Vin – Prenumerera på Vin

Vinboxen Vinoteket

Utvalda viner! Röda och Vita! Fri frakt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 499 kr
LÄS MER & BESTÄLL

XWine Vinprenumerationer

Unika viner utvalda tillsammans med vinbönder.

Var tredje månad

Ingen bindningstid

från 999 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Har du ett stort intresse för viner och vill upptäcka nya favoriter eller önskar du lära dig så kan vi rekommendera en vinprenumeration! Genom att prenumerera så får du hemskickat bra viner som är utvalda av experter. I vissa abonnemang får du även information om sorterna samt recept på passande maträtter. Det är riktigt kul med nytt vin varje månad!

Enkelt och lagligt att prenumerera på vin

Det är mycket enkelt och smidigt att prenumerera på vin och helt lagligt. Med ett enkelt klick beställer du det abonnemang du vill ha och får hemlevererat dina viner varje månad eller kvartalsvis. Genom en prenumeration har du fina möjligheter att varje månad upptäcka nya spännande favoritviner på rekommendationer av utvalda vinexperter.

Upptäck nya favoritviner med en vinprenumeration

Företag med vinprenumeration

Vinoteket med Vinboxen

Vinoteket

Hos Vinoteket kan du prenumerera varje månad på Vinboxen som är utan bindningstid och du kan enkelt meddela om du vill hoppa över någon månad. De utvalda vinerna som skickas hem till dig passar alltid till säsongen. Du får aldrig samma sorter två gånger men det går smidigt att göra extra tilläggsbeställningar om du har hittat ditt favoritvin.

Det finns tre olika sorters vinboxar att abonnera på:

  • Röda vinboxen
  • Vita vinboxen
  • Blandade vinboxen

Varje box går sedan att välja i olika prisnivåer. I din box medföljer praktisk information om sorterna om hur de smakar och vilken mat som passar till varje vin.

Svenska vinbolaget

Svenska vinbolaget

En vinprenumeration från Svenska vinbolaget levereras kvartalsvis med viner utifrån säsong och som är utvalda av sommelier. Vinlådorna innehåller sorter av hög kvalitet och ofta är det prisbelönta viner. Det går även utmärkt att prenumerera på dina favoritviner. Det finns två olika paket Premiumpaketet och Prestigepaketet som har olika prisnivåer.

Delinat

Delinat

Delinat har 28 års erfarenhet av prenumerationer på viner i Schweiz. Företaget levererar vinpaket i Sverige var fjärde månad. Deras vinpaket innehåller sorter som både är ekologiska och högkvalitativa. Till varje paket medföljer information om vinerna och passande recept till varje sort. Ett abonnemang kan du både köpa till dig själv eller välja att ge bort genom att ge en kommentar i beställningen.

Xwine

Xwine

Hos Xwine har du möjligheten att upptäcka nya viner en gång per kvartal. De flesta sorterna finns inte på systembolaget utan är unika för Xwines kunder. Du kan enkelt pausa abonnemanget och smidigt byta till andra prenumerationsalternativ. Det finns fyra alternativ att välja mellan:

  • Vinbondens lilla vinprenumeration
  • Vinböndernas exklusiva vinprenumeration
  • Vinböndernas premium vinprenumeration
  • Vinböndernas utvalda vinprenumeration

Vinlådan

Vinlådan

En prenumeration från Vinlådan ger dig var tredje månad ekologiska viner som har minimalt med tillsatser och är från småskaliga vinodlingar. Varje låda är anpassad för årstiden och det medföljer en så kallad vinmeny med fakta och recept till varje sort samt information om vingårdarna, de som arbetar med vinet och hur det framställs. Du abonnerar utan bindningstider och kan enkelt pausa eller avsluta prenumerationstjänsten.

Winefinder

Winefinder

Winefinder levererar varje månad vinboxar som är anpassade efter säsongens mat. Vinabonnemangen är utan bindningstid och det är enkelt att meddela om du vill göra en paus eller avsluta abonnemanget. Det finns tre olika vinboxar:

  • Månadens utvalda viner
  • Månadens utvalda röda viner
  • Månadens lagringsviner

Nu vet du mer om vin och prenumerationer av vin samt vinboxar. Det är riktigt roligt att få en box, låda eller ett par nya vinflaskor varje månad. Prenumerera på vin genom att gå till leverantörerna här ovan längst upp på sidan. Lycka till med ditt nya vin!