Hemmets Journal

Hemmets Journal logotypHemmets Journal är Sveriges mest lästa och älskade veckotidning. Under hundra år har tidningen bjudit på engagerande läsning, pyssel, recept och spännande reportage. Läs intervjuer med aktuella kändisar, berättelser om människoöden och bli inspirerad av smarriga recept. Hemmets Journal bjuder på underhållning för hela veckan. 

Hemmets Journal

Hemmets Journal

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Hemmets Journal och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Korsord, recept och engagerande läsning

 

Hemmets Journal omslagI varje nytt nummer av Hemmets Journal bjuds du på svårslagen underhållning. Tidningen är sprängfylld av reportage och möten med spännande människor med en historia att berätta. De lyfter fram allt från kändisar och idrottsprofiler till helt okända personer – huvudsaken är att historien de har att berätta är gripande, engagerande och berör.

Läs om hälsa, medicin, träning och livsstil och fråga Hemmets Journals experter om nästan allt mellan himmel och jord. Du kan ställa din egen fråga till deras doktor, hundvetare, hälsocoach, jurist, kattvetare, relationsexpert och veterinär.

Hemmets Journal är kanske mest känd för sina korsord och recept. I varje ny utgåva bjuds du på en mängd olika korsord, sudoku, kryss och annan hjärngympa i olika svårighetsgrad. Hemmets Journals kryss kommer definitivt hålla dig sysselsatt fram till nästa nummer kommer ut.

Varje nummer är förstås även fullproppat med inspirerande recept och spännande mat. Det bjuds på allt från svenska klassiker till modern matlagning som överraskar. 

 

Prenumerera på Hemmets Journal

 

Hemmets Journal kommer ut med ett nytt nummer varje vecka – alltså 52 nummer om året. Ett par av dessa nummer är dubbelnummer med extra mycket underhållning, läsning och kryss. Prenumerera på Hemmets Journal och få hem varje nytt nummer direkt i brevlådan – svårslagen underhållning varje vecka.  

I Hemmets Journal finns något för de allra flesta: läsvärda reportage, kändismöten, mode, skönhet, inredning, trädgård, matlagning, recept och massor av kryss, korsord och sudoku.

Frågor och svar om Hemmets Journal

För vem passar Hemmets Journal?

Hemmets Journal bjuder på underhållning som passar de allra flesta. Engagerande reportage och kändismöten blandas med kryss, korsord och recept. Läs om heminredning, mode, skönhet, hälsa, livsstil och kändisar. 

Hur ofta kommer Hemmets Journal ut?

Hemmets Journal kommer ut med ett nytt nummer varje vecka. Ett par nummer om året är dessutom dubbelnummer med extra mycket läsning, kryss, korsord och recept. 

Hur börjar jag prenumerera på Hemmets Journal?

Ta en titt på de prenumerationserbjudanden som finns på sidan och välj ett som tilltalar dig. Klicka dig sen vidare för att påbörja din prenumeration på Hemmets Journal.