Tidningsappar

Arcy

Prova gratis!

månadsvis

Ingen bindningstid

Wype Tidningar Online

Prova 1 månad gratis

Månadsvis

Ingen bindningstid

Readly

Prova 6 veckor fritt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Det har aldrig varit så enkelt att läsa tidningar som det är idag. Med en tidningsapp, tänk dig Spotify fast för tidningar, kan du få tillgång till hundratals tidningstitlar – bara ett enkelt tryck bort på din smartphone eller surfplatta.

Vi guidar dig till de bästa tidningsapparna! 

Tidningsappar – Hitta din favorit

Idag finns det flera olika tidningsappar på marknaden. Vi har listat de allra bästa så att du kan hitta din nya favoritapp för tidningar. Vi tipsar bland d annat om Arcy, Wype och Readly. 

Arcy

Arcy

I appen Arcy hittar du ett femtiotal olika tidningar och magasin. Arcy är en del av Bonnier Magazines och de titlar som hittas i appen är exklusiva för Arcy. Om du till exempel vill läsa Amelia digitalt finns titeln endast i Arcys app.

Läs populära titlar som Amelia, Damernas Värld, Tara, M-Magasin, Allt om mat, Sköna hem, Allt om trädgård, Teknikens Värld, Hem & Antik, Leva & Bo och Di Weekend. Förutom de över femtio magasin Arcy erbjuder så får man dessutom läsa dagens nummer av Expressen digitalt.

Som prenumerant på Arcy får du läsa alla titlar i appens bibliotek hur många gånger du vill. De senaste titlarna laddas upp direkt och du kan också bläddra bak i arkivet och läsa äldre nummer. Katalogen sträcker sig flera år tillbaka. DU kan alltså hitta riktiga guldkorn. 

Har du en prenumeration på en titel som hittas i Arcy-appen som fysik tidning får du i de flesta fall tillgång till titeln digitalt i Arcy-appen också. Då kan du bära med dig din favorittidning var du än är!

Arcy – tidningsapp

 • Över femtio titlar från Bonnier Magazines
 • Titlarna hos Arcy finns inte hos någon annan tidningsapp – exklusivt innehåll!
 • Läs obegränsat – bläddra bland nya och äldre magasin
 • Dela appen med nära och kära – upp till fem enheter kan dela på samma prenumeration

Wype

wype bonnier

Tidningsappen Wype är populär med strax över tjugo olika titlar i sitt bibliotek. Bonnier Publications står bakom appen, och många av titlarna kan senast hittas i just Wypes app. 

Bläddra i populära tidningar som Illustrerad Vetenskap, Gör det själv, i From, Världens Historia, Militär Historia, Släkthistoria, Aktiv Träning, Digital Foto, PC-Tidningen, Populär Science, Boating, Cycle World och Saveur. Du hittas alltså ett rikt bibliotek med titlar om allt från träning och hälsa till båtliv, historia och vetenskap.

Som prenumerant på Wype får du läsa de senaste utgåvorna av deras titlar och äldre utgåvor. Det går bra att dela appen med upp till fem profiler samtidigt. Då kan hela familjen ha glädje av nya spännande tidningar. 

Wype – tidningsapp

 • Över tjugo titlar och över femhundra nummer
 • Läs obegränsat i appen
 • Hela familjen kan ha glädje av Wypes utbud – stöd för upp till fem enheter per prenumeration
 • Ingen bindningstid

Readly

Readly

Readlys tidningsapp har ett otroligt stort utbud med tusentals olika magasin och dagliga tidningar. De är en av tidningsapparna på marknaden idag med absolut störst utbud. Läs både nya nummer och äldre utgåvor i deras arkiv. 

Hos Readly hittar du flera tusen olika titlar. Läs till exempel dagstidningar som Aftonbladet, Expressen, GT och Kvällsposten. Läs livsstilsmagasin som King, Femina, Hemmets Journal och Elle. Läs magasin om mat och inredning som Hus & Hemma, Villa, Leva & Bo, Vego, Keto och Bra mat för ditt hjärta. Du hittar även populära titlar som PC för alla, Må Bra, Hänt i veckan, Råd & Rön, Vi Bilägare, Filter och ETC. 

