Prenumeration månadstidningar

En månadstidning är ofta en tidning som har en speciell inriktning. Det finns hundratals tidningar att välja på och de allra flesta av oss kan med stor sannolikhet hitta en tidning som passar till våra intressen. Att prenumerera på en månadstidning är ett trevligt avbrott i en ibland stressig vardag. Det är lite som att få en belöning då och då för att man står på i vardagen. Det är nog också det som är den största anledningen till att folk flest väljer och köpa ett modemagasin då och då eller en tidning för de som är bil och motorintresserade.

Slappna av med en tidning

Skön avkoppling i fritiden är en lyxvara som blir allt ovanligare. En tidning är heller inte det som många prioriterar att köpa när man ska gå och handla. Kanske för att urvalet av tidningar är väldigt begränsat i affärer och kiosker. Då är det bättre att leta upp sin favorit på nätet och det finns fler kategorier än kanske de flesta är klar över. Och antal tidningar i varje kategori (står i parentesen) ger oss en liten bild av det stora urval som finns. Denna lista nedan är hämtat från tidningstorgets hemsida. De är bara en av många bra sajter som kan hjälpa en som kanske är lite osäker på vilken tidning man ska välja.

Prenumeration på månadstidningar

Exempel på månadstidningar

Aktivitet & Fritid (37)
Annonsbörser (1)
Antik & Konst (8)
Barn (33)
Bil, Båt & Motor (35)
Bokserier (1)
Branschtidningar (118)
Dagstidningar (13)
Dator & Teknik (7)
Design & Arkitektur (9)
Djur & Natur (19)
Ekonomi & Näringsliv (41)
Familj (46)
Hem & Inredning (34)
Hälsa & Skönhet (16)
Korsord & Sudoku (16)
Kultur & Litteratur (12)
Kvinna (28)
Kändis & Skvaller (4)
Man (6)
Mat & Vin (16)
Mode (18)
Musik & Film (8)
Nyheter & Reportage (24)
Resor (9)
Samhälle & Politik (70)
Serier & Humor (29)
Spel (6)
Sport(30)
Trädgård(18)
Ungdom & Pop(5)
Vetenskap & Historia(13)

Hur startar man en prenumeration?

Om man vet vilken tidning det är aktuellt att prenumerera på, ja då är det bara att ta kontakt med en tidningen direkt. Men innan det så kolla på nätet, det finns många sajter som rekommenderar prenumerationer. Det kan löna sig att gå genom en andra part som ger förslag på olika tidningar att prenumerera på. Där får man ofta information om olika presenter man kan få vid start av en prenumeration och det är alltid trevlig.

Det finns olika storlek på prenumerationen. Kanske man bara vill ha tidningen i ett kvartal eller halvår istället för ett helt år. På nätet så går det faktiskt att köpa lösnummer också av vissa tidningar. Om man väljer och betala direkt eller på faktura må vara upp till var och en. Men som alltid, det som är betalt är alltid bra. Efter det så är det bara att glädja sig till att första numret dimper ner i brevlådan.

En prenumeration som present

Det fina med prenumerationer är att det är en fantastisk present. Ibland är det så att den man vill uppmärksamma eller köpa en julklapp till har absolut allt. Då är en prenumeration toppen. Det kan vara smart att undersöka så att inte personen ifråga redan har den prenumeration du tänkt att köpa. Om inte så kör, det är garanterat uppskattat.

Till sist

När det kommer till att läsa en tidning så är vi alla olika. Vi gillar olika och har olika intressen. De som publicerar tidningarna vet också att världen förändrar sig i rasande fart och att mycket av information kan hittas gratis på nätet. Därför så gäller de för dem att yta ändå bättre än förut och göra en prenumeration så gunstig för kunden som möjligt. Ofta så gynnas kunder av ‘goodiebags’ och erbjudanden av olika slag och då ofta i samband med att en prenumeration är på väg att gå ut. Läser man en tidning ganska så ofta och uppskattar prasslet av papper. Ja då är en prenumeration det allra bästa.

Koppla av med ett magasin

I en värld som snurrar allt fortare så förtjänar vi den stunden i lugn och ro med kanske något gott att dricka, favoritämnet tryckt i text och bild som vi läser i favoritfåtöljen. Det är underskattat och de som har växt upp med detta kommer nog att fortsätta med det så länge det finns. Då är frågan vad de som ger ut tidningarna kommer att hitta på för att locka en yngre publik från nätet. Kanske med billigare tidningar och bättre erbjudanden?

Och självklart duktiga skribenter och journalister som klarar att fånga en läsares intresse. Med tiden får vi svar och fram till dess så slår vi ett slag för en prenumeration på favorit tidningen. Alla förtjänar en paus i en ibland stressig vardag. Passa på att skaffa en prenumeration på en månadstidning här ovan!