Damernas Värld

Damernas värld logotypDamernas Värld är en klassisk damtidning som vänder sig till dig som älskar mode, skönhet, hälsa, trender och kändisar. Läs om de senaste modetrenderna, de nyaste produkterna på skönhetshyllorna och spännande och läsvärda reportage. Här hittar du aktuella erbjudanden från Damernas Värld med lyxiga skönhetspremier. 

Damernas värld + solskydd från Evy

Damernas värld + solskydd från Evy

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 5 nummer av Damernas Värld från 199 kronor + solskydd från Evy som premie.

TILL KAMPANJEN

Damernas Värld

Damernas Värld

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Damernas Värld och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Damernas Värld prenumeration

3 nr av Damernas Värld för endast 169 kr / 7 nr av Damernas Värld för endast. 489 kr / 14 nr av Damernas Värld för endast 899 k

Damernas Värld + Rituals-set och handdukar

Få 5 nummer av Damernas Värld + härligt Rituals Sakura-set och handdukar för endast 199 kronor.

Damernas Värld + lyxig hudvård från Babor

Få 5 nummer av Damernas Värld och lyxig hudvård från Babor som premie för endast 199 kr.

Damernas Värld + lyxigt set från Rituals

Få 5 nummer av Damernas Värld och lyxigt set från Rituals som premie för endast 199 kr.

Damernas Värld + lyxig hudvård från Babor + sammetsnecessär

Damernas Värld är magasinet för dig som älskar mode och skönhet – men också kultur, resor, mat och inredning.​ Du får 5 nr till ett värde av 360 kr och lyxig hudvård från Babor och en sammetsnecessär.

Damernas Värld + Lyxiga Clarins-produkter

Damernas Värld är magasinet för dig som älskar mode och skönhet – men också kultur, resor, mat och inredning. I DV blir du guidad till rådande trender och skönhetsprodukterna som fått bäst betyg i våra noggrant utförda tester – allt för att du ska ha möjlighet att välja det bästa för just dig.

Damernas Värld + lyxig hårvård från Kevin Murphy och en necessär

Damernas Värld är magasinet för dig som älskar mode och skönhet – men också kultur, resor, mat och inredning. I DV blir du guidad till rådande trender och skönhetsprodukterna som fått bäst betyg i våra noggrant utförda tester – allt för att du ska ha möjlighet att välja det bästa för just dig.

Mode och skönhet i centrum

Damernas Värld OmslagDamernas Värld är magasinet för dig som älskar mode, skönhetsprodukter, hälsa och resor. Varje nytt nummer är fullproppat med de senaste trenderna inom mode, smink, hudvård och hårvård tillsammans med spännande läsning om kändisar, resereportage och livsstilsinspiration. Läs om allt från hur du piffar upp din basgarderob till de senaste hälsotrenderna och den mest effektiva träningen.

Damernas Värld är en riktigt klassisk tidning på den svenska marknaden. Det första numret kom ut redan 1944 (eller egentligen redan 1940, men då under namnet Flitiga händer). Tidningen står även för det prestigefyllda designpriset Guldknappen som delas ut årligen till en svensk modedesigner. 

Magasinet är alltså en grundbult inom svenskt mode och står både för den klassiska stilen och nytänkande trender. 

Läs om den kommande säsongens hetaste trender, klassiska plagg som aldrig går ur tiden, de senaste sminktrenderna och livsstilsreportage om träning, kost och skönhet inifrån. 

Damernas Värld har även sina omåttligt populära horoskop av deras egna astrolog Margareta Hedin från Astrobloggen. 

Prenumerera på Damernas Värld

Som prenumerant på Damernas Värld får du hem ett nytt nummer 14 gånger om året. Varje nummer är lika sprängfyllt med spännande läsning, vackra bilder och trendkänslig information. Var alltid först på bollen när det kommer till skönhet, mode och trender med Damernas Värld. 

Om du inte kan få nog av mode, skönhet och livsstil kan vi även rekommendera Tara, Amelia, M-Magasin och Elle. 

Frågor och svar om Damernas Värld

Vilka premier kan jag välja på med Damernas Värld?

Damernas Värld har i första hand premier inom skönhet, mode, hudvård, hårvård och smink. Deras premier är alltså som klippta och skurna för magasinets läsare. 

Hur mycket pengar kan jag spara?

Hur mycket pengar du sparar, jämfört med priset på produkten i butik, beror på vilket premieerbjudande du väljer. I de flesta fall kan du spara flera hundratals kronor.

Hur börjar jag prenumerera på Damernas Värld?

Damernas Värld har ofta en rad olika prenumerationserbjudanden. Välj den prenumeration med premie som du vill har ch klicka dig sedan vidare för att beställa direkt online.