I FORM

iForm LogotypI FORM är magasinet för dig som älskar allt som har med träning och hälsa att göra. Läs I FORM för att ta del av de senaste trenderna inom hälsa, träning och kost – allt med en hållbar livsstil i fokus. Här hittar du aktuella erbjudanden på I FORM med premie. 

iForm

iForm

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på iForm och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


I FORM + spikmattta

Få 3 nummer av I FORM och en spikmatta som premie för 148,50 kronor.

Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

  • 5 nr 249 kr
  • 8 nr 399 kr
  • 11 nr 499 kr

iForm + Badrumsvåg med kroppsanalys

Få 4 nummer av iForm och badrumsvåg med kroppsanalys som premie för endast 199 kr.

iForm + Nordic wake up light

Få 4 nummer av iForm och Nordic wake up light som premie för endast 199 kr.

iForm + Nordic juicepress

Få 4 nummer av iForm och Nordic juicepress som premie för endast 199 kr.

3 nummer av I FORM + Active Fit shaping tights

Nu kan du få 3 nummer av I FORM + Active Fit shaping tights för 148,50 kr inkl. leverans.

4 nr. av I FORM + Bakset med 4 delar

Just nu får du 4 nummer av I FORM + Bakset med 4 delar för 198,50 kr inkl. leverans

iFORM + gåva: Nordic massagepistol

Få 4 tidningar för 199,00 kr. + gåva: Nordic massagepistol – Spara 917 kr

I FORM + Digital blodtrycksmätare

I FORM  – oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. Vi berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. I FORM – din garanti för ett friskare och roligare liv.  

Med hälsa i fokus

From OmslagVill du leva ett mer aktivt liv fyllt av träning, vardagsmotion och hälsosam mat? Då är magasinet i FORM ett perfekt första steg på den resan. I FORM är Skandinaviens största hälsomagasin och kommer ut med nya nummer 18 gånger om året. De blandar träningstips för både nybörjare och mer avancerade motionärer, guidar dig till den bästa träningsutrustningen och vägleder sina läsare genom hälsodjungeln. Träningstipsen demonstreras med härliga och lärorika bilder och recepten lockar till matlagning med sina färgglada och läckra foton. 

I varje nytt nummer av I FORM kan du läsa om spännande nya motionsformer, hälsosam mat, medicin, psykisk hälsa och allt annat som hör till en hälsosam livsstil. I FORM bjuder in experter som vägleder dig genom vardagen med hälsa och välbefinnande i fokus. 

Bli inspirerad till att komma igång med styrketräningen, lär dig hur du ska lägga upp din träningsvecka, få tips om hälsosam och snabblagad mat och läs om det senaste modet inom träningskläder. I FORM bjuder på allt från läckra recept till träningsprogram. 

Prenumerera på I FORM

Om du väljer att prenumerera på I FORM får du hem magasinet regelbundet. Då kan du räkna med en ny dos av inspiration, motivation och tips varannan vecka. Uppnå din fulla potential med I FORM – både när det gäller din fysiska och psykiska hälsa. 

Välj ett prenumerationserbjudande med premie och få dessutom en gåva som hjälper dig att kickstarta ditt hälsosamma liv. 

Är du intresserad av fler magasin om träning och hälsa? Då rekommenderar vi magasinen ToppHälsa och Må Bra. 

Frågor och svar om I FORM

Vilka premier brukar I FROM erbjuda?

I FORM erbjuder vanligtvis premier inom hälsa, träning, teknik och välbefinnande. De har bland annat premier som träningstights, träningsredskap eller smoothie mixer. 

Hur mycket pengar sparar jag?

Det beror på vilket erbjudande du väljer. Med en prenumeration och premie kan du spara flera hundratals kronor jämfört med priset på motsvarande produkt och prenumeration i butik.

Hur börjar jag prenumerera på I FROM?

Välj det erbjudande som passar dina intressen bäst. Sen klickar du dig vidare och beställer din nya prenumeration på I FORM med premie direkt online.