Som prenumerant hos Readly får du läsa obegränsat. De samarbetar med 800 förlag runt om i världen och har därför titlar från hela världen och på flera olika språk. Spara dina favoriter och läs dem online eller bläddra igenom det nästan oändliga arkivet.

Readly – tidningsapp

 • Bläddra bland tusentals titlar – både magasin och dagstidningar
 • Hitta magasin och tidningar från hela världen
 • Spara dina favoriter och läs dem även när du är offline
 • Dela din prenumeration med hela familjen 
 • Läs Readly Exclusives – titlar som bara finns i Readlys app

Flipp

Flipp är en tidningsapp för hela familjen. I appen finns titlar som vänder sig till äldre läsare och titlar som vänder sig till ungdomar och barn. Bakom Flipp står förlaget Egmont. Om du redan prenumererar på en Egmont-tidning i pappersform får du ett extra bra pris på Flipp-appen.

Hos Flipp finns barnens favoriter som Bamse – Världens starkaste björn, Bamse – För de yngre, Goal, Kalle Anka, Disney Prinsessor, Djurliv, Fantomen, Frost och Bilar. Du hittar även livsstilstitlar som Café, Eurowoman och King. Inspirationstidningar som Bagaren och Kocken, Glutenfri Matlust, Hus & Hem, Hus & Hem Trädgård, Hemmets Journal och BoligLiv. Du hittar dessutom Hälsa, Julia, Icakuriren, Min Häst, Utemagasinet och Vagabond. 

Om du prenumererar på Flipp får du obegränsad tillgång till deras stora bibliotek. Läs nya nummer och äldre utgåvor. Hela familjen kan dessutom njuta av en prenumeration – fem enheter får nämligen använda den samtidigt. Läs Flipp i din smartphone, surfplatta eller på din dator.

Flipp – tidningsapp

 • Hundratals titlar – för hela familjen
 • Allt från Bamse till Goal, Hälsa och Hemmets Journal
 • Ladda ner innehåll för att läsa offline
 • Dela prenumerationen med hela familjen
 • Titlar från Story Hopuse Egmont
 • Läs nummer som är upp till ett år gamla – i arkivet

Så fungerar tidningsappar

En tidningsapp fungerar på ett liknande sätt som andra prenumerationsappar. Exempel på prenumerationsappar är Spotify – en prenumerationsapp för musik, Nextory – en prenumerationsapp för e-böcker och ljudböcker, och Viaplay – en prenumerationsapp för tv. 

Om man prenumererar på en tidningsapp får man tillgång till appens utbud av dagstidningar, veckotidningar och magasin. De flesta appar, bland annat de vi rekommenderar, erbjuder obegränsad läsning under månaden. Som prenumerant får du alltså läsa hur många tidningar du vill under tiden som du är medlem, månadsavgiften är den samma. 

Du betalar vanligtvis månadsvis och de flesta appar har ingen uppsägningstid. 

Tidningsappar – det lönar sig

Att prenumerera på en tidningsapp lönar sig för den återkommande läsaren. För en liten summa i månaden, ungefär vad ett lösnummer av ett magasin kostar, kan du läsa från ett helt bibliotek av olika titlar och genrer. Varför nöja sig med ett nummer av ett magasin i månaden när man kan få nästan obegränsad läsning för samma pris? 

Att ta del av tidningar digitalt via en app är dessutom mycket smidigare än att läsa fysiska nummer. Om du köper lösnummer slipper du köpa din favorittidning i butik, och du slipper ha magasin och tidningar liggandes hemma och samla damm. Det är dessutom bättre för miljön att läsa tidningar via en app. Du sparar in på både material och transport. 

Tidningsappar är en win-win! 

Hur kan jag läsa tidningar online?

