Elle Mat och Vin

Elle mat & vin logotypElle Mat & Vin är ett lyxigt mat- och livsstilsmagasin med det goda livet i fokus. Ta del av inspirerande recept, dukningar och dryckesförslag – för både vardagslivets livspussel och de lite festligare tillfällena. Härlig matjournalistik möter läsvärda reportage, shoppingtips och gastronomiska resmål i Elle Mat & Vin.

Elle Mat och Vin

Elle Mat och Vin

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Elle Mat och Vin och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Ett lyxigt matmagasin för det goda livet

 

Elle Mat & Vin omslagElle Mat & Vin är Elle-varumärkets populära matmagasin. Elle ger även ut modemagasinet Elle och inredningsmagasinet Elle Decoration. Alla tre magasin är på svenska och ges ut med den svenska marknaden som fokus. 

Om du är ute efter en inspirerande, lyxig och färgsprakande mattidning är Elle Mat & Vin tidningen för dig. Med ett fokus på lyxiga, hälsosamma, lättlagade och inspirerande rätter tar Elle Mat & Vin med sina läsare på en resa genom gastronomin både för vardagen och festen. Recepten varvas med läskande dryckesförlag – både alkoholhaltiga och barnvänliga, och vackra dukningar som kan ge inspiration till måltiden hemma. 

Få tips om goda kaffedrinkar som du kan göra hemma, vackra smörgåstårtor med veganska alternativ, recept på dumpling som passar på till vardag och fest och tester av de senaste produkterna från varumärken som Marabou och OLW.  

Läs om de senaste trenderna inom matlagning, men även inom köksredskap, inredning, dukningar, porslin och köksrenovering. Shoppingtips möter resereportage till gastronomiskt spännande resmål.

 

Prenumerera på Elle Mat & Vin

 

Elle Mat & Vin kom ut med sitt första nummer i Sverige 1995 och har sen dess varit en favorit bland mat-älskare. Varje år kommer det ut 8 nya läckra nummer. Om du inte vill missa nästa nummer av Elle Mat & Vin rekommenderar vi att du påbörjar en prenumeration. Då kommer du få hem varje nytt nummer direkt i din brevlåda. 

Frågor och svar om Elle Mat & Vin

Vilka erbjudanden har Elle Mat & Vin?

Elle Mat & Vin har olika erbjudanden under året. Det kan till exempel handla om prenumeration med premie eller rabatterat pris på prenumerationer. Besök vår sida för att hitta aktuella erbjudanden.

Vad kan jag läsa om i Elle Mat & Vin?

Elle Mat & Vin är ett matmagasin som tipsar om goda, läckra och sunda recept tillsammans med passande förslag på vin och andra läskande drycker. 

För vem passar Elle Mat & Vin?

Elle Mat & Vin passar för den som älskar matlagning, matinspiration, vin och drycker och allt annat som hör gastronomin till.