Residence

residence logotypResidence är en lyxig inredningstidning med de senaste trenderna i fokus. Bli inspirerad av spännande Hemma hos-reportage, trendiga inredningstips och vackra bilder. Residence bjuder på inspiration till hela hemmet – från den lilla garderoben till den pampiga trädgården. 

Här hittar du aktuella prenumerationserbjudanden från Residence. 

Residence

Residence

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Residence och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Design, inredning och arkitektur 

 

Residence omslagInredningsmagasinet Residence kom ut med sitt första nummer år 2000. Sen dess har magasinet blivit en given del av många inredningsintresserades liv. Tidningen blandar hemma hos-reportage hos kändisar med shopping-guider, inredningsinspiration och städhacks. Allt som rör hem och inredning finns det plats för i Residence. 

Följ med hem till Kronprinsessan Victorias hem på Haga och få en inblick i renoveringen hon har gjort tillsammans med maken Prins Daneil. Läs om hur två entreprenörer förvandlat en lada till ett kreativt mecka. Och följ med in i UNITYs micro-living-lägenheter i Hammarby Sjöstad. 

Ta del av de trendigaste shoppingtipsen, bli inbjuden i de vackraste husen, besök de snyggaste våningarna och lägenheterna, och läs om ägarnas spännande livsberättelser. Inredning, design, arkitektur och känslor är alla ämnen som tar plats inom magasinet Residence två pärmar. 

 

Prenumerera på Residence

 

Residence kommer ut med tio nya nummer varje år. I varje nummer får du möta nya kändisar och besöka deras exklusiva hem, du får ta del av de senaste trenderna inom inredning och arkitektur, och ta del av massor av inspiration.

Som prenumerant på Residence får du även tillgång till magasinets e-tidning. 

Är du intresserad av ännu mer inredning och arkitektur? Då rekommenderar vi även Elle Decoration, Allt i Hemmet och Sköna hem. 

Frågor och svar om Residence

Vilka erbjudanden har Residence?

Residence har olika erbjudanden under året. Vid vissa tillfällen kan du påbörja en prenumeration till rabatterat pris och vid andra tillfällen kan du inleda en prenumeration och få en premie på köpet. 

För vem passar Residence?

Residence är ett magasin som passar den inredningsintresserade. Magasinet har inredning och arkitektur som fokus. Läs om de senaste trenderna och läs spännande hemma hos-reportage. 

Vad kan jag läsa om i Residence?

I Residence hittar du allt från shopping-guider till hemma hos-reportage och nyheter. Läs om skandinavisk design, nya arkitekturtrender och det senaste inom inredning.