Femina

Femina logotypFemina är Sveriges största och mest älskade magasin för kvinnor. Varje nummer är fullproppat av de senaste modetrenderna, skönhetsnyheter och det senaste inom inredning. Detta kompletteras av läsvärda artiklar om hälsa, träning, relationer och mat. 

Här hittar du aktuella premieerbjudanden från Femina med lyxiga gåvor. 

Femina

Femina

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Femina och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Sveriges största magasin för kvinnor

Femina Omslag

Femina är ett magasin med stor bredd, men med fokus på kvinnliga läsare. Magasinet har varit en del av svenska kvinnors avkoppling sen 1944 när det första numret kom ut. Varumärket Femina associeras med kvalitetsunderhållning med fokus på mode, heminredning, mat, hälsa och relationer. Idag är tidningen en av de mest lästa i sin genre. 

En gång i månaden kommer ett nytt nummer av Femina ut. I varje nummer får du ta del av de senaste modetrenderna, det senaste inom skönhet och makeup, heta inredningstrender, aktuella nyheter om hälsa och läsvärda intervjuer med kändisar och vanliga människor med en historia att berätta. 

Femina är ett livsstilsmagasin med kvinnan i fokus. Ta del av spännande reportage och intervjuer, få tips om hur du tar kontroll över din ekonomi och hur du ska tänka inför pensionen, läs guider till de bästa nya parfymerna och den bästa hudvården för mogen hud, läs om hur stjärnor som Kate Winslet håller sitt hår vackert och få tips om spännande nya böcker, filmer och serier. Allt får plats inom Feminas pärmar. 

 

Prenumerera på Femina

 

Femina kommer ut med fjorton nummer om året – det kommer alltså ett nytt nummer lite oftare än en gång i månaden. Om du väljer att prenumerera på Femina kommer du aldrig att missa ett nytt läsvärt nummer med allt från lyxiga tips om mode, smink och hudvård till spännande läsning och intervjuer med aktuella personer och intressanta livsöden. 

Är du intresserad av fler livsstilsmagasin för kvinnor? Då rekommenderar vi även Amelia, Damernas Värld, M Magasin och Tara.

Frågor och svar om Femina

Vilka premier har Femina?

När Femina erbjuder premier har premierna ofta en koppling till Feminas innehåll. Det är ofta premier inom skönhet, smink, hår- och hudvård.

Hur mycket pengar sparar jag?

Hur mycket pengar du spara beror på vilket erbjudande du väljer. Du kan spara hundratals kronor om man jämför priset på prenumerationen och premien med priset på samma produkt i butik.

Vad kan jag läsa om i Femina?

Femina är ett livsstilsmagasin för kvinnor. Varje nummer tar upp spännande nya trender inom mode, skönhet och inredning. Du kan även läsa intervjuer med kändisar och spännande reportage om ekonomi, hälsa och aktuella händelser.