Må Bra

Må Bra LogotypMå Bra är Sveriges största hälsotidning. I varje nytt nummer kan du läsa om allt som har med kroppen och själen att göra. Få träningstips, läs tester av de senaste skönhetsprodukterna och läs spännande intervjuer med våra folkkäraste kändisar. Må Bra är tidningen som får dig att må bra – på alla plan.

Här hittar du aktuella erbjudanden från Må Bra.

Må Bra

Må Bra

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Må Bra och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Hälsa, välbefinnande, avkoppling och tips

 

Må Bra OmslagMå Bra är hälsomagasinet som sätter läsarens välbefinnande i fokus – på alla plan. Varje månad kommer ett nytt nummer ut fullproppat av hälsosamma recept, träningsinspiration, det senaste inom mode och skönhet, nyheter inom hälsovärlden och läsvärda reportage om relationer och psykologi. Må Bra försöker täcka in hela kroppen – från topp till tå. 

Må Bras kunniga experter plockar fram de allra godaste och hälsosammaste måltiderna, de tipsar dig om hållbara träningsrutiner och rörlighetsövningar som får dig upp ur soffan och ut i livet, de svarar även på frågor om allt från relationer till hälsofrågor och ekonomi. 

Må Bras psykolog tar upp många av de frågor vi inte riktigt vågar ställa: Hur gör man slut med en kompis? Hur hanterar man att en vän luktar dåligt? Vad gör man om ens partner plötsligt har blivit tråkig? Allt får plats hos Må Bra.

Bli motiverad till att leva ditt allra bästa liv med Må Bra och börja prioritera dig själv.

 

Prenumerera på Må Bra

 

Må Bra kommer ut med ett rykande färskt nummer varje månad.

Tidningen har funnits på den svenska marknaden sen 1976 och är idag Sveriges allra största hälsotidning. Varje nytt nummer ger dig massor av nyttiga, läckra och spännande recept, intervjuer med intressanta kändisar, nyhetsreportage, shoppingguider och träningstips som inspirerar till rörelse. Prenumerera på Må Bra för att få hem nya nummer varje månad. 

 

Frågor och svar om Må Bra

Vilka premier brukar man få med Må Bra?

Må Bra brukar erbjuda premier inom hälsa, skönhet och hud- och hårdvård. På vår sida hittar du de senaste premierna från Må Bra.

Hur mycket kan jag spara på ett prenumerationserbjudande? 

Hur mycket pengar du sparar beror på vilken typ av erbjudande du väljer. Väljer du ett prenumerationserbjudande med premie kan du spara hundratals kronor jämfört med priset i butik.

Vad kan jag läsa om i Må Bra?

I Må Bra kan du läsa om allt som får dig att må bra – recepttips, träningsinspiration, skönhetsnyheter, modetrender, intervjuer, reportage och mycket mer.