Elle

Elle logotypElle är världens största modemagasin. Om du vill ha koll på de senaste trenderna inom mode, skönhet och hälsa är det Elle du ska vända dig till. Detta lyxiga magasin är fullproppat av härlig läsning, glossiga bilder och inspiration.

Elle

Elle

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Elle och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Med mode i fokus

 

Elle OmslagElle grundandes redan 1944 i Frankrike och har sen dess blivit en av de absolut största modemagasinen i världen. Det finns en rad olika utgåvor av Elle från olika länder och med olika inriktning. Bland annat Elle Decoration och Elle Mat & Vin. Den svenska upplagan av modemagasinet grundades 1988 och är idag en av de mest älskade magasinen på den svenska marknaden. 

Elle ger dig som läsare det allra bästa från mode-världen, skönhets-världen och kändis-världen. Läs om de hetaste trenderna, de senaste hudvårdssnackisarna och spännande kändisnyheter. 

Elle är sprängfylld av inspiration. Vilka sneakers kommer vara på modet nästa säsong? Hur matchar man den klassiska trenchcoaten? Och hur får du till den kompletta basgarderoben? 

 

Modemagasinet blandar mode och skönhet med spännande intervjuer med kändisar och reportage. Följ med bakom kulisserna när Sveriges hetaste kändisar pratar med Elles skarpa journalister. 

 

Prenumerera på Elle

 

Elle kommer ut med ett nytt nummer i månaden – alltså 12 sprillans nya nummer om året. Den svenska upplagan är helt på svenska och har Sverige i fokus. Prenumerera på magasinet och få hem varje nytt nummer direkt i brevlådan. Läs det senaste från modevärlden av de bästa skribenterna, vassaste fotograferna med modejournalistik i världsklass. 

Kan du inte få nog av Elle? Då rekommenderar vi även Elle Decoration och Elle Mat & Vin.

 

Frågor och svar om Elle

Vad kan jag läsa om i Elle?

I Elle kan du läsa om det allra senaste från modevärlden. Förutom mode och inspiration bjuder Elle på läsvärda intervjuer och reportage om kändisar, guider till det senaste inom smink och hudvård och spännande nöjesnyheter. 

Hur börjar jag prenumerera på Elle?

Ta del av ett prenumerationserbjudande och börja prenumerera på Elle direkt online från vår sida.

Hur ofta kommer Elle ut?

Elle Sverige kommer ut med ett nytt nummer i månaden, alltså 12 nummer om året.