M-Magasin

M Magasin LogotypM-Magasin är magasinet för dig som kanske har passerat 50, men som ändå vill få ut det mesta av livet. I varje nytt nummer kan du läsa om relationer, hälsa, skönhet, resor och ekonomi – ämnen handplockade för den mogna kvinnan. 

Här hittar du aktuella erbjudanden från M-Magasin med lyxiga premier inom skönhet och välbefinnande. 

M-Magasin

M-Magasin

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på M-Magasin och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


M-magasin prenumeration

3 nr av M-magasin för endast 159 kr / 9. nr av M-magasin för endast 589 kr / 17 nr av M-magasin för endast 999 kr.

M-magasin + hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg

Få 5 nummer av M-magasin och härliga hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg som premie för endast 199 kr.

M-magasin + komplett hårset från Oriflame

Få 5 nummer av M-magasin och komplett hårset från Oriflame som premie för endast 199 kr.

M-magasin + hopvikbar shoppingväska

Få 6 nummer av M-magasin och hopvikbar shoppingväska som premie för endast 199 kr.

M-magasin + lyxiga Clarins-produkter och necessär

Få 6 nummer av M-magasin och lyxiga Clarins-produkter och necessär i sammet som premie för endast 199 kr.

M-magasin + leopardmönstrad sjal + hudvård Clarins

Få 6 nummer av M-magasin och leopardmönstrad sjal samt hudvård från Clarins som premie för endast 199 kr.

M-magasin + solkräm och ögonskuggspenna från Oriflame och strandhandduk

Få 5 nummer av M-magasin och solkräm samt ögonskuggspenna från Oriflame och en strandhandduk från Sagaforma som premie för endast 199 kr.

M-Magasin + öppen poncho och ett lipgloss från Clarins

M-MAGASIN är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Du får 5 nummer av M-Magasin och en öppen poncho och ett lipgloss från Clarins, totalt värde 839:-

M-magasin + lyxiga krämer och lipgloss från Clarins

M-MAGASIN är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Vårt fokus är relationer, hälsa och ekonomi, bara för dig. Modet handplockar vi för 50+ kvinnan, kultur, skönhet och resor har också en särskild plats i M. Du får 5 nr till ett värde av 350 kr.

Ett magasin för dig som vill leva fullt ut

M Magasin omslagM-Magasin grundandes av Amelia Adamo 2006 för att fylla tomrummet på tidningsmarknaden när det kommer till livsstilsmagasin för kvinnor som passerat 50. Amelia Adamo har även grundat de populära livsstilsmagasinen Amelia och Tara.

M-Magasin kommer ut med 17 nummer om året. Varje nytt nummer är sprängfyllt av spännande läsning anpassad efter den mogna kvinnan. Läs om mode, hud- och hårdvård, smink och skönhet – allt med den mogna kvinnan i fokus. Ta del av spännande kulturreportage, resereportage och ingående läsning om ekonomi. Hur ska du tänka kring din pension när du bara har några år kvar att arbeta? Hur tränar man bäst för att undvika benskörhet? Och hur får man till den bästa sömnen. M-Magasin är en vännina som håller dig i handen under denna spännande nya fas i livet. 

Läs spännande intervjuer med kändisar och gripande reportage om livsöden. Under rubriken ”Amelia möter” intervjuar magasinets grundare, Amelia Adamo, spännande personer med en historia att berätta. 

M-Magasin är en tidning för dig som vill behålla livsglädjen hela livet ut. 

Prenumerera på M-Magasin

Om du inte vill missa ett endaste nummer av M-Magasin rekommenderar vi att du startar en prenumeration på denna läsvärda tidning. Årligen ges det ut 17 nya nummer av magasinet. Välj ett prenumerationserbjudande med en premie för att dessutom få en lyxig gåva på köpet. 

Är du intresserad av fler livsstilsmagasin för kvinnor? Vi rekommenderar även Amelia, Tara och Damernas Värld. 

Frågor och svar om M-Magasin

Vilka premier brukar ingå när man börjar prenumerera på M-Magasin?

M-Magasin erbjuder många olika sorters premier. De erbjuder regelbundet premier inom skönhet, hudvård, kroppsvård, mode och husgeråd.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Du kan spara flera hundratals kronor om man jämför med priset i butik. Hur mycket du sparar beror på vilket erbjudande du väljer. Titta igenom de erbjudanden vi listat för att hitta ett som faller dig i smaken. 

Hur börjar jag prenumerera på M-Magasin?

Börja med att titta igenom alla premieerbjudanden vi har listat. När du har valt det erbjudande du är intresserad av klickar du dig enkelt vidare och påbörjar din prenumeration. Du kan börja prenumerera online på bara ett par minuter.