Mobilabonnemang

Vimla Mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 110 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon Mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 49 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Fello Mobilabonnemang

Halva priset i 3 månader! Spara oanvänd surf!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 47,50 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Comviq Mobilabonnemang

Billigt pris! Bra sortiment med mobiler!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 145 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Halebop Mobilabonnemang

Extra surfsim-kort i tre månader utan kostnad!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili Mobilabonnemang


Månadsvis

Ingen bindningstid

från 129 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Tre Mobilabonnemang

Stora surfmängder! Brett sortiment! Mest surf i EU!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Katshing Mobilabonnemang


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

När det blir dags att välja mobilabonnemang så kan man unna sig att ta lite tid på sig. Det är skillnad i pris och alla vill ha just dig som kund. Har man inte bundit sig genom ett avtal så kan man välja och vraka bland massor av bra erbjudanden. Ska man då släppa tanken på att skaffa sig en ny mobil om det är ett riktigt bra erbjudande? Nejdå, det behöver man inte alls göra.

Behöver man en ny mobil och inte har råd att betala kontant så är ofta ett abonnemang kopplat till mobilen en bra väg att gå. Men går det att välja själv och slippa att binda sig är det ofta det bästa. Det kan vara bra att välja ett abonnemang utan bindningstid. Priserna hoppar upp och ner och om man kan förhandla sig till ett nytt abonnemang med kanske ett bättre pris, eller i alla fall det samma så är det bra. Så vad finns det att välja mellan bland abonnemang idag?

Mobilabonnemang

Comviq

Comviq

De måste bara sägas, de är grymt duktiga på det de gör. Här så lönar det sig att ta en titt inne på deras sajt för att se vad som passar just dig. Ska man köpa en telefon genom dem eller inte? Eller är det kontantkort man ska satsa på? Och självklart så går det att fixa ett fast abonnemang. Där har de i skrivande stund det billigaste abonnemanget på marknaden och det är också utan bindningstid eller uppsägningstid.

Är man student så är Comviq ett bra alternativ, de har specialpriser som är svåra att slå. Comviq ska också ha en extra stjärna för att de satsar på seniorerna. Alla över 55 år får rabatt och ett abonnemang är utan bindningstid och uppsägningstid här med. De har snabb surf och det går väl inte att understryka hur viktigt det är idag. Och till sist deras app, superenkelt att fylla på sitt konto om man har ett kontantkort. Massor av alternativ som täcker i princip allt.

Hallon

Hallon

Mobilabonnemanget Hallon dyker upp som svampar ur jorden. Det går inte att undvika dem med deras annonser på tv, i tidningar och internet, de finns överallt. Och då blir man ju som konsument nyfiken, om man är så kaxig så måste det ju vara bra, eller? De får bra betyg lite varstans och ett abonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid är alltid bra.

De har ett grymt bra erbjudande om man vill testa, 49 kronor i månaden i 4 månader, därefter 99 kronor om man är nöjd och vill fortsätta. Och de har inte glömt seniorer och studenter här heller, bra där. De erbjuder både abonnemang och kontantkort och det är en fördel, inte alla vill ha ett abonnemang. Och vill man byta till Hallon så kan man behålla sitt nummer vilket är toppen. Varför inte testa, det går ju att hoppa av om det inte funkar.

Halebop

Halebop

De säger att de har Sveriges nöjdaste kunder, det måste ju ses som en fjäder i hatten om något. Det första man blir nyfiken på är ju om det stämmer och vid en anblick på deras karta över mobiltäckning så börjar man förstå att det är bra. Det är inte många ställen i vårt avlånga land som Halebop sitt abonnemang inte täcker.

Det är för att de använder sig av Telias mobiltäckning och Telia är har den bästa i Sverige. Med schyssta erbjudanden till studenter så är det absolut ett abonnemang att titta på om man är student. Massor med surf, 30 GB för 299. Surf är viktigt när man studerar och det kan vara en anledning till att man väljer just Halebop. Och visst har de kontantkort med om man föredrar det.

Till sist

Det finns mycket att välja mellan och några till abonnemang som är värda att ta upp är …

  • Vimla är en av de populäraste och mest nytänkande virtuella operatörerna, med möjligheter att spara surf. Med appen så sköter man detta på ett enkelt sätt och byter surfmängd lite som man vill. Bra erbjudanden till studenter och seniorer. Telenors mobilnät vilket betyder bra täckning.

Vimla

  • 3 ger dig aktivering och 0,5 GB surf helt gratis. Då ingår nytt nummer och simkort. Detta är smart och de vinner de nog många nya kunder på. Grymma på musikstreaming då det inte påverkar surfmängden om man har surf kvar. Och en bra ungdomsrabatt.

Tre

  • Tele2 är suveräna när det kommer till mobilt bredband. Här så kan man välja kontantkort eller abonnemang. 400 GB surf borde räcka ett tag och till hela familjen. Och det gäller i 12 månader om man inte använder upp det. Rabatt på nyköp av mobil vid inlämnande av gammal.

Tele2

  • Fello är mobiloperatören med de enkla och sjyssta avtalen. De arbetar med mobilabonnemang och du har alltid bra priser samt stor surfmängd med Fello. Fello har inga krångliga avtal eller gömda avgifter utan du vet alltid vad det kommer att kosta med abonnemang hos Fello!

Fello mobilabonnemang

  • Katshing är mobilabonnemanget för dig som är ute efter helt fri surf. Företaget ger dig möjligheten att välja mellan två olika abonnemang till mycket konkurrenskraftiga priser, där du aldrig behöver oroa dig för att surfen ska ta slut.

  • Fibio är lågprisoperatören som valt att satsa på en tillgänglig kundservice och som lovar att svara inom en viss tid. Klarar de inte uppdraget får du som kund lite extra surf. Mobiloperatören erbjuder både prisgaranti, täckningsgaranti och flera andra fördelar för dig som kund då de vill se till att alla deras kunder är nöjda.

Fibio

Att skaffa nytt mobilabonnemang går snabbt och är enkelt numera. Du kan flytta med dig ditt nuvarande nummer samt du får som ny kund alltid bra avtal vad gäller priser samt surfmängder hos alla operatörer! Hallon, Vimla, Comviq och Halebop är populära operatörer i Sverige. Skaffa nytt abonnemang här!

 

Vanliga frågor och svar om mobilabonnemang

Finns det mobilabonnemang utan bindningstid?

Ja, de allra flesta mobilabonnemang är idag utan bindningstid, även de som har lägre pris de första månaderna. Det är oftast om du köper till en mobil på delbetalning som det blir bindningstid på abonnemanget.

Får man rabatt på mobilabonnemang som student?

Ja, en del operatörer erbjuder studentrabatter men inte alla. Vi går igenom de bästa operatörerna på vår sajt med information om vad de erbjuder.

Kan jag som pensionär få rabatt på abonnemang?

Ja, det finns några operatörer som ger pensionärsrabatt. Några har som krav att du har fyllt 55 år och andra 65 år. Läs mer om vilka alternativ som finns inne på vår sajt.

Jag använder bara min mobil ibland, vilka abonnemang är då bäst?

Det finns många billiga abonnemang och använder du mobilen mycket sällan är kanske ett kontantkort bättre än ett abonnemang.

Kan jag flytta med mitt mobilnummer till en ny operatör?

Ja, det brukar inte vara något problem så länge du inte har ett bundet abonnemang. Många operatörer har gjort det mycket enkelt att flytta med sitt mobilnummer i samband med beställning.