Digital FOTO

Bonnier Digitalt Foto logotypDigital FOTO är nordens största magasin som riktar sig till den fotointresserade – och passar både nybörjare och mer avancerade fotografer. Ta del av tips och guider som kan ta dina foton från alldagliga till proffsiga. 

Här hittar du aktuella erbjudanden från Digital FOTO med spännande teknikpremier. 

Digital FOTO

Digital FOTO

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Digital FOTO och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

  • 5 nr 249 kr
  • 8 nr 399 kr
  • 11 nr 499 kr

Digital Foto + Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera

Få 2 nummer av Digital Foto och Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera som premie för endast 148 kr.

Digital Foto + Gimbalstabilisator + Trådlös 3-i-1 laddare

Få 2 nummer av Digital Foto och Gimbalstabilisator + Trådlös 3-i-1 laddare som premie för endast 148 kr.

Digital foto + Axelväska för foto och fritid

Få 2 nummer av Digital Foto och axelväska för foto och fritid som premie för endast 148 kr.

Digital Foto 2 tidningar för 148 kr + 8-i-1 adapter

8-i-1-adapter - Värde: 399:- Din dator har säkert ont om både usb-uttag och andra portar. Därför har vi utvecklat Digital FOTOs 8-i-1-adapter.

Bli en bättre fotograf

Digital Foto OmslagDigital FOTO är ett fotomagasin för alla som älskar att fotografera. Tidningen riktar sig främst till hobbyfotografer och varje nummer är sprängfyllt av tips och knep som kan ta din fotografering till nästa nivå. Lär dig hur du tar vackra porträtt med kort skärpedjup, få tips om hur du tar snyggast utomhusbilder och ta del av kurser i fotoredigeringsprogram som Lightroom, Photoshop och Photoshop Elements. Du får även ta del av de senaste nyheterna inom foto-världen – allt från ny utrustning och nya bildredigeringsprogram till nyheter om kända fotografer. 

Digital FOTO bjuder på guider av fototekniker som är enkla att följa (även för den oerfarna fotografen), recensioner av nya kameror och annan fototeknik, kurser i populära redigeringsprogram och spännande reportage om allt som hör fotografering till. Ta del av knep från några av Sveriges vassaste proffsfotografer, lär dig hur du tar den bästa selfien och ta del av vackra och inspirerande foton från tidningens läsare. 

I varje nummer väljer redaktionen ut de bästa bilderna som Digital FOTOs läsare skickat. Skicka in din egna foton och få kommentarer professionella fotografer. 

Prenumerera på Digital FOTO

Om du väljer att prenumerera på Digital FOTO får du hem ett sprillans nytt nummer var tredje vecka. Tidningen kommer ut med en ny upplaga 18 gånger om året och varje nummer är fyllt till bredden med guider, tips och spännande läsning – allt ackompanjerat av vackra bilder och foton. 

Är du intresserad av fler teknikmagasin? Då kan vi även rekommendera PC-Tidningen och Teknikens Värld. 

Frågor och svar om Digital FOTO

Vilka premier har Digital FOTO?

När du beställer en prenumeration med en premie från Digital FOTO får du vanligtvis en gåva som passar den som är teknikintresserad. Det kan tillexempel vara fotoutrustning, kikare eller en smartklocka.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Hur mycket du sparar jämfört med priset i butik beror på vilket prenumerationserbjudande du väljer. Vanligtvis kan du spara minst 500 kronor. 

Hur börjar jag prenumerera på Digital FOTO? 

Om du vill börja prenumerera på Digital FOTO börjar du med att välja det prenumerationserbjudande du vill ta del av. Klicka dig sen vidare och påbörja din prenumeration direkt online.