Allers Trädgård

Allers Trädgård LogotypAllers Trädgård är magasinet för dig som älskar allt som har med odling, plantering och växter att göra. Möt spännande trädgårdsprofiler, både kända och okända, och låt ditt intresse för trädgårdens vackra värld växa och växa. Få tips och inspiration som hjälper dig att ta dina egna odlingar till nästa nivå.

Allers trädgård

Allers trädgård

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Allers trädgård och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

 

Tidningen med gröna fingrar

 

Allers Trädgård omslagOm du har gröna fingrar, eller kanske drömmer om lite grönare fingrar, så har Allers Trädgård allt du kan önska dig som trädgårdsintresserad. Tidningen lyfter fram spännande trädgårdsvård anpassad efter säsong. Hur lyckas du skapa en vacker och sagolik vinterträdgård? Vad är hemligheterna bakom en prunkande vårträdgård? Och vilka blommor ska man satsa på om man vill ha en sommarträdgård till midsommar? 

Allers Trädgårds kunniga experter delar med sig av sina bästa tips och den bästa inspirationen. Trädgårdsentusiaster inspirerar med sina vackra trädgårdar och kommer med råd som hjälper dig som läsare att lyckas. Allers Trädgård bjuder på inspiration som passar dig som odlar på fönsterbrädan, i balkonglådan, i pallkragen eller ute i den egna trädgården. Både stora och små odlingar får plats i Allers Trädgård. 

Bli inbjuden till Karl Fredriks vackra trädgård på Österlen, få tips om hur du får dina tulpaner att stå längre i vasen, lär dig hur du tar sticklingar och lär dig binda vackra buketter av din trädgårds färgsprakande snittblommor. 

 

Prenumerera på Allers Trädgård

 

Allers Trädgård kommer ut med 10 nummer om året. Som prenumerant får du alltså hem ett rykande färskt nummer ungefär var sjätte vecka. Varje nummer är sprängfyllt med inspiration, vackra bilder, tips från Allers Trädgårds experter och möten med spännande trädgårdsprofiler – både kända och okända.

Är du intresserad av fler magasin om trädgård? Då rekommenderar vi även Allt om trädgård

Frågor och svar om Allers Trädgård

För vem passar Allers Trädgård?

Allers Trädgård passar dig som har ett brinnande trädgårdsintresse och för som kanske bara vill bli lite bättre på att ta hand om dina krukväxter på fönsterbrädan. I Allers Trädgård få du läsa om odling, trädgrådsplanering och få tips och inspiration från tidningens experter. 

Hur ofta kommer Allers Trädgård ut?

Allers Trädgård kommer ut med 10 nummer om året.

Hur börjar jag prenumerera på Allers Trädgård?

Kika igenom våra prenumerationserbjudanden och klicka dig sendan vidare för att påbörja din prenumeration.