Matmagasinet

Matmagasinet logotypMatmagasinet är tidningen för alla mat-älskare. Magasinet lockar till matlagning både till vardags och fest och lyckas plocka fram matglädjen även hos den mest oerfarna kocken. Varje nummer innehåller över 100 recept med tydliga instruktioner som är lätta att följa. Med Matmagasinet får du alla verktyg du behöver för att lyckas i köket.

Matmagasinet

Matmagasinet

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Matmagasinet och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Recept, tips och oändligt med matinspiration

 

Matmagasinet omslagMatmagasinet bjuder på allt du behöver för att lyckas i köket. Varje nummer är fullspäckat med läckra recept som både passar till vardagsmiddagen och till den festliga bjudningen med många gäster. Ta del av lättlagade rätter som räddar livspusslet under stressiga perioder, bufféer som passar till de stora släktmiddagarna, smarriga desserter, bakning och mycket mer. Matmagasinets recept är lätta att följa och illustreras med vackra bilder för att ge dig inspiration och en extra skjuts i köket. 

Mellan de hundratals recepten får Matmagasinets läsare dessutom möta spännande matprofiler, amatörkockar och professionella kockar. De bjuder på sina bästa tips för att lyckas med matlagningen och bakningen. 

Vilka viner passar bäst till vilken mat? Hur får man till den perfekta dukningen? Vilka köksredskap är egentligen bäst? Och är de dyraste råvarorna alltid de bästa? Matmagasinet bjuder på massvis av praktiska tips, guider och inspiration. Magasinets experter talar sig om allt från matlagning till köksredskap och hjälper dig att höja dina rätter till nya kulinariska nivåer. 

 

Prenumerera på Matmagasinet 

 

Varje månad kommer Matmagasinet ut med en ny och inspirerande utgåva full av spännande recept och handfasta tips. Som prenumerant får du hem tidningen så fort den släppa direkt till din brevlåda eller ditt brevinkast. Du får även tillgång till den digitala utgåvan om du väljer att prenumerera – då kan du ta del av Matmagasinets hundratals recept var du än är. 

Frågor och svar om Matmagasinet

Vad kan man läsa om i Matmagasinet?

Matmagasinet bjuder i första hand på över 100 recept i varje nummer. Du får dessutom ta del av matreportage, möten med kockar och matprofiler och mängder av tips som hjälper dig att lyckas i köket. 

Hur ofta kommer Matmagasinet ut?

Matmagasinet kommer ut med ett nytt läckert nummer varje månad. Totalt blir det 12 nummer per år.

Hur börjar jag prenumerera på Matmagasinet?

Ta en titt på de prenumerationserbjudanden som finns på sidan och välj det som du tycker verkar mest lockande. Klicka dig därefter vidare och påbörja din prenumeration på Matmagasinet.