Prenumerationsboxar – Hitta rätt box

Smakbox Prenumerationsbox

Just nu 10% rabatt

månadsvis

Ingen bindningstid

från 199:- kr
LÄS MER & BESTÄLL

Glossybox

Fri frakt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 159 kr
LÄS MER & BESTÄLL

The Man Box (by Glossybox)

Fri frakt!

Kvartalvis

Ingen bindningstid

från 169 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Underlätta din vardag med en prenumerationstjänst som en månadsbox eller prenumerationsbox. En månadsbox innehåller ofta produkter utifrån ett särskilt tema ofta med ett okänt innehåll och som överraskar. Boxarna kan innehålla skönhetsprodukter, produkter till dig själv, produkter till dina barn, för dina djur eller något som rör ditt intresseområde med mera.

Stort utbud av prenumerationsboxar

Utbudet av boxar är mycket stort och det finns i stort sett en prenumerationsbox inom varje kategori, för varje vardagssituation eller intresseområde. Det är mycket populärt att skapa dessa prenumerationstjänster och det dyker upp nya hela tiden.

Prenumerera på en prenumerationsbox

Prenumerera och få en överraskning varje månad

Det är mycket enkelt och smidigt att prenumerera på månadsboxar. Det fungerar lika enkelt som andra prenumerationstjänster. Vissa boxar kan kännas lite lyxigare att få hem då en del produkter är inslagna i en snyggt designad box eller annan elegant inslagning. Då kan det kännas som att du regelbundet får presenter hemskickade till dig. Det är en upplevelse i sig att både förväntansfullt vänta på nästa box och att sedan öppna boxen och bli överraskad.

Exempel på prenumerationsboxar och månadsboxar

Goodiebox

Goodiebox

Goodiebox är en prenumerationsbox där du varje månad får en box med skönhetsprodukter från kända märken som Vichy, James Read, Maria Nila med flera. Genom att recensera produkterna du får med varje box tjänar du Goodiepoints som kan användas för att betala kommande boxar men även för att handla skönhetsprodukter i företagets webbutik.

Glossybox

Glossybox

Glossybox känner många till då den har funnits sedan 2011. Du prenumererar på skönhetsprodukter som passar den skönhetsprofil som du har fyllt i. Ett bra sätt att testa nya produkter och att hitta sina favoriter. Varje månad levereras fem produkterna i en lyxig box.

Bachelorbox

Bachelorbox

Bachelorbox är en månadsbox med produkter till män. Boxen kan innehålla accessoarer, förbrukningsartiklar som exempelvis tandkräm och tandborste, underkläder som strumpor och kalsonger med mera. Det finns många alternativ att välja mellan och flera prisnivåer.

Smakbox

Smakbox

För dig som är matintresserad så kan du upptäcka nya favoriter med Smakbox. Du får 15 nya smaker och produkter både från små och stora varumärken och boxen levereras varannan månad. Företaget erbjuder två alternativ en Smakbox och en Smakbox Balans där innehållet är vegetariskt och med mindre tillsatt socker.

Lakritstorget

Lakritstorget

Hos Lakritstorget kan du prenumerera på lakritsprodukter från hela världen varje månad. Du kan också välja att skicka boxarna till någon annan som en present.

Boxlicious

Boxlicious

Är du intresserad av en hälsoprenumeration för att få en hälsosammare vardag så finns Boxlicious. Boxen innehåller superfoods, rawbars, nötter, torkad frukt, hälsodrycker och kan även innehålla någon hälsotidning eller träningserbjudanden.

Musclebox

Musclebox

Musclebox är en annan variant inom hälsa för dig som är träningsintresserad. Boxen innehåller kläder, proteinbars, kosttillskott, inspiration och andra träningsrelaterade produkter.

Dogbox

Dogbox

Hos Dogbox kan du prenumerera på en box med hundleksaker, hundgodis och tillbehör. Företaget erbjuder många alternativ i olika prisklasser.

 

Blomsterboxen

Blomsterboxen

Blomsterboxen är för dig som vill prenumerera på trädgårdsväxter varje månad. Varje box innehåller fyra krukväxter utvalda av en erfaren trädgårdsmästare och krukväxterna kan samplanteras.

Nu vet du mer om prenumerationsboxar och du kan beställa alla de boxar vi presenterar här hos oss via länkarna längst upp på sidan. Hoppas du hittar rätt prenumerationsbox och att den skall underlätta vardagen samt ge glädje till dig, din familj eller en vän!

 

Boxar som upphört

Testagram

Testagram

Testagram är en välkänd prenumerationsbox. Du får testa de senaste produkterna på marknaden i en blandning av smakupplevelser, hemartiklar och skönhetsprodukter. Förutom en Månadsbox så har företaget även en Fredagsbox som levereras varannan månad.

Bakboxen

Bakboxen

Bakboxen

Bakboxen är en prenumeration för dig som älskar att baka. Boxen innehåller enkla recept, fina köksredskap och ingredienser i rätt mängd.

Vanliga frågor och svar om prenumerationsboxar

Vad finns det för prenumerationsboxar med skönhetsprodukter?

Glossybox är en av de mest kända prenumerationsboxarna med skönhetsprodukter. Med Glossybox har du chans att testa nya produkter inom skönhet.

Finns det några prenumerationsboxar riktade åt män?

Bachelorbox innehåller produkter för män med allt från hudvård och strumpor till tandborstar.

Är där några boxar inom hälsa?

För den som är intresserad av hälsa och vill ha en hälsosammare vardag finns bland annat Boxlicious. Den boxen kan innehålla superfoods, hälsodrycker, tidningar inom hälsa och erbjudanden för träning. Gillar du att träna finns även Musclebox med proteinbars, kläder och träningsrelaterade produkter.

Vad finns det för prenumerationsboxar för husdjur?

Om du har hund kan boxen Dogbox vara intressant. Prenumerationsboxen kan innehålla hundgodis, hundleksaker och tillbehör.

Finns det någon prenumerationsbox om man har trädgårdsintresse?

Vi kan bland annat nämna Blomsterboxen som innehåller krukväxter.