Populär Historia

Populärhistoria logotypSveriges främsta magasin inom historia är Populär Historia. Magasinet kommer med ett nytt nummer varje månad som tar upp spännande händelser från Sveriges historia och hela världen. Läs om modern historia blandad med reportage från civilisationens början. 

Här hittar du aktuella erbjudanden från Populär Historia med spännande teknikpremier. 

Populär Historia

Populär Historia

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Populär Historia och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

  • 5 nr 249 kr
  • 8 nr 399 kr
  • 11 nr 499 kr

Populär Historia + gåva: Retro FM-radio med bluetooth

Få 3 nummer av Populär Historia och Retro FM-radio med bluetooth som premie för endast  kr.

Populär Historia + ångtvätt

Få 3 nummer av Populär Historia och ångtvätt som premie för endast 179 kr.

Populär historia + Elementum knivset i titan

Få 3 nummer av Populär historia och Elementum knivset i titan som premie för endast 79 kr.

Populärhistoria när den är som bäst

 

Populär Historia OmslagOm du älskar historia kommer du att älska magasinet Populär Historia. Det är den idag populäraste historietidningen på den svenska marknaden med tusentals läsare varje månad. I varje nytt nummer får du läsa om nyheter inom historia och spännande berättelser och reportage.

Läs om krigshistoria och världskrigen, läs om berättelser från medeltiden och hur man levde då och ta del av läsvärda reportage om ikoner som Prinsessan Diana och Karl XII. Historieskrivningen är bred och så även Populär Historias innehåll. 

Berättelser om livsöden blandas med berättelser från vikingatiden, det svenska folkhemmet och krig. Populär Historias skribenter är kunniga historiker, journalister och andra med specialkunskaper inom historia. 

Spännande rubriker som återkommer i Populär Historia är Sveriges historia, Politik, Krig, Vardagsliv, Samhälle, Civilisationer, Kultur, Vetenskap, Teknik, Religion och Nyheter. 

 

Prenumerera på Populär Historia

 

Populär Historia kommer ut med ett nytt och spännande nummer varje månad. Med 12 nummer om året tar magasinet upp en bred blandning på historia från både Sverige och resten av världen. Som prenumerant får du hem tidningen varje månad precis när den kommer ut och missar därmed inte ett nummer. 

Välj ett prenumerationserbjudande med premie och få dessutom en gåva från Populär Historia. Gåvorna har ofta ett teknik-tema som kan intressera magasinets läsare. 

Kan du inte få nog av historia? Då rekommenderar vi även Världens Historia och Militär Historia.

Frågor och svar om Populär Historia

Vilka premier brukar Populär Historia erbjuda?

Populär Historia erbjuder ofta teknikpremier. Du kan till exempel få en högtalare, powerbank eller ett par hörlurar. På vår sida hittar du de senaste premierna från Populär Historia. 

Hur mycket pengar kan jag spara?

Du sårar olika mycket beroende på vilket erbjudande du väljer. Om man jämför med priset i butik kan du spara hundratals kronor. 

Hur börjar jag prenumerera på Populär Historia? 

Det första steget är att välja ett prenumerationserbjudande. När du har hittat en premie som du tycker verkar spännande klickar du dig enkelt vidare och påbörjar din nya prenumeration.