TV-abonnemang – Skaffa rätt abonnemang

Telenor TV-abonnemang

Köp Apple TV 4K till rabatterat pris!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Dplay Streaming

Paket i olika prisklasser! Allsvenskan & Superettan!Ingen bindningstid

Boxer TV-abonnemang

Ingen startavgift! Enkelt att komma igång! Bra basutbud!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Viaplay

Prova gratis i 2 veckor! Stort utbud! Sport! Barn! Serier! Filmer!

Månadsvis

Ingen bindningstid

CMore

Prova 2 veckor gratis! Komplett streamingtjänst! Filmer, serier, sport och annat!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Viasat

Bredband, tv och play till kanonpris i ett år!

Månadsvis

24 månader

Från 269 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Penny Play

Prova fritt i en månad!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Comhem TV-abonnemang

Sänkt pris i ett år!

Månadsvis

12 månader

Från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Detta här med tv abonnemang är ett ganska så brett kapitel. Det finns så mycket att välja mellan och det går inte heller att sticka under stol med att tv’n idag har fått stor konkurrens av pc’n och mobilen. Det som sänds på tv går att se på mobilen. Det som förr var en helig tradition på helgerna, soffa mys och tapas framför tv’n får idag ge vika för att man ser en film i sängen eller så har man sett nyheterna på bussen på väg hem från jobbet.

TV-abonnemang

Det kan vara bra på det sättet att alla soffpotatisar kanske går ut och går en promenad på kvällen istället, eller kanske ett hederligt biobesök. Många trodde också att internet skulle ta död på bio men det ser ut att hålla i sig och en bra film måste nog de flesta hålla med om att den ska ses på en biograf. Så vad med tv-abonnemang, behöver man dem? Förr i tiden så fick man de få kanaler som fanns via ett analogt nät och visst kan man välja att nöja sig med det idag med. Men de allra flesta vill ha ett större urval och då är det Digital-tv som gäller. Det kan man fixa på lite olika sätt och det kan vara …

Tv abonnemang via:

  • Parabol
  • Kabel tv
  • Bredband
  • Online tv
  • Digital tv
  • Fiber

 

Utan inbördes ordning så kollar vi lite närmare på ett par tv abonnemang som finns.

Telenor

Telenor

Bredbandsbolaget har gått ihop med Telenor och de är en av de största leverantörerna av tv-tjänster. Här kan man välja mellan Viasat och C More och bägge dessa alternativen är bra. Gillar man film är detta kanske ett alternativ om man inte vill streama.

De allra flesta känner till Viasat. Genom åren som har gått sedan de startade upp i 1991 har de samlat på sig genom erfarenheter vad som funkar bäst och vad folk flest vill ha. De delar upp urvalet i kategorier och har man barn funkar kanske ett paket för barnfamiljen bättre än för ungkarlen som gillar sport och vill ha mer utav det. Hela 76 kanaler och det borde göra den mest kräsne nöjd.

C More har fyra olika paket att välja mellan. De som gillar sport vet att de är väldigt stora på sport. Många sports fans i Sverige väljer C More just för att de inte vill gå miste om kanske en fotbollsmatch eller boxningsmatch. Vill man testa deras TV4 paket så finns det ett prova på gratis erbjudande i 2 veckor. Då kan man testa i lugn och ro för att se om urvalet av kanaler passar och om det är ett alternativ för dig.

Com Hem

Com hem

De har Sveriges största utbud av tv och play. Det som inte finns av film i deras paket kan man fixa genom deras playtjänst. De har 3 olika paket att välja mellan, Bas 50, Silver 150 och Guld 600. Skulle man hellre vilja ha Viasat eller C More via Com hem sitt abonnemang så går det hur fint som helst. Com hem kan man koppla till en tv hemma antingen via antennuttaget eller nätverksuttaget. Man kan enkelt kolla på deras hemsida vilka paket som är kompatibla med just din adress. Smidig och bra service och superenkelt att beställa. En tumme upp för Com hem.

Telia

Telia

Sveriges nöjdaste tv-kunder när det kommer till digital tv. Och de kan vara nöjda själva också för detta är bra,Vad man än behöver så har dem det. Och i tillägg så finns streaming, Pay-per-view och hyrfilm. Telia är en komplett service när det kommer till tv och deras egna två paket, Lagom med 45 kanaler eller Stor med 83 kanaler borde väl tillfredsställa de flesta. De har också Viasat och C more i sitt urval av paket.

Skulle det inte vara nog så har de också HBO Nordics playtjänst, tillvalskanaler och Kids med 9 kanaler. Vad man än behöver av boxar och andra tillbehör så har de ett brett sortiment. En trevlig detalj är att det går att streama tv-utbudet oavsett var i EU man befinner sig och det är smidigt om man har med sig Chromecast. Då ser du svensk tv på alla tv-apparater som finns i EU.

Boxer

Boxer

Den sista vi tittar på är ett tv-abonnemang via Boxer. Med 4 olika paket att välja mellan och flera tilläggstjänster. Det största paketet, TV-max slår vi ett extra litet slag för då det är ett väldigt bra pris. 75 kanaler till 189 kronor och då får man med sig flera C More kanaler. Det är enkelt att komma igång med Boxer och det är heller inga startavgifter. Detta ser bra ut och de andra leverantörerna får nog titta sig i backspegeln här då dessa ser ut att satsa för fullt.