Elle Decoration

Elle décoration logotypElle Decoration är ett lyxigt inredningsmagasin fullt av inspiration, tips och nyheter. De senaste inredningstrenderna möter spännande karaktärer från designvärden, intressanta reportage och shoppingtips. 

ELLE Decoration

ELLE Decoration

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på ELLE Decoration och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Ett öga för inredning

 

Elle Decoration omslagElle Decoration gick tidigare under namnet Elle Interiör – Elles stora satsning på inredning. Tidningen gavs ut för första gången 1992.

Elle är ett välkänt varumärke inom lyxiga magasin. Elle, modemagasinet, är ett av de mest älskade magasinen i världen med en svensk utgåva som kommer ut varje månad. Som en del av Elle-varumärket finns även magasinen Elle Decoration, ett inredningsmagasin, och Elle Mat & Vin, ett matmagasin. 

Elle Decoration är en lyxig inredningstidning där du får en inblick i några av de lyxigaste och vackraste hemmen i världen, tillsammans med inredningstrender, shoppingtips och gör det själv-guider. Bli inbjuden till några av Sveriges hetaste kändisars hem, och inspireras av hur de har löst förvarningen i hallen eller fått till den där lyxiga känslan i vardagsrummet. Mötet i hemmet ger dessutom en intom inblick i kändisarnas liv – som man aldrig sett dem tidigare.

Elle Decoration lyfter även de senaste inredningstrenderna och bjuder på shoppingtips för att förnya hemmet med enkla medel. Vilka färger är på tapeten till våren? Hur ser H&M Homes kommande kollektion ut? Hur inreder man runt sin nya soffa? Vilka vaser lyfter vinterns tulpanbukett till nya höjder? Elle Decoration bjuder på all inspiration man kan önska sig.

 

Prenumerera på Elle Decoration

 

Elle Decoration kommer ut med 10 nummer om året. Om du inte vill missa nästa nummer av Elle Decoration rekommenderar vi en prenumeration. Med en prenumeration får du hem varje nytt nummer av tidningen direkt i din brevlåda. Då kommer du inte missa de senaste nyheterna från designvärlden, de senaste inredningstrenderna eller de exklusiva shoppingtipsen. 

Frågor och svar om Elle Decoration

Vilka erbjudanden har Elle Decoration?

Elle Decoration har olika erbjudanden under året. Vid vissa tillfällen kan du teckna en prenumeration med premie och vid andra kan du få ett rabatterat pris på magasinet. Här hittar du de senaste prenumerationserbjudandena.

Vad kan jag läsa om i Elle Decoration?

I Elle Decoration kan du läsa om de senaste inredningstrenderna, shoppingtips, kändisreportage och mycket mer. Allt som hör inredning till tas upp av Elle Decoration. 

För vem passar Elle Decoration?

Elle Decoration är perfekt läsning för den inredningsintresserade. Inspireras och dröm dig bort.