Fixa

Fixa logotypFixa är tidning för alla trädgårdsälskare och hemmafixare. Tidningen hjälper sina läsare att inreda sin trädgård som en förlängning av huset. Få alla tips du behöver för att skapa en vacker, trivsam och prunkande trädgård som bjuder in till både njutning och fest.

Fixa

Fixa

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Fixa och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Fixa + 2 produkter från Weleda & handdukar

Få 4 nummer av Fixa och 2 produkter från Weleda & handdukar som premie för endast 169 kr.

Trädgård, inredning och utekök

 

Fixa omslagFixa är en trädgårdstidning som även har fokus på inredning, matrecept och gör det själv-guider. Fixa ser trädgården som ett extra rum till huset – en förlängning av huset, som kan inredas på samma sätt som ett vardagsrum eller kök. Fixa bjuder på tips som tar din uteplats till nästa nivå. Stenlägg och möblera det gröna och rummet med snygga och vädertåliga utemöbler, snygg belysning och såklart även vackra växter, färgglada blommor, buskar och ståtliga träd. 

I Fixa kan du läsa om de senaste inredningstrenderna för trädgården och de bästa växterna för varje säsong. Vilka rosor klättrar snyggast på väggar? Hur ska du beskära din lavendel? Vad är egentligen skillnaden på sommarhallon och hösthallon. Förutom dessa växt- och odlingstips så bjuder de även på gör det själv-guider som hjälper dig att bygga en altan själv, checklista för vad du behöver tänka på när du ska bygga en pool, och köpguider som hjälper dig att välja den bästa grillen för grillfesten. 

Få även tips på hur du inreder ditt gröna rum för födelsedagsfesten, vad du ska tänka på innan du väljer och sätter upp ett staket och hur du väljer rätt färg till fasaden på ditt hus. I Fixa får det allra mesta plats som rör din utemiljö hemma. 

Fixa är en trädgårdstidning som möter det traditionella inredningsmagasinet och som kryddar lite extra med köpguider och gör det själv-tips. 

 

Prenumerera på Fixa

 

Fixa kommer ut med fyra nya nummer varje år. Prenumerera på tidningen och missa aldrig ett nytt nummer fullt av trädgårdsinspiration, odlingsguider, gör-det-själv-reportage och spännande läsning som rör allt som har med trädgården och utemiljön att göra. 

Frågor och svar om Fixa

Vilka premier kan man få med Fixa?

Fixa kan erbjuda lite olika typer av premier under året. Ibland erbjuder de en prenumeration till ett rabatterat pris. Vid andra tillfällen erbjuder de en prenumeration med en gåva. Gåvan är då ofta en produkt som passar den trädgråds- och inredningsintresserade.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Det beror på vilket prenumerationserbjudande du väljer. Ibland kan du spara upp till 50 % om du prenumererar på Fixa jämfört med om du skulle köpa varje nummer löst i butik. 

Vad kan jag läsa om i Fixa?

I Fixa kan du läsa om allt som här trädgården till. Få tips om växter, buskar, blommor och träd. Lär dig bygga din egen altan och ta del av goda recept som passar trädgårdsfesten.