Allers

Allers logotypAllers är en omåttligt populär veckotidning som verkligen engagerar sina läsare. Läs spännande reportage, ta del av läckra recept och få tips och råd om trädgård och hem. I Allers får allt mellan himmel och jord plats – och såklart även Allers populära korsord. 

Allers

Allers

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Allers och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

 

En veckotidning med extra allt

 

allers omslagAllers är Sveriges allra största veckotidning. Varje nytt nummer läses och älskas av tusentals. Det är inte svårt att förstå eftersom Allers innehåller lite för alla. Allers är inte bara störts, tidningen är dessutom äldst. Det första numret publicerades redan 1877. 

I varje nytt nummer får du ta del av Allers läckra recept – allt från goda maträtter till söta bakverk. Allers korsord har även hjälpt till att göra tidningen populär. I varje nytt nummer får du flera olika korsord i olika svårighetsgrad. Lös korsorden och var med och tävla med Allers. 

Innan recepten publiceras i tidningen testas de av Allers alldeles egna provkök. På det sättet publiceras endast de allra godaste recepten, maträtterna och bakverken. Recepten är enkla att följa och kommer i en stor bredd – du hittar allt från vardagsrecept till riktiga festmåltider. 

Förutom recept och korsord så bjuder Allers på engagerande läsning. Lär känna spännande individer med en stark livshistoria och möt kändisar med en historia att berätta. Läsvärda reportage varvas med nöjesnyheter, mat och dryck, mode och skönhet, relationer, trädgård och inredning och mycket mer. 

 

Prenumerera på Allers

 

Allers kommer ut med ett nytt nummer varje vecka. Som prenumerant får du alltså hem 52 nummer om året. Då missar du inte ett enda klurigt korsord, smarrigt recept eller läsvärt reportage. 

Allers är en av de mest lästa veckotidningarna i Sverige, och dessutom den veckotidning som funnits på marknaden allra längst – sen 1877. 

Vill du ha ännu mer läsning från Allers? Då rekommenderar vi även Allers Trädgård. 

Frågor och svar om Allers

Vad kan jag läsa om i Allers?

Allers är en veckotidning med stor bredd. Läs spännande reportage, personporträtt, lös kluriga korsord, ta del av smaska recept och få tips om mode, inredning och trädgård. 

Hur ofta kommer Allers ut? 

Allers är en veckotidning, och kommer alltså ut med ett nytt nummer varje vecka. Totalt blir det 52 sprillans nya nummer om året. 

Hur börjar jag prenumerera på Allers?

Kika igenom våra prenumerationserbjudanden och klicka dig sedan vidare för att påbörja din prenumeration. Som prenumerant på Allers får du hem ett nytt nummer varje vecka.