Scandinavian Living

Scandinavian Living LogotypScandinavian Living by BO BEDRE är ett lyxigt inredningsmagasin med det stilrena nordiska hemmet i fokus. Ta del av vacker arkitektur, exklusiva inredningsdetaljer och häpnadsväckande design. Kvalitet och hantverk möter hållbarhet och historia. 

Här hittar du erbjudanden från Scandinavian Living. 

Scandinavian Living

Scandinavian Living

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Scandinavian Living och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Scandinavian Living + Trådlösa hörlurar & Trådlös högtalare

Få 5 nummer av Scandinavian Living och Trådlösa hörlurar & Trådlös högtalare från Nordic som premie för endast 298 kr.

Scandinavian Living + Kähler Hammershøi-vas

Få 3 nummer av Scandinavian Living och Kähler Hammershøi-vas som premie för endast 218 kr.

Scandinavian living + Trådlösa hörlurar från Nordic

Få 3 nummer av Scandinavian living och Trådlösa hörlurar från Nordic som premie för endast 178 kr.

Scandinavian living + Kähler Hammershøi-kanna

Få 3 nummer av Scandinavian living och Kähler Hammershøi-kanna som premie för endast 198 kr.

Scandinavian Living + Kähler Hammershøi Spring karamellskål

Sveriges bästa tidning med fokus på inredning, design och shoppingtips för hemmet! Scandinavian Living by BO BEDRE riktar sig till alla som drömmer om att skapa ett fantastiskt och inspirerande hem. Få Kähler Hammershøi Spring karamellskål, värde: 399 kr.

Scandinavian Living + Kay Bojesen-elefant

Scandinavian Living by BO BEDRE riktar sig till alla som drömmer om att skapa ett fantastiskt och inspirerande hem. Just nu får du 6 nummer av Scandinavian Living och en Kay Bojesen-elefant mini för 448 kr, värde: 1099 kr.

Skandinavisk inredning är mer än bara vitt och fräscht 

Scandinavian Living omslagScandinavian Living by BO BEDRE är ett livsstilsmagasin med den skandinaviska designen och arkitekturen i fokus. Här möter det klassiska vita skandinaviska hemmet spännande och modern inredning och arkitektur. Inspireras av häpnadsväckande lägenheter, mysiga sommarstugor och lyxiga lägenheter. Shoppingtips från välkända butiker som IKEA och H&M Home blandas med exklusiv design. Scandinavian Living gör den lyxiga skandinaviska livsstilen tillgänglig för alla. 

Få tips om hur du lyfter ditt hemmakontor, hur snittblommor kan förändra ett rum och du inreder helt utan vita väggar. 

Hemmet tar ju inte slut vid ytterdörren. Scandinavian Living följer med ut i trädgården och bjuder på inspirerande läsning om trädgårdsplanering och en inblick i några av Skandinaviens vackraste trädgårdar och parker. 

Scandinavian Living är ett heltäckande livsstilsmagasin och tar förutom inredning och design även upp mat. Få tips om goda och spännande recept som förhöjer din tillvaro i hemmet. Vilka drinkar passar till festen? Vilket bröd är godast till söndagsfrukosten? Och vilka kakor och pajer är godast till fikat? Scandinavian Living varvar vacker inredning och design med goda recept, vackra dukningar, tips om drinkar och restaurang-guider. 

Scandinavian Livings experter tipsar om inredning, designs, arkitektur, trädgård och läckra recept. 

Är du intresserad av mer hem och inredning? Då kan vi även tipsa om Sköna hem, Allt i Hemmet och Elle Decoration.

Prenumerera på Scandinavian Living 

Scandinavian Living kommer ut med 6 inspirerande nummer varje år. Om du är intresserad av skandinavisk inredning rekommenderar vi en prenumeration – då kommer du inte missa ett endaste nummer av detta lyxiga inredningsmagasin. 

Frågor och svar om Scandinavian Living

Vilka premier brukar Scandinavian Living erbjuda?

Scandinavian Living brukar erbjuda premier i form av inredningsdetaljer, husgeråd och teknik. Det kan vara allt från en vacker kanna till ett par hörlurar.

Hur mycket kan jag spara?

Hur mycket du sparar jämfört med priset i burk beror på vilket erbjudande du väljer. Vanligtvis kan du spara flera hundralappar på ett prenumerationserbjudande.

Hur börjar jag prenumerera på Scandinavian Living?

Det första steget är att välja ett prenumerationserbjudande. Därefter klickar du dig vidare och påbörjar din prenumeration på Scandinavian Living by BO BEDRE.