Hänt Extra

Hänt Extra logotypHänt Extra bjuder på allt det allra senaste från kändisvärlden. Läs om skvaller, nyheter och mycket mer om våra kungligheter, folkligaste kändisar, tv-personligheter och största stjärnor. Varje vecka kommer Hänt Extra ut med ett rykande färskt nummer med allt skvaller du kan önska dig. 

Prenumerera på Hänt Extra och ha full koll på allt som rör våra mest folkkära kändisar och stjärnor. 

Hänt Extra

Hänt Extra

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Hänt Extra och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Kändisar, kungligheter och skvaller 

 

Hänt Extra OmslagHänt Extra har funnits på de svenska tidningshyllorna sen 1983 och försett alla Sveriges kändis-nyfikna med skvaller, nyheter, rödamattan-reportage, intervjuer och mycket mer. Hänt Extra började som ett extranummer till tidningen Hänt i Veckan, men är idag en egen veckotidning. 

I Hänt Extra blir du inbjuden till de kändistätaste festerna, de mest glamorösa rödamattan-tillställningarna och de mest stjärnspäckade premiärerna. Vilka stjärnor har förlovat sig? Vem har blivit lämnad? Vilka har festat ihop? Vad händer i kungafamiljen?  Veckotidningen Hänt Extra håller dig uppdaterad med alla de mest aktuella nyheterna och skandalerna inom kändisvärlden. Läs om dejter, premiärer, galor, vardagsliv och allt annat som hör kändisvärlden till.

Förutom kändisar och kungligheter så bjuder Hänt Extra även på skönhet, mode-inspiration och de senaste trenderna. Låt kändisarna guida dig till den snyggaste sommar-stilen, det trendigaste sminket och de snyggaste frisyrerna. 

 

Prenumerera på Hänt Extra

 

Hänt Extra kommer ut med ett rykande färskt nummer varje vecka. Den regelbundna utgivningen gör att tidningen alltid kan ha med de allra färskaste nyheterna och det allra smaskigaste skvallret. Om du vill veta allt om kändisar, galor, premiärer och kungligheter är Hänt Extra tidningen för dig. Kom närmare våra kändisar än vad du någonsin gjort tidigare med en prenumeration på Hänt Extra.

Hänt Extra kommer ut med 52 nummer om året. Varje nummer är fullproppat med allt det senaste skvallret från Sverige, och världens, kändiselit.  

Frågor och svar om Hänt Extra

Hur ofta kommer Hänt Extra ut?

Hänt Extra kommer ut med ett nytt nummer varje vecka. Det blir hela 52 rykande färska nummer om året. 

Vad kan jag läsa om i Hänt Extra?

Hänt Extra bjuder på de senaste nyheterna och det smaskigaste skvallret från våra mest spännande kändisar. Läs om kungafamiljen, tv-profiler, sportprofiler och världsstjärnor. 

Hur börjar jag prenumerera på Hänt Extra?

Hänt Extra kommer ut med en ny tidning varje vecka. Som prenumerant missar du aldrig ett nummer. Kika igenom våra prenumerationserbjudanden och klicka dig vidare för att påbörja din prenumeration.