Allt om Mat

allt om mat logotypAllt om Mat är tidningen för dig som älskar mat, matlagning, bakning och dukning. Varje nummer är fullproppat med recept, inspiration och härliga reportage. Lär dig nya tekniker och maträtter med Allt om mats egna recept, testlagade av deras matredaktion. På Allt om mats matredaktion jobbar matredaktörer och kockar tillsammans för att ta fram nya, kreativa och spännande maträtter.

Allt om mat får plats i Allt om Mat – din kompis i köket!

Allt om mat + ungsform

Allt om mat + ungsform

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 6 nummer. av Allt om mat + ungsform för endast 199 kronor.

TILL KAMPANJEN

Allt om Mat

Allt om Mat

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Allt om Mat och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Allt om mat prenumeration

3 nr av Allt om mat för endast 159 kr / 9 nr av Allt om mat för endast 539 kr / 18 nr av Allt om mat för endast 998 kr.

Allt om mat + olivolja, balsamvinäger och 2 skålar

Få 6 nummer av Allt om mat för 199 kronor + olivolja, balsamvinäger och två skålar som premie.

Allt om mat + 2 st skålar Swedish Grace Winter

Få 6 nummer av Allt om mat och 2 st skålar Swedish Grace Winter som premie för endast 159 kr.

Allt om Mat + 2 Mon Amie-muggar

Få 6 nummer av Allt om Mat och 2 Mon Amie-muggar från Rörstrand som premie för endast 199 kr.

Allt om Mat + 4 rödvinglas från Iittala

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! Värde 699 kr.

Allt om Mat – en tidning för matälskare

Redan 1970 lanserades Allt om mat och sveriges mest älskade mattidning gjorde snabbt succé. Enkla vardagsrecept blandas med festmåltider och härliga bakverk och kakor. Tidningen innehåller såklart inte bara recept. De konkreta tipsen omges av test av matvaror, reportage och intervjuer med kockar, hemmakockar och matälskare.  

Recepten i Allt om mat kommer från hela världen och täcker in enkla vardagsmåltider, lite finare fredagsmiddagar, festmåltider och såklart måltider till högtider som jul, nyår, födelsedagar och midsommar. Inspireras av maträtter från Indien, Korea, USA, Italien och våra grannländer Danmark och Norge. 

Allt om mat passar den som precis börjat intressera sig för matlagning, mästerkocken och alla däremellan. 

Tidningen ges ut av Bonnier Magazines & Brands AB och kommer ut arton gånger om året. Varje månad får man njuta av ett nytt nummer fullproppat av recept och inspiration. Dessutom kommer sex special-nummer ut om året. 

Prenumerera på Allt om Mat

Med en prenumeration på Allt om mat har man alltid tillgång till nya spännande recept och matlagning. Varje månad trillar ett nytt nummer ner i brevlådan som man kan låta sig inspireras av. Med en prenumeration slipper man tänka på när ett nytt nummer kommer ut eller var man ska få tag på det. En prenumeration är ett lätt sätt att läsa Sveriges mest populära mattidning!

Läs om:

  • Recept – alla testlagade av Allt om mats redaktion och kockar
  • Test av matvaror – allt från den godaste bearnaisesåsen till den bästa frysta kladdkakan
  • Läs om vin – vilket vin passar vilken maträtt? Vilka viner är populära just nu?
  • Artiklar – vilka råvaror är i säsong? Vad är trendigt inom matlagning just nu?
  • Intervjuer och reportage – möt kockar och matentusiaster 
  • Dukning och festmåltider

Allt om mat digital

Tidningen Allt om mat kan inte endast läsas i pappersform – den finns även digitalt. Läs Allt om mat i en app i din telefon eller på din läsplatta. Dessutom finns mycket spännande recept och inspiration på Allt om mats hemsida. 

Med en prenumeration på en tidningstjänst, som Arcy, kan man få tillgång till Allt om mat och en rad andra spännande tidningar. Läs obegränsat under din prenumerationsperiod. Via appen får du tillgång till spännande läsning var du än är. 

Allt om mat med premie

Om man börjar prenumerera på Allt om mat får man ofta ett erbjudande om en prenumeration tillsammans med en premie. Premierna man får med Allt om mat är förstås anpassade efter tidningens läsare. Få vackra glas från Iittala, muggar från Rörstrand, skålar från Mon Amie eller en praktiskt köksvåg.

Frågor och svar om Allt om mat

Vad för typ av innehåll finns det i Allt om mat?

Om du älskar matlagning, bakning och dukning är detta tidningen för dig! Varje nummer innehåller både recept, inspiration och reportage. Tidningen innehåller även test av matvaror och tips på viner som passar till olika maträtter. Du får lära dig nya tekniker och nya spännande maträtter.

Vilken sorts mat täcks i tidningen, Allt om mat?

Det är mat från hela världen, med allt från vardagsrecept till festmåltider, bakverk och kakor.

För vem passar tidningen?

Alla som älskar matlagning oavsett om du är nybörjare eller mästerkock.

Hur ofta kommer tidningen ut?

Det kommer ut 18 utgåvor varje år med en tidning varje månad samt sex specialnummer.

Får man några premier när man blir prenumerant på Allt om mat?

Det finns ofta premier att välja till med allt från muggar från Rörstrand, glas från Ittala, köksvågar och en massa annat.