Matkassar – Skaffa rätt matkasse

City Gross Matkasse

Mycket prisvärd! Stort utbud! Tiotalet kassar!

Välj själv

Ingen bindningstid

Linas Matkasse

Störst aktör! Många bra erbjudande!

Välj själv

Ingen bindningstid

Middagsfrid Matkasse

Stort leveransområde! Prova på pris! Bra utbud!

Välj själv

Ingen bindningstid

Matkomfort Matkasse

Lättlagade mat! Bra råvaror!

Välj själv

Ingen bindningstid

GI – Boxen Matkasse

Färdiglagade rätter! Daglig kostcoachning!

Välj själv

Ingen bindningstid

Att prenumerera på en matkasse är en smidig och mycket populär tjänst som underlättar vardagen för många. Det passar dig som vill laga god mat från grunden och som vill få en varierad kost och prova något nytt men som vill slippa planera och inhandla det som behövs. Det är enkelt att beställa och du får den levererad hem till dörren. Det finns matkassar anpassade efter flera olika behov och hushåll och det finns även möjligheter att göra egna anpassningar.

Vad får du och hur påverkar detta matkostnaderna?

Varje matkasse levereras med matvaror och tillhörande recept för att göra din vardag enklare. Matvarorna är väl beräknade för att räcka till de medföljande recepten samtidigt som inget är tänkt att bli över och du minskar på så sätt även matsvinnet! Följer du recepten noga så kommer du inte heller att glömma kvar något i kylskåpet.

Laga mat från grunden med en matkasse

Tack vare denna genomtänkta planering så kan matkostnaderna bli billigare med att prenumerera på en matkasse än att själv gå och handla i affären till veckans alla måltider. Räkna också med att du kan spara eventuella bensinkostnader. Du undviker att småhandla, impulsköp eller onyttigheter som annars kan råka slinka ner i din korg eller kundvagn. På så sätt så kan detta även vara ett alternativ som underlättar för din hälsa.

Fler positiva effekter är att du slipper både köa och att bära hem alla varor vilket kan vara särskilt viktigt för dig som inte kan transportera dig. Det bästa med matkassar är att du kan spara tid, pengar och samtidigt få varierad mat genom att prenumerera på en matkasse.

Anpassa och välj själv veckans middagar

Även om det finns många alternativ att välja bland alla matkassar så kan det ibland vara svårt att hitta de som passar perfekt för just dig och din familj. Hos flera leverantörer har du möjligheten att själv kunna byta ut vissa middagar eller att helt skapa din egen veckomeny. Anpassningar fungerar bra att göra ofta eller bara enstaka gånger.

Familje- och barnkassar

För familjer är familje- och barnkassar väldigt populära då de sparar tid på idéer, planering och själva inhandlingen. Dessa matkassar innehåller ofta mycket populära maträtter som är uppskattade av de flesta barn och recepten är anpassade för barns känsliga smaklökar. En prenumeration på en barnkasse eller familjekasse ger mer tid för familjen. De allra flesta företag som levererar matkasse har en barnkasse och ett grundkoncept med att erbjuda en familjekasse.

Matkassar för snabblagade middagar och delvis färdiglagade

Har du väldigt lite intresse i att laga mat eller har ont om tid så finns det särskilda matkassar med snabblagade middagar och en del har delvis färdiglagade måltider. Då passar denna typ av matkasse perfekt för dig och din familj!

Glutenfria och laktosfria matkassar eller vegetariska måltider

Glutenintolerans och laktosintolerans är så pass vanligt idag att alltfler företag som levererar matkassar erbjuder glutenfria och laktosfria matkassar. Det är verkligen bra att matkasseföretagen har anpassat sina matkassar som har bekymmer med olika former av allergier.

Vill du äta lite mindre kött eller är vegetarian så finns det även alternativ för dig. Det finns matkassar med helt vegetariska måltider och även matkasse som innehåller blandade måltider med övervägande vegetariskt.

Fruktkasse

En fruktkasse kan du beställa hos flera leverantörer antingen istället för en matkasse eller som ett tillägg. Denna matkasse är som namnet avslöjar full med olika goda frukter!

Är du fortfarande inte övertygad eller har du svårt att välja?

De flesta leverantörer erbjuder ett prova på pris så att du enkelt kan testa om konceptet är något för dig och du kan med ett prova på pris hitta din favoritmatkasse som passar dig bäst. Det finns otroligt många företag som levererar matkassar och varje företag har många alternativ att välja mellan så det kan verkligen vara svårt att bestämma sig för vilken som är bäst. Några exempel på populära matkassar med ett urval av deras matkassar är:

Linas matkasse

Linas matkasse
Hos Linas matkasse kan du välja bland flera olika alternativ som Barnfamilj, Veg & Flex, Inspiration, Supersnabba, Lättlagade med flera. Linas Matkasse har varit igång i flera år och har vunnit flera fina priser för sina välkomponerade matkassar!

Ecoviva

Ecoviva
Ecoviva erbjuder ekologiska matkassar som gluten- och laktosfri, vegetarisk, vegetarisk gluten- och laktosfri matkasse och några fler alternativ. Detta är ett bra alternativ när du vill skaffa dig en matkasse som bara innehåller alla de nyttigheter som finns tillgängliga.

Citygross

Citygross
Citygross har Familjekassen, Billiga kassen, Bamsekassen, Glutenfria familjekassen, Laktosfria familjekassen, Viktväktarkassen, Vegetariska viktväktarkassen, Snabba viktväktarkassen, Laktosfria viktväktarkassen med flera. Numera är Citygross en stor leverantör av matkassar över hela landet!

Middagsfrid

Middagsfrid
Middagsfrid har matkassar som Barnkassen, Vegokassen, Flexitariankassen och Snabba kassen. Middagsfrid har arbetat med matkassar under flera år och växer hela tiden vad gäller både sortiment och kunder!

En matkasse är verkligen ett bra sätt att skaffa sig en enklare vardag. Du får hjälp att planera vardagsmaten på ett smart och enkelt sätt med en matkasse. Jag kan personligen gå i god för att min vardag blev mycket enklare vad gäller matlagningen med en matkasse som levereras hem! Skaffa en prenumeration på matkasse du också och njut av en enklare vardag!