Smarta prenumerationer till barn

Club Creo Pyssel

Massor med roligt pyssel! Passa på! Kul för barnen!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Lekogram

Bra priser! Lego! Pippi! Bamse! Stort sortiment!

Välj själv

Ingen bindningstid
Från 119 kr
LÄS MER & BESTÄLL

SF Kids Play

Första 2 veckorna gratis! Bra och brett utbud!

Månadsvis

Ingen bindningstid
4G

Hallon Barnabonnemang 10 GB

Rabatt första månaderna!

Månadsvis

Ingen bindningstid
4G

Hallon Barnabonnemang 100 GB

Rabatt första månaderna!

Månadsvis

Ingen bindningstid
4G

Vimla Barnabonnemang 25 GB

Rabatt första månaderna!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Zcooly

Matematik-app för barn

Månadsvis

Ingen bindningstid

Albert

App för skolämnen svenska, engelska, matematik, geografi och programmering

Månadsvis

Ingen bindningstid
0 (fr 119) kr
LÄS MER & BESTÄLL

Jaramba

Lärande app för yngre barn

Månadsvis

Ingen bindningstid

Min bästa bok

Personlig barnbok

Välj själv

Ingen bindningstid

Som förälder idag så är det viktigt att komma ihåg att det är okej för ett barn att inte ha något att göra precis hela tiden. Barn är inte så krångliga, de är tacksamma för det mesta om de inte blir söndercurlade från starten. Det är okej att vänta på något gott eller roligt och ha lite tråkigt emellanåt. Det gamla ordspråket ‘Man tager vad man haver’ är lika aktuellt idag och många barn är lika nöjda med en träslev som en dyr skallra eller bitring.

Roliga produkter för barn

När nu allt detta är sagt så är det roligt att skämma bort de små ibland. Men hur gör man det utan att slippa gå i butiker med de små med sig. Mindre spädbarn är kanske inte så krångligt. Förutom att blöjbyte och amning är ett tema som man måste tänka på. De lite större barnen lär sig fort att det går fint att skrika till sig saker om mamma eller pappa är trött. Nu säger vi inte att alla ger med sig, men många föräldrar har nog någon gång antingen kapitulerat eller sett någon som gjort det.

Smarta prenumerationer till barn

Vi tittar lite närmare på ett par prenumerationer som kan hjälpa på i vardagen. Bara en sådan sak som att paketet kommer i posten istället för att man måste leta, det är för många föräldrar guld värt och kan rädda ibland en stressig vardag. Och vad sägs om att slippa att släpa på blöjor, det kommer på dörren istället.

Prenumeration på blöjor

Eco by Naty

Än en gång slår vi ett slag för eco-produkter. Visst går det fint att beställa hem blöjor av alla märken som finns. Men vem vill inte ha det bästa till babyn. Det finns ett märke som utmärker sig och det är ‘Eco by Naty’. Fantastiska produkter och du som förälder kan slappna av för du vet att din baby får bara det allra bästa.

Blöjorna är fria från klor, latex, TBT och parfym och de är baserade på naturliga och förnybara material. Blöjan andas och är behaglig för din baby och det bästa av allt, de levereras fram till din dörr. En månads förbrukning vid varje leverans och storleken på blöjan ändras lätt via hemsidan.

Prenumerera på klädboxar

Efter att man har fått en ny medlem i familjen så märker man fort att det blir mindre tid till sådant som man tog för givet förut. Bara en sådan sak som att handla kläder till babyn. Man upptäcker fort att kläderna blir för små i en rasande takt. Speciellt det första åren. Ett trevligt abonnemang som kan underlätta i vardagen är en klädbox.

Att få en paket i posten en gång i månaden med kläder som följer barnets storlek är något som kan spara tid och pengar. Det kostar ofta att ta sig till och från en butik eller ett köpcenter och en sak mindre att tänka på det första året är aldrig fel. Här är två trevliga butiker som erbjuder abonnemang på barnkläder. Smidigt och smart, underlätta för dig själv. Och fixar man prenumerationen innan barnet är fött så slipper man att tänka på det efteråt.

littlewe.se
Little we

hyber.com
Hyber

Lekogram, ett smart sätt att få leksakerna på dörren.

