Hembakat

Hembakat logotypHembakat är Sveriges mest lästa baktidning. Varje nytt nummer är fullt av goda och läckra recept, inspirerande bilder och tips som tar din bakning till nästa nivå. Här hittar du aktuella erbjudanden från Hembakat med lyxiga premier. 

Hembakat + kockkniv Avola från Ballarini

Hembakat + kockkniv Avola från Ballarini

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Få 5 nummer av Hembakat för 199 kronor + kockkniven Avola från Ballarini.

TILL KAMPANJEN

Hembakat

Hembakat

Gäller t.o.m. Tillsvidare

Prenumerera på Hembakat och välj själv hur lång din prenumeration ska vara. Klicka vidare för att se alla aktuella kampanjer som gäller just nu.

TILL KAMPANJENUtgångna kampanjer


Hembakat prenumeration

3 nr av Hembakat för endast 169 kr / 5 nr av Hembakat för endast 329 kr / 9 nr av Hembakat för endast 559 kr.

Hembakat + två Ostindia Floris-skålar från Rörstrand

Få 4 nummer av Hembakat och två Ostindia Floris-skålar från Rörstrand som premie för endast 179 kr.

Bakning för alla

 

Hembakat OmslagMagasinet Hembakat riktar sig till alla som älskar att baka – både glada amatörer, hemmabagare och professionella bagare som vill slappna av med en stunds god läsning. I magasinet hittar du allt du kan tänkas önska dig som bakälskare – läckra recept med tydliga instruktioner och bilder, smarta knep som gör bakningen lite lättare och hemligheten bakom de allra godaste baken. Handfasta baktips blandas med spännande läsning om bakning runt om i världen och de senaste baknyheterna. 

Lär dig hur du bakar det bästa brödet, hur du sätter guldkant på dina kanelbullar och hur du bakar de allra frasigaste våfflorna. Hembakat kommer dessutom ut med säsongsanpassade nummer inför de stora högtiderna. Julnumret är sprängfullt av goda saffransrecept och alla julens läckerheten medan sommarnumret bjuder på de godaste sommartårtorna och svalkande glassar.

Hembakat nöjer sig såklart inte med det söta, magasinet bjuder även på recept på matpajer, bröd och andra maträtter. Recepten vävs samman av spännande mat- och bakreportage och test och guider till de bästas och mest prisvärda bak- och köksredskapen – en helhetsupplevelse i köket helt enkelt. 

Hembakat är ett magasin fyllt till bredden med bakglädje, inspiration och kunskap. Överraska vänner och familj med spännande nya recept och bakverk. 

 

Prenumerera på Hembakat

 

Vill du njuta av nya nummer av Hembakat regelbundet? Då föreslår vi en prenumeration på den här läckra tidningen. Hembakat kommer ut med nya nummer nio gånger om året och varje upplaga är såklart proppfull av smarriga recept, inspirerande bilder, användbara guider och läsvärda reportage.

Är du intresserad av mer matlagning och bakning? Då rekommenderar vi Elle Mat & Vin och Matmagasinet också.  

Frågor och svar om Hembakat

Vilka premier brukar Hembakat erbjuda?

Om du väljer en prenumeration med premie från Hembakat brukar du kunna välja på premier inom kök, husgeråd och bakning – precis den sortens gåvor Hembakats läsare vanligtvis är ute efter.

Hur mycket pengar kan jag spara?

Jämfört med priset på gåvan och prenumerationen i butik kan du spara hundratals kronor på ett prenumerationserbjudande med premie. Jämför olika erbjudanden för att hitta det som passar dig.

Hur börjar jag prenumerera på Hembakat? 

Välj först och främst det prenumerationserbjudande som du gillar allra bäst. Klicka dig sedan vidare och börja prenumerera på Hembakat direkt online.