Världens Historia

Världens historia LogotypVärldens Historia är magasinet för dig som älskar historia. Magasinet tar med dig på en resa genom världshistoriens stora och små händelser. Du får läsa om stora världskrig, spännande människoöden och katastrofer som förändrade världen för alltid. Världens Historia bjuder på spännande läsning ett par gånger i månaden.

Här hittar du aktuella erbjudanden från Världens Historia med premier. 

Världens Historia

Världens Historia

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Världens Historia och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Världens historia årsprenumeration

Få en årsprenumeration på 20 tidningar för 699 kronor.

Världens Historia + Mini Garden med LED-ljus

Få 2 tidningar + Mini Garden med LED-belysning som premie. Allt för 129 kronor.

Världens Historia + gåva: Vinyl Tech bluetooth-hörlurar

Få 2 nummer av Världens Historia och Vinyl Tech bluetooth-hörlurar som premie för endast 69 kr.

Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

  • 5 nr 249 kr
  • 8 nr 399 kr
  • 11 nr 499 kr

Världens Historia + gåva: Holmegaard Cabernet Vinkaraff

Få 2 nummer av Världens Historia och Holmegaard Cabernet Vinkaraff som premie för endast 149 kr.

Världens historia + Sonitum BT-högtalare

Få 2 nummer av Världens historia och Sonitum BT-högtalare som premie för endast 129 kr.

2 nr av Världens Historia + Hasaki Omakase-knivset

Passa på och beställ 2 nr av Världens Historia + Hasaki Omakase-knivset för 108,50 kr inkl. leverans

2 nr. av Världens Historia + Utomhuslampor med sensor

Just nu kan nu få 2 nr av Världens Historia + Utomhuslampor med sensor och batteri för 108,50 kronor inklusive leverans. Du sparar 702 kronor.

Världens Historia Digital 2 månaders gratis

Få 2 månaders gratis tillgång till Världens Historia Digital – Spara 178 kr

Världens Historia + Bluetooth-tangentbord

Få 2 tidningar för 69 kr. + gåva: Bluetooth-tangentbord – Spara 441 kr

Upptäck en svunnen tid med Världens Historia 

Världens Historia OmslagVärldens Historia är en av Nordens mest älskade magasin om historia – och det absolut största historiamagasinet på den svenska marknaden. I varje nytt nummer får du möta spännande karaktärer från historien med unika berättelser att dela. Läs om historia från hela världen och lär dig mer om andra världskriget och nazisternas hänsynslösa framfart, hur mänskligheten har hanterat pandemier genom historien, spännande porträtt av kulturpersonligheter och läskiga reportage om välkända seriemördare. Och såklart mycket, mycket mer.

Världens Historia bjuder på kittlande läsning om allt från arkeologi till modern historia. Återkommande rubriker är Krig, Samhälle, Kultur, Civilisationer, Teknik, Kriminalitet, Vetenskap och Utforskning. 

Världens Historias experter är utbildande historiker, professorer, journalister och andra sakkunniga. De guidar dig genom de mest spännande epokerna i världshistorien berättade på ett spännande och medryckande sätt. Artiklarna gestaltas av unika fotografier, detaljerade illustrationer, kartor och grafik. Illustrationerna arbetar tillsammans med texterna för att skapa så underhållande innehåll som möjligt. Världens Historia bjuder in dig till en värld full av spänning, intriger, dramatik och tidsresor.

I Världens Historias app kan du dessutom lyssna på utvalda artiklar.

Prenumerera på Världens Historia 

19 spännande nummer av Världens Historia publiceras varje år. Som prenumerant får du hem tidningen direkt när den kommer ut och då kan du njuta av över åttio fullspäckade sidor av historia och häpnadsväckande berättelser från förr. 

Får du aldrig nog av historia och spännande berättelser från förr? Då rekommenderar vi även historiemagasinen Populär Historia, Militär Historia och Släkthistoria.

Frågor och svar om Världens Historia

Vilka premier kan man välja på med Världens Historia? 

Världens Historia erbjuder ofta premier som passar den med ett teknikintresse. Det kan till exempel handla om bluetooth-tillbehör, hörlurar, högtalare eller verktyg och knivar. 

Hur börjar jag prenumerera på Världens Historia?

Börja med att titta igenom alla prenumerationserbjudanden på sidan. När du har valt ett erbjudande klickar du dig vidare och startar enkelt din prenumeration online. 

Vad kan jag läsa om i Världens Historia? 

I Världens Historia får du läsa om spännande händelser från världshistorien. Magasinet passar utmärkt för den som har ett brinnande historieintresse, eller den som kanske bara är sugen på att läsa sig lite mer.