ToppHälsa

Topphälsa logotypToppHälsa är tidningen för dig som brinner för hälsa, träning, näringsrik mat och en aktiv livsstil. Läs ToppHälsa för att ta del av de senaste träningstipsen, goda nyttiga recept, knepen bakom naturlig skönhet och massor av pepp och inspiration till att leva ett mer aktivt och fullt liv. Här hittar du aktuella erbjudanden från ToppHälsa med lyxiga premier. 

ToppHälsa

ToppHälsa

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på ToppHälsa och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJEN

Hälsan kommer inifrån

 

ToppHälsa omslagToppHälsa är ett magasin med fokus på välbefinnande och hälsa – inifrån och ut. Som läsare får du tips på hur du får ihop vardagens måsten med sånt som faktiskt gör gott för din hälsa – som träning, avslappning och god och sund mat. Träningstips och träningsmotivation varvas med läckra recept, skönhetstips och tips från experter om hur du lever ett så sunt liv som möjligt. 

Möt kvinnor mitt i livet, kändisar och experter – allas historier får plats i ToppHälsa. Möt de största profilerna inom träning och hälsa på sociala medier – vad har de för hemligheter för att hålla motivationen uppe?

Ställ frågor till personliga tränare, dietister och läkare och få rätt redskap för att underlätta din vardag och få ihop ditt livspussel. 

Topphälsa är ett magasin fyllt till bredden med pepp och motivation. Plocka fram ditt bästa jag tillsammans med en av Sveriges mest älskade hälsotidningar. Hälsan kommer inifrån.

 

Prenumerera på ToppHälsa

 

Om du väljer att prenumerera på ToppHälsa kommer du få hem ett rykande färskt nummer varje månad. ToppHälsa kommer ut med 13 nummer om året och varje nummer är sprängfyllt av tips, motivation och guider. Lär dig de populäraste övningarna inom yoga, ta din löpning till nästa nivå och laga läckra och näringsrika måltider – ToppHälsa har allt för din hälsa. 

Är du intresserad av fler magasin om hälsa, träning och välbefinnande? Då kan vi rekommendera I FORM och Må Bra. 

Frågor och svar om ToppHälsa

Vilka premier har ToppHälsa?

ToppHälsa är ett magasin med fokus på träning och välbefinnande och deras premier avspeglar detta. ToppHälsa erbjuder ofta perifer som träningstights, träningsredskap, hudvård, smink och skönhetsprodukter.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Hur mycket pengar du sparar jämfört med priset i butik beror på vilken premie du väljer bland ToppHälsas erbjudanden. Du kan spara hundratals kronor.

Hur börjar jag prenumerera på ToppHälsa?

Välj den prenumeration med premie som passar dig. Därefter klickar du dig vidare och påbörjar din prenumeration på ToppHälsa direkt online.