Gör Det Själv

gör det själv logotypGör Det Själv är det perfekta magasinet för hemma-fixaren. Tidningen är den enda i sitt slag på den svenska marknaden, och bjuder på allt från steg för steg-guider till tester av verktyg och produkter, och tips som gör hemma-fixet ännu lättare. 

Här hittar du aktuella erbjudanden på Gör Det Själv med användbara premier för den som tycker om att fixa allting själv. 

Få 2 tidningar för 148 kr+ gåva: Ulltröja

Få 2 tidningar för 148 kr+ gåva: Ulltröja

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 2 tidningar av Gör det själv plus en ulltröja för 178 kronor.

TILL KAMPANJEN

Gör det själv

Gör det själv

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Gör det själv och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Få 2 tidningar för 178 kr + verktygspaket

Få 2 tidningar av Gör det själv plus ett verktygspaket för 178 kronor.

Få 2 tidningar för 178 kr + gåva: Verktygspaket

Få 2 tidningar av Gör det själv plus ett verktygspaket för 178 kronor.

Presentkort på valfri tidning från Bonnier

Ge bort ett presentkort på en tidningsprenumeration som mottagaren själv väljer. Välj mellan 5, 8 eller 11 tidningar och skicka med en personlig hälsning.

  • 5 nr 249 kr
  • 8 nr 399 kr
  • 11 nr 499 kr

Gör Det Själv + Verktygspaket

Få 2 nummer av Gör Det Själv och verktygspaket som premie för endast 178 kr.

Gör Det Själv + TOOLBOX skruvdragare

Få 2 nummer av Gör Det Själv och TOOLBOX skruvdragare som premie för endast 178 kr.

Gör Det Själv + övervakningskamera

Få 2 nummer av Gör Det Själv och en 360-grader övervakningskamera som premie för endast 148 kr.

Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser

Just nu kan du beställa 2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser för 178 kr. inkl. leverans.

Gör Det Själv + 1 000 byggbeskrivningar

Digital prenumeration + 1000 byggbeskrivningar. Hos Gör Det Själv hittar du inspiration och hjälp till alla dina gör-det-själv-projekt. Du får mer än 1000 byggbeskrivningar med detaljerade instruktioner, ritningar, video, materiallista och 3D-modeller. Byggbeskrivningarna följer gällande lagar och regler.

Gör Det Själv + Multiverktyg från Tech-Pro

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv ett Multiverktyg från Tech-Pro för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Guider, tips och inspiration till hemma-fixaren och hantverkaren 

Gör det själv omslagGör Det Självs expert gör det enkelt att fixa det mesta helt själv. Tidningen bjuder på tydliga steg för steg-guider där du vägleds igenom allt från hur man enklast målar en vägg, fixar element som inte ger någon värme eller kaklar om i badrummet. Oavsett om du är nybörjare eller är en erfaren hantverkare så hjälper Gör Det Själv dig på vägen. Du kanske bara vill spackla en vägg? Gör Det Själv guidar dig. Eller du vill kanske bygga ett stort trädäck framför ditt hus? Gör Det Själv hjälper dig med det också. 

Förutom tydliga guider så bjuder Gör Det Själv även på tester och köpguider av verktyg och material. Är du ute efter en ny borrmaskin? Då har Gör Det Själv testat de mest prisvärda på marknaden. Samma sak gäller andra populära verktyg som kapsågar, skruvdragare och vinkelslipar. Du hittar även guider till material som bänkskivor, trädäck och målarfärg. 

Gör Det Själv är den perfekta guiden till allt du behöver för att fixa allt från en rinnande kran till att byta golvet i vardagsrummet – helt själv. 

Är du intresserad av byggnadsvård? Då rekommenderar vi även tidningen Gård & Torp. Är du intresserad av teknik och vetenskap? Då rekommenderar vi Illustrerad Vetenskap. 

Prenumerera på Gör Det Själv

Gör Det Själv kommer ut med 18 nummer om året – alltså ett sprillans nytt nummer varannan vecka. Prenumerera på Gör Det Själv för att aldrig missa ett nytt nummer fyllt av guider, tester och tips som gör dig till en bättre hemma-fixare. 

Frågor och svar om Gör Det Själv

Vilka premier brukar Gör Det Själv ha?

Gör Det Själv har en stor bredd på sina premier. De erbjuder återkommande olika praktiska verktyg, teknikprylar och annat som kan hjälpa till vid hemma-fix. 

Hur mycket kan jag spara?

Med Gör Det Själv prenumerationserbjudanden kan du spara upp till 90 % jämfört med priset i butik. Jämför Gör Det Självs erbjudanden för att hitta det som passar just dina intressen.

Hur påbörjar jag en prenumeration på Gör Det Själv?

Börja med att kika igenom alla prenumerationserbjudanden vi har på vår sida. Välj det du tycker verkar mest spännande och klicka dig sedan vidare för att påbörja din prenumeration. Du kan börja prenumerera direkt online.