Antik och Auktion

Anitk & Auktion logotypÄr du intresserad av antika fynd, konst och vackra gamla ting? Då är kanske Antik & Auktion ett magasin som kan locka. Magasinets expertpanel skriver om allt som hör antik-världen till. Läs om vackra, antika gamla möbler, smycken, konst och mycket mer.

Här hittar du aktuella erbjudanden på Antik & Auktion. 

 

Antik & Auktion

Antik & Auktion

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Antik & Auktion och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

 

Antikviteter, inredning och konst

 

Antik & Auktion OmslagAntik & Auktion är Nodens största magasin om antikviteter, inredning och tavlor. Tidningens expertpanel guidar dig som läsare genom antikvärldens senaste trender, kommande auktioner och antik-mässor, och antikmarknadens nedgångar och uppgångar. 

Varje nysläppt nummer av magasinet är fullt av spännande reportage om allt från det värdefulla kinesiska porslinet till Carl Larssons hem i Falun. Dessa reportage varvas med presenttips, inredningstips och nyheter från auktionsvärlden. Är du nyfiken på vilka inredningsföremål som är populärast på auktionssajterna just nu? Eller kanske vilka konstnärer som är på uppgång? Antik & Auktion guidar dig genom antikvärldens alla rum. 

Antik & Auktions stora expertpanel hjälper dessutom läsarna med brännande frågor och funderingar. Skicka in en fråga eller en bild på ett föremål du är nyfiken på, och få svar på om hur gammalt det är och var det kommer ifrån. Antik & Auktion gör sitt bästa för att besvara läsarnas funderingar, och om du har tur sitter du på en riktigt skatt där hemma.

 

Prenumerera på Antik & Auktion

 

Det första numret av Antik & Auktion kom ut redan 1975 och magasinet är fortfarande populärt och älskat. Det kommer ut ett nytt nummer varje månad. Prenumerera på Antik & Auktion för att aldrig missa ett spännande nytt nummer fyllt av de senaste nyheterna om antikviteter, konst och auktioner. 

Frågor och svar om Antik & Auktion

Hur börjar jag prenumerera på Antik & Auktion?

Välj ett erbjudande och klicka dig enkelt vidare för att börja prenumerera på Antik & Auktion. Du kan starta din prenumeration direkt online på bara ett par minuter. 

Vad kan jag läsa om i Antik & Auktion?

Antik & Auktion skriver om allt som hör auktionsvärlden till. Läs om aktuella auktioner och mässor, få tips om trender och inspireras av vackra hem och vackra föremål.

Hur många nummer kommer ut av Antik & Auktion?

Antik & Auktion kommer ut med ett nytt nummer i månaden – alltså 12 nummer om året.