Hem och Antik

Hem & Antik logotypHem & Antik är ett magasin som blandar modern inredning och inredningstrender med antikviteter och gamla vackra ting. Hem & Antik är helt unik i sin genre på den svenska marknaden och ger dig det allra bästa av heminredningens två motpoler. Få shoppingtips, trendspaningar och guider till vacker och unik inredning. 

Här hittar du aktuella erbjudanden från Hem & Antik med lyxiga premier. 

Hem & Antik

Hem & Antik

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Hem & Antik och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Hem & Antik prenumeration

2 nr av Hem & Antik för endast 119 kr / 6 nr av Hem & Antik för endast 419 kr

Hem & antik + två produkter från Victor Vaissier

Få 3 nummer av Hem & antik och två produkter från Victor Vaissier som premie för endast 159 kr.

Hem & Antik + två muggar från Green Gate

3 nr av Hem & Antik för endast 159 kr + två muggar från Green Gate

Gamalt möter nytt i Hem & Antik

 

Hem & Antik omslagHem & Antik är en inredningstidning som plockar fram det bästa inom inredning – både gamalt och nytt. I magasinet möter moderna inredningstrender vackra antikviteter från barocken och framtåt. Bli inbjuden i vackra och ombonade hem som har hittat en unik stil med hjälp av loppisfynd, arvegods och moderna Ikea-möbler. Få inspiration till hur du kan förhöja ditt eget hem med unika loppisfynd, trendiga inredningsdetaljer och värdefulla antikviteter. 

Shopping-guider, inredningstrender och massor av inspiration får plats mellan Hem & Antiks pärmar. Köptipsen blandar inspiration från alla prisklasser. Arvegods i miljonklassen blandas med billiga loppisfynd – men allt med den ombonade och hemtrevliga inredningen i fokus. 

Magasinets antikexperter svarar på läsarfrågor och guidar läsarna genom arvegods, loppisfynd och andra vackra ting. Hur mycket är din mormors gamla vas värd egentligen? Bör du plocka in det kinesiska fatet du använder som fågelbad i trädgården? Och hur ska du tänka när du vill inreda med textilier? 

Hem & Antik är ett magasin fullproppat med vacker inspiration för den inredningsintresserade med en förkärlek för antikviteter. 

 

Prenumerera på Hem & Antik

 

Hem & Antik kommer ut med ett nytt nummer varannan månad – alltså 6 nummer om året. Magasinet är på svenska och fokuserar på svenska hem och inredningstrender. Prenumerera på inredningsmagasinet för att aldrig missa ett nytt nummer fyllt av inspiration, köpguider, antikviteter, loppisfynd och inredningstrender. 

Är du intresserad av fler inredningsmagasin med en touch av antikvärlden? Då kan vi även rekommendera Antik & Auktion, Lantliv och God & Gårdar. 

Frågor och svar om Hem & Antik

Vilken typ av premier brukar Hem & Antik ha?

Hem & Antik har vanligtvis premier inom inredning, kök och skönhet. Påbörja en prenumeration och få en vacker inredningsdetalj på köpet. 

Hur mycket kan jag spara? 

Du kan spara olika mycket beroende på vilket prenumerationserbjudande du väljer. Vanligtvis kan du spara hundratals kronor jämfört med priset i butik. 

Vad handlar Hem & Antik om?

I Hem & Antik kan du läsa om inredning och antikviteter. De blandar gammalt med nytt för att hjälpa dig skapa ett unikt och ombonat hem.