Gård och Torp

gård & torp logotypGård & Torp är livsstilsmagasinet för dig som älskar byggnadsvård, äldre hus och gårdar, och renovering. Följ med in i en värld av gamla charmiga torp, pampiga gårdar och vackert bevarade hus. Hur ska man tänka när man renoverar äldre hus med omtanke? Vilka fönster passar i ett trop från 1800-talet? Gård & Torp ger dig inredningsinspiration, byggnadstips och massor av kunskap. 

Här hittar du aktuella erbjudanden från Gård & Torp med lyxiga premier.

Gård & Torp

Gård & Torp

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Gård & Torp och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Gård & Torp 3 nummer

Få 3 nummer av Gård & Torp för endast 189 kronor.

Gård & Torp + linoljesåpa och handdukar

Få 5 nummer av Gård & Torp + linoljesåpa och handdukar i linnemix för endast 199 kr.

Gård & Torp + skärbräda och två knivar

Få 5 nummer av Gård & Torp + skärbräda och två knivar för 199 kronor.

Gård & Torp + två ljusstakar från Orrefors Jernverk

Få 5 nummer av Gård & Torp och två ljusstakar från Orrefors Jernverk som premie för endast 199 kr.

Gård & Torp + Kanna Mon Amie 35 cl från Rörstrand

Få 5 nummer av Gård & Torp och kanna Mon Amie 35 cl från Rörstrand som premie för endast 249 kr.

Gård & Torp + två skålar från Swedish Grace + två handdukar

5 nr av Gård och Torp + 2 skålar från Swedish Grace & 2 handdukar för 199 kronor.

Gård & Torp + 2 st Ostindiaskålar från Rörstrand

I Gård & Torp hittar du alltid genuina hem med historia, expertråd om byggnadsvård, inredning och varsam renovering, samt massor av inspiration, tips och ideér för ditt hem! Du får 5 nr och 2 st Ostindiaskålar från Rörstrand för 199:-, totalt värde 938:-

Gamla hus, sekelskiftesvillor, charmiga torp och byggnadsvård

Gård & Torp OmslagGård & Torp kom ut med sitt första nummer som fristående tidning 2004, men var innan dess en älskad bilaga till magasinet Antikvärlden. Gård & Torp är ett livsstilsmagasin med byggnadsvård som fokus. I varje nytt nummer kan man läsa om hur man på ett varsamt och kärleksfullt sätt kan renovera äldre hus utan att deras historiska charm försvinner. 

Tidningen ger dig tips om material och tekniker som har används historiskt inom byggnadsvård. Vilka fönster och dörrar passar till vilket hus och vilken tidsepok? Hur ska man tänka när man anlägger en trädgård till ett charmigt gammalt torp? Vilken fasadfärg bör man använda till en gård från 1700-talet? Var hittar man materialet om man vill rusta upp ett gammalt hus varsamt? Gård & Torp är fullproppad med kunskap, tips och mängder av inspiration. 

Gård & Torps experter delar med sig av allt du vill veta om äldre byggnadsvård. De har ett öga för detaljer och en förkärlek för det genuina och hållbara. Dröm dig bort med vackra bilder, spännande reportage och hänförande miljöer. 

Är du intresserad av att läsa mer om äldre hus, gårdar och gamla ting? Då rekommenderar vi även Gods & Gårdar och Antik & Auktion. 

Prenumerera på Gård & Torp

Gård & Torp kommer ut med 11 nummer varje år. Om du väljer att prenumerera på magasinet får du hem varje nytt nummer direkt i brevlådan. Här på vår sida hittar du dessutom spännande prenumerationserbjudanden med premier som passar gör Gård & Torps läsare. 

Frågor och svar om Gård & Torp

Vilka premier burkar Gård & Torp ha?

Gård & Torp har vanligtvis premier inom inrednings och husgeråd. De erbjuder ofta klassiska inredningsdetaljer som passar både i det moderna och äldre hemmet. 

Hur mycket pengar kan jag spara?

Olika prenumerationserbjudanden ger olika stora besparingar. Titta igenom alla erbjudanden på vår sida och hitta det som passar dig. Vanligtvis kan du spara hundratals kronor om man jämför med priset i butik. 

Hur börjar jag prenumerera på Gård & Torp?

Du kan börja prenumerera på Gård & Torp direkt online. Välj bara det premieerbjudande som du är mest intresserad av och klicka dig vidare.