Tidningsapparna kan läsas via deras hemsida eller deras app. Appen kan laddas ner till din smartphone eller surfplatta. Besök din appbutik, till exempel App Store och du har en iOS-enhet från Apple eller Google Play Store om du använder en enhet med Android. Sök på din tidningsapp och installera appen på din enhet. 

I appen kan du bläddra bland ditt tidningsbibliotek och läsa de titlar du är intresserad av. Du kan även spara ner nummer du vill bläddra i senare. På detta sätt kan du få tillgång till dem även när du är offline och inte har uppkoppling. 

Med en tidningsapp behöver du aldrig mer sitta uttråkad på bussen, när du väntar på tåget, mellan möten eller under en rast. Du har obegränsad underhållning direkt i din smartphone. 

Missa aldrig ett nummer av din favorittidning igen. Med en tidningsapp hittar du både sprillans nya och gamla nummer. 

Kan jag läsa tidningar offline?

Många tidningsappar gör det möjligt att spara ner utvalda titlar för att bläddra i offline – när man inte har någon uppkoppling till internet. I appen väljer du det nummer du vill läsa senare och sparar ner det på din enhet. 

Om du sparar ner titlar kan du läsa dessa nummer när du flyger eller befinner dig på andra ställen med dålig, eller ingen, internetuppkoppling. 

Kom igång med din tidningsapp

Det har aldrig varit så enkelt att läsa tidningar som det är idag. Du är bara ett par steg bort från att få tillgång till hundratals magasintitlar och tidningstitlar – direkt i din telefon.

 • Välj den tidningsapp som passar dina intressen – Jämför utbud och hitta den app som har de titlar som just du vill läsa. Readly har ett väldigt stort utbud, men Arcy erbjuder till exempel titlar som bara finns där. 
 • Ladda ner den app du valt – När du valt tidningsapp installerar du den på din smartphone eller surfplatta. Sök på tidningspappers namn i din appbutik.
 • Gör en profil – Öppna appen du har laddat ner och gör en profil. Du skriver in dina uppgifter och väljer en prenumeration som passar dig. Många tidningsappar erbjuder nya kunder att testa tjänsten helt gratis under en provperiod! 
 • Njut, läs och dela med dig – Nu är det dags att njuta av din nya prenumeration. Läs dina favorittitlar och dela med dig av din prenumeration till din familj. De flesta appar erbjuder nämligen upp till fem olika profiler på samma prenumeration. 

Vanliga frågor och svar om tidningsappar

Vilka tidningar finns i Readly?

Readly har tusentals titlar. Du hittar bland annat Expressen, Aftonbladet, Hänt i veckan, King, Plaza Kvinna, Råd & Rön, Allers, Kalle Anka & Co, Leva & Bo, Icakuriren och ETC. Du hittar mer information om Readly på vår sida.

Vilka tidningar finns i Arcy?

Arcy har titlar som Leva & Bo, Damernas Värld, Amelia, Allt om mat, Hem & Antik, Sköna hem, Hembakat, Style By, Expressen, GT, Kvällsposten, Privata Affärer och Historiska Brott. Läs mer om Arcy och deras utbud på vår sida.

Vilka tidningar finns i Wype?

Wype har populära titlar som Illustrerad Vetenskap, Gör Det Själv, i Form, PC-tidningen, Världens Historia, Aktiv Träning, Cycle World och Saltwater Sportsman. DU hittar mer information om Wype på vår sida.

Vad har hänt med Ztory?

Tidningsappen Ztory erbjuder inte sina tjänster längre – de har helt enkelt lagt ner verksamheten. Om du är intresserad av en tidningsapp hittar du fina alternativ till Ztory på vår sida.

Kan jag prova en tidningsapp gratis?

Ja, de flesta av de tidningsappar vi rekommenderar har en gratis provperiod för nya kunder. Då får du tillgång till tidninsappens hela utbud under en viss period helt gratis. Hitta tidninsgappar som är gratis i topplistan på vår sida.