och lockande och läsvärda noveller med olika teman. 

 

Prenumerera på Året Runt

 

Året Runt är en veckotidning som kommer ut med 52 nummer varje år – alltså ett nytt nummer varje vecka. Tidningen läses av tusentals personer varje vecka och bjuder på underhållning, inspiration och hjärngympa. 

Prenumerera på Året Runt och få hem ett fullspäckat nummer varje vecka. På vår sida hittar du aktuella erbjudanden.

Är du intresserad av fler veckotidningar? Då rekommenderar vi även Hemmets Veckotidning, Hemmets Journal, Allas och Allers. 

Frågor och svar om Året Runt

Vad kan jag läsa om i Året Runt?

Året Runt bjuder på kryss, korsord och sudoku, men även läsvärda noveller, kändisporträtt, kungligheter, mode, heminredning, odling, recept och mycket mer. 

Hur ofta kommer Året Runt ut?

Året Runt kommer ut med ett nytt nummer varje vecka och 52 nummer om året. 

Hur börjar jag prenumerera på Året Runt?

Kika igenom våra prenumerationserbjudanden och hitta ett som passar dig. Därefter klickar du dig vidare och börjar prenumerera på din nya veckotidning.