Lekogram
Vad med att få lego på dörren en gång i månaden, eller brio leksaker. Eller vad med nya möbler till Lundby dockskåp. Detta är klassiska leksaker som går generationer tillbaka och som är lika älskade idag. Kvalitet är alltid att föredra och att få hem leksakerna på dörren en gång i månaden hjälper många ur tids klämman.

Detta är en prenumeration till de lite äldre barnen, det är lika viktigt att komma ihåg dem när en ny familjemedlem ofta tar mycket tid och plats. Att uppmärksamma dem med en liten månads present för att de är duktiga att hjälpa mamma och pappa gör att de känner sig uppskattade och inte bortglömda. Mer information om denna härliga prenumeration finns på lekogram.se.

Pyssel för stora och små

ClubCreo
Med ClubCreo får barnen massor av kreativt pyssel att hålla på med när regniga dagar och kalla vintrar sätter käppar i hjulet för utelek. Det är viktigt i dagen samhälle med allt mer tid framför tv och skärmar att ge barn idag möjlighet till att vara kreativa. Att lära känna olika material och vad man kan tillverka av dem.

Med en prenumeration på clubcreo.com så är dagen räddad för de lite äldre barnen. Boxarna passar till barn mellan 4 och 12 år. Materielinnehållet är samma för alla men anpassat så att man kan pyssla i olika svårighetsgrad, beroende på ålder och kunskapsnivå.

Det finns en uppsjö med bra och smarta prenumerationer för barn, som verkligen gör vardagen både rolig och enklare för dig och ditt barn. Passa på att läsa mer om dessa tjänster samt skaffa dig en bra prenumeration för någon kul och bra barnprodukt!

Pedagogiska appar för barn

Är det svårt att neka barnet skärmtid eller vill du att tiden framför skärmen ska vara kopplat till lärande? Det finns idag många bra appar för barn som är pedagogiskt utformade där spel kombineras med att lära sig svenska, engelska, matematik, geografi och till och med programmering.

Digitalt lärande är ett bra sätt att nyttja skärmtiden till något positivt. Många pedagogiska appar är dessutom gratis att prova en viss tid. Då får barnet möjlighet att prova flera olika alternativ för att hitta sin favorit innan ni börjar prenumerera månadsvis.

Zcooly

Zcooly är en renodlad matematik-app som passar barn i åldern 5-12 år. Här kan barnen lära sig allt ifrån klockan till addition, subtraktion, multiplikation, division och bråktal. Det här är en oumbärlig digital hjälp i att träna barnet i matematik, särskilt om du själv känner att dina egna kunskaper inte räcker till.

Albert

Albert består egentligen av flera olika appar och är indelat efter två ålderskategorier mellan 3-9 år samt 10-16 år. Denna digitala plattform är den som har mest bredd vad gäller ämnesområden som svenska, engelska, matematik, geografi och programmering.

Jaramba

Appen Jaramba är framtagen för de yngre barnen i åldern 2-5 år och här kan barnen lära sig och utveckla sig inom matematik, språk, naturvetenskap och kreativitet. Här finns inte bara spel utan även digitala barnböcker som barnen får upplästa och kan bläddra i.

Vanliga frågor och svar om prenumerationer till barn

Vad finns det för bra prenumerationer för barn?

Det finns många bra tjänster att prenumerera på som pyssel, film, leksaker och mycket annat. Läs mer på vår sajt om smarta prenumerationer för barn!

Finns det prenumeration på blöjor?

Ja, med tjänsten Eco by Naty går det utmärkt att prenumerera på blöjor. Dessa blöjor är baserade på naturliga och förnybara material och är fria från latex, klor, TBT och parfym.

Kan man prenumerera på babykläder?

Vi vill tipsa om två tjänster med kläder för bebis och små barn. Det är Little we och Hyber som har abonnemang med klädboxar.

Vad finns det för prenumerationer på leksaker?

Lekogram är en tjänst där du kan prenumerera på leksaker för de lite äldre barnen.

Finns det prenumeration på pyssel?

Med en prenumeration på ClubCreo får barnen regelbundet kreativt pyssel. Med dessa boxar kan barn mellan 4 och 12 år låta kreativiteten spira.