Hänt i Veckan

Hänt i Veckan LogotypHänt i Veckan är en av Sveriges mest lästa kändistidningar. Varje vecka bjuder tidningen på exklusiva intervjuer, unika avslöjanden, massor av smaskigt skvaller och spännande nyheter. Kom närmare våra svenska kändisar än vad du gjort någonsin tidigare med en prenumeration på Hänt i Veckan. 

Hänt i Veckan

Hänt i Veckan

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Hänt i Veckan och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Kändisskvaller, nyheter och intervjuer

 

Hänt i Veckan omslagVill du veta allt om våra svenska kändisars kärleksliv? Vad händer egentligen bakom kungahusets stängda dörrar? Vilka kändisar gick på röda mattan tillsammans? Vem har lämnat vem? Och vad händer bakom kulisserna i våra mest älskade tv-program? Allt detta och lite till kan du läsa om i kändistidningen Hänt i Veckan. 

Hänt i Veckan kommer ut med ett rykande färskt nummer varje vecka med allt du behöver veta när det kommer till kändisnyheter, skvaller och allt annat som rör kändisvärlden. Nyheter, skvaller och reportagen är skrivna med kärlek och glimten i ögat. Hänt i Veckans medarbetare älskar alla kändisar de skriver om. Ta del av kändisar på ett sätt som du aldrig tidigare gjort med Hänt i Veckan. 

Förutom kändisnyheter så bjuder Hänt i Veckan även på spännande bakom kulisserna-reportage, personporträtt och möten med människor med unika, skandalösa eller hjärtskärande berättelser. Ta även del av matinspiration, resetips, frågor om hälsa, ekonomi och träning, och kluriga korsord. 

 

Prenumerera på Hänt i Veckan

 

Som prenumerant på Hänt i Veckan missar du aldrig en nyhet. Varje vecka får du hem ett rykande färskt nummer direkt i din brevlåda. Minst 96 fullspäckade sidor med alla de senaste kändisnyheterna, exklusiva intervjuer, avslöjanden och mycket mycket mer.  

Är du intresserad av fler tidningar med fokus på kändisar? Då kan vi även rekommendera Svensk Damtidning och Hänt Extra. 

Frågor och svar om Hänt i Veckan

Hur ofta kommer Hänt i Veckan ut? 

Hänt i Veckan är en veckotidning sprängfylld med kändisnyheter, skvaller och läsvärda intervjuer. Hänt i Veckan kommer ut med 52 nummer om året. 

Vad kan jag läsa om i Hänt i Veckan?

I Hänt i Veckan kan du läsa alla de senaste kändisnyheterna, det hetaste kändisskvallret, nyheter om kungafamiljen och allt det senaste från Sveriges kändiselit. 

Hur börjar jag prenumerera på Hänt i Veckan?

Hänt i Veckan kommer ut med ett nytt nummer varje vecka. Som prenumerant behöver du aldrig vara orolig att du ska missa något. Kolla igenom våra prenumerationserbjudanden och klicka dig vidare för att påbörja en prenumeration på Hänt i Veckan.