PC-Tidningen

PC-tidningen logotypPC-Tidningen är Nordens ledande magasin för datoranvändare. Den vänder sig både till dig som är en van användare och dig som kanske precis har börjat experimentera med det digitala. I PC-Tidningen får du läsa om spännande nya teknik-nyheter, ta del av hjälpsamma steg för steg-guider och läsa tester av de senaste programmen och den senaste tekniken. 

Här hittar du aktuella erbjudanden från PC-Tidningen med spännande teknikpremier. 

PC Tidningen + Stativ och tangentbord

PC Tidningen + Stativ och tangentbord

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 2 tidningar av PC Tidningen plus stativ och tangentbord för hemmakontor för 149 kronor.

TILL KAMPANJEN

PC-Tidningen

PC-Tidningen

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på PC-Tidningen och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

PC Tidningen + Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera

PC Tidningen + Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 2 nummer av PC Tidningen och Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera som premie för endast 149 kr.

TILL KAMPANJEN

PC-tidningen + gåva: Webbkamera med inbyggd LED-belysning och kamerasky

PC-tidningen + gåva: Webbkamera med inbyggd LED-belysning och kamerasky

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 2 nummer av PC-tidningen och Webbkamera med inbyggd LED-belysning och kamerasky som premie för endast 149 kr.

TILL KAMPANJEN

PC-tidningen + WiFi-smartkamera för utomhusbruk

PC-tidningen + WiFi-smartkamera för utomhusbruk

Gäller t.o.m. Tillsvidare

PC-tidningen är både till för entusiaster som då och då behöver inspiration eller en hjälpande hand och för absoluta nybörjare som bara vill att allt ska fungera. 2 nummer av PC-tidningen + WiFi-smartkamera för utomhusbruk för 149 kr inkl. leverans.

TILL KAMPANJEN

2 nummer av PC TIDNINGEN + Robust multikamera

2 nummer av PC TIDNINGEN + Robust multikamera

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Just nu kan du beställa 2 nummer av PC TIDNINGEN + Robust multikamera för 149,50 kr. inkl. leverans

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


PC Tidningen + Guide till Windows 11

Få 2 tidningar av PC Tidningen plus en guide för Windows 11 för 149 kronor.

Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

  • 5 nr 249 kr
  • 8 nr 399 kr
  • 11 nr 499 kr

PC-tidningen + Bluetooth-klockradio med trådlös laddning

Få 2 nummer av PC-tidningen och Bluetooth-klockradio med trådlös laddning som premie för endast 149 kr.

PC-tidningen + Stativ och tangentbord för hemmakontor

PC-tidningen är den perfekta följeslagaren för alla som är intresserade av datorer, surfplattor och smarttelefoner. Få 2 tidningar för 149 kr. + gåva: Stativ och tangentbord för hemmakontor – Spara 486 kr.

Allt om datorer och teknik i Nordens ledande datormagasin

PC-tidningen omslagOm du är intresserad av datorier, teknik, surfplattor och mobiltelefoner så är PC-Tidningen magasinet för dig. I Nordens ledande datormagasin hittar du allt från tekniknyheter till enkla guider och tester av spännande nya produkter. 

En av de bästa sakerna med PC-Tidningen är att den vänder sig både till dig som är nybörjare och dig som är mycket datorvan – huvudsaken är att du har ett intresse för tekniken. Har du precis köpt en ny smartphone och vet inte riktigt hur du ska komma igång? PC-Tidningen bjuder på enkla steg för steg-guider som hjälper dig igång med helt ny teknik. Är du ute efter ett nytt fotoredigeringsprogram? Då har PC-Tidningen flera olika tester som kan hjälpa dig att välja programvaran som passar just dig. 

PC-Tidningen går igenom Windows senaste operativsystem-släpp med guider till de nya funktionerna och test av alla nyheter. Tidningen lyfter även Androids senaste uppdateringar. Nya smartphones på marknaden testas och betygsätts, även datorer, surfplattor, skrivare och annan ny teknik testas och utvärderas. 

Läs dessutom om nyheter inom teknikvärlden. Vilka virus ska du se upp med just nu? Hur gör du för att skydda dina enheter? Och hur bra fungerar egentligen antivirus-program?  

Prenumerera på PC-Tidningen

PC-Tidningen kommer ut med 19 nummer om året, vilket blir ungefär två nya nummer i månaden. Som prenumerant får du hem tidningen direkt i brevlådan och dessutom tillgång till Fördelszonen på PC-Tidningens hemsida. 

Frågor och Svar om PC-Tidningen

Vilka premier har PC-Tidningen?

PC-Tidningen erbjuder ofta premier inom teknik – vilket passar magasinets läsare som handen i handsken. Det kan till exempel handla om en powerbank, hörlurar eller Bluetooth-tillbehör.

Vad kan jag läsa om i PC-Tidningen?

I PC-Tidningen kan du läsa om de senaste nyheterna från teknik- och datorvärlden. Tidningen bjuder dessutom på steg för steg-guider, test av nya produkter och programvara, och köpguider till den bästa tekniken.

Hur börjar jag prenumerera på PC-Tidningen?

Välj det prenumerationserbjudande som du tycker är mest lockande på vår sida och klicka dig sedan vidare. Du kan starta din prenumeration direkt online.