Gods och Gårdar

Gods & gårdar logotypMagasinet Gods & Gårdar lyfter fram de vackraste och mest spännande svenska kulturarven. Läs om vackra gårdar, herrgårdar och slott och dröm dig bort till det goda livet fyllt av konst, antikviteter och pampiga hem. 

Här hittar du aktuella erbjudanden på Gods & Gårdar med lyxiga premier. 

Gods & Gårdar

Gods & Gårdar

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Gods & Gårdar och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


God & Gårdar prenumeration

2 nr av Gods & Gårdar för endast 149 kr / 6 nr av Gods & Gårdar för endast 539 kr / 12 nr av Gods & Gårdar för endast 989 kr.

Herrgårdar, slott och det goda livet

 

God & gårdar OmslagGods & Gårdar är magasinet för dig som har ett extra öga för riktigt vackra och pampiga hem. Magasinet lyfter fram några av de vackraste herrgårdarna, gårdarna, slotten och herresätena i Sverige och runt om i världen. Livsstilsmagasinet varvar reportage om makalösa hem och gårdar med spännande läsning om konst, antikviteter, inredning och tips och köpguider som kan göra ditt eget hem lite pampigare. 

Läs detta exklusiva magasin och ta del av det goda herrgårdslivet – varesig du själv lever det eller bara drömmer om det. Möt människorna bakom några av våra äldsta och vackraste kulturarv. Följ med bakom kulisserna när de varsamt renoverar och tar hand om våra äldsta och vackraste gods och gårdar. 

Antikvitetstips, inredningstips, trädgårdstips och shoppingtips varvas med läsvärda intervjuer och reportage. Följ med till de vackraste godsen på andra sidan jorden och lär dig hur du hittar de mest exklusiva skatterna på Antikmässan. 

Få exklusiv tillgång till vackra gårdar, herrgårdssalar och slott. Följ med in i dessa hem där det gamla och klassiska möter det modern. Gods & Gårdar är ett magasin för alla som värnar om vår historia, byggnadsvård, antikviteter och allt som hör det goda livet till. 

 

Prenumerera på Gods & Gårdar

 

Om du väljer att börja prenumerera på Gods & Gårdar får du hem ett nytt nummer av denna glossiga tidning varje månad. Gods & Gårdar kommer ut med tolv nya nummer varje år, och varje nummer är sprängfyllt av vackra bilder, spännande läsning och användbara tips och guider. 

Frågor och svar om Gods & Gårdar

Vilka premier får man med Gods & Gårdar?

Vilken typ av premier som ingår med Gods & Gårdar varierar mellan erbjudanden. Vanligtvis erbjuds heminredning, husgeråd, porslin eller glas.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Det beror på vilket erbjudande du väljer. Vanligtvis kan du spara flera hundralappar om man jämför med priset på premien i butik. Jämför mellan olika premieerbjudanden för att hitta det som passar dig. 

Hur börjar jag prenumerera på Gods & Gårdar?

Börja med att hitta det prenumerationserbjudande som passar dig. Därefter klickar du dig vidare och påbörjar din prenumeration på Gods & Gårdar direkt på nätet.