Lantliv

Lantliv logotypLantliv är magasinet för dig som vill drömma dig bort i en lantlig och idyllisk livsstil. Läs Lantliv för att få inredningsinspiration, tips om mode, idéer till en lummig och prunkade trädgård och god matinspiration – allt med livet på landet i fokus. Här hittar du aktuella erbjudanden på Lantliv med lyxiga premier.

Lantliv

Lantliv

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Lantliv och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Lantliv mat & vin

Få 4 nummer av Lantliv Mat & vin för endast 329 kronor.

Lantliv + kökshanddukar + brödpensel

Få 4 nummer av Lantliv + kökshanddukar och brödpensel för endast 199 kronor. 

Lantliv + handdukar och tvål

Få 4 nr av Lantliv för endast 199 kr + handdukar och tvål som gratis premie.

Lantliv + Hamamhandduk, handtvål & handkräm från Savon de Marseille

Få 6 nummer av Lantliv och Hamamhandduk, handtvål & handkräm från Savon de Marseille som premie för endast 199 kr.

Lantliv + 2 handdukar och handtvål från Lexington

Få 6 nummer av Lantliv och 2 handdukar och handtvål från Lexington som premie för endast 299 kr.

Lantliv + 4 st rödvinglas från iittala

Få 6 nummer av Lantliv och 4 stycken rödvinglas från iittala som premie för endast 299 kr.

Allt om den lantliga livsstilen

Lantliv omslagMagasinet Lantliv sätter livet på landet i fokus och passar både dig som bor i stan och drömmer dig bort till landet och dig som redan bor på landet. Magasinet bjuder på allt från inredning, mode och trädgård till spännande intervjuer och resereportage. I fokus står alltid den lantliga livsstilen och allt som hör den till. 

Läs om härliga pajrecept med ingredienser direkt från din trädgård, få tips om de senaste inredningstrenderna för den perfekta lantliga looken och läs spännande reportage om renoveringar av vackra gårdar på landet i Frankrike. 

Lantliv innehåller allt du kan önska dig om du älskar det lantliga. Det är en kombination av ett trädgårdsmagasin, inredningsmagasin, modemagasin och matmagasin. Med Lantliv får du helt enkelt det bästa av alla världar för hela din lantliga livsstil. 

Prenumerera på Lantliv

Om du inte vill missa ett enda lyxigt nummer av Lantliv ska du prenumerera på det inspirerande magasinet. Som prenumerant får du hem ett rykande färskt nummer varje månad sprängfyllt av vackra bilder och inspirerande innehåll. Välj en prenumeration med premie och få en lyxig gåva som förhöjer den lantliga känslan hemma hos dig. 

Påbörja din prenumeration på Lantliv och dröm dig bort med detta lyxiga magasin med inredning, mat, trädgård, mode och livsstil som fokus. 

Om du vill läsa ännu mer om det lantliga livet rekommenderar vi även Gods & Gårdar och Gård & Torp som är magasin med fokus på livet på landet. 

Frågor och svar om Lantliv

Vilka premier ingår vanligtvis med Lantliv?

Lantliv brukar vanligtvis erbjuda premier inom hem, inredning, husgeråd och skönhetsprodukter.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Det beror på vilket erbjudande du väljer. Motsvarande pris för premien och prenumerationen brukar vara avsevärt mycket högre i butik. Du kan spara flera hundralappar på ett prenumerationserbjudande.

Hur börjar jag prenumerera på Lantliv?

Välj det erbjudande som lockar dig mest. Lantliv erbjuder ofta flera olika sorts premier. Klicka dig sedan vidare och påbörja din prenumeration direkt online.