Inredningstidningar

Arcy

Prova gratis!

månadsvis

Ingen bindningstid

Wype Tidningar Online

Prova 1 månad gratis

Månadsvis

Ingen bindningstid

Readly

Prova 6 veckor fritt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Det finns inredningstidningar för alla smaker, stilar och intressen. Drömmer man om ett rustikt hem finns det massor av inspiration att hitta, samma gäller för det stilrena skandinaviska, det moderna industriella eller det mjuka och feminina. Inredningen har inga gränser och inredningsmagasinen speglar detta. 

Låt dig inspireras av härliga inredningstidningar.

Inspireras av inredningstidningar 

Inredningsmagasinen och tidningarna är många. Det finns både svenska tidningar och utländska. Hitta din drömstil i stora och världskända magasin som Architectual Digest, Country Living, Good Housekeeping, Vogue Living, amerikanska Elle Decor eller Word of Interiors. På svenska finns titlar som Hus & Hem, allt i Hemmet, Nya Rum, Scandinavian Retro, Elle Decoration, Lantliv, Antik & Auktion, Sköna hem, Plaza Interiör, Plaza Deco, Gods & Gårdar, Leva & Bo, Hem & Antik och Kloka hem. 

Även tidningar med fokus på trädgård kan ses som en del av inredningstidningarna. Trädgården är ju ytterligare ett rum i hemmet som kan göras extra mysigt med härlig inredning och inspiration. För trädgårdsinspiration finns tidningar som Allt om Trädgård och Allers Trädgård. 

Inredningstidningar är inte bara läsning för den som vill inreda sitt hem. Det ger även inspiration för dukning inför festen, mat och allmänt välbefinnande hemma. 

Läs inredningstidningar online

Många av de populäraste inredningstidningarna finns att läsa online. Prenumerationstjänster som Readly, Ztory, Wype och Arcy har samlat flera olika titlar på ett och samma ställe. Med en prenumeration får man tillgång till hela deras utbud av tidningar och magasin. Perfekt om man har flera intressen och vill läsa flera olika tidningar varje månad.

Readly har bland annat Kloka Hem, Drömhem & Trädgård, Hus & Hem och Bad & Kök. För hemmafixaren finns Bygg & Fixa. 

Ztory har titlar som Nya Rum, Hus & Hem, Kloka Hem, Plaza Interiör, Härligt Hemma, Leva & Bo, Elle Decoration, Scandinavian Retro, Residence, RUM hemma, Villanytt och Hem Ljuva Hem. 

Wype har Gör det Själv för hemmafixaren.

Arcy erbjuder populära inredningstidningar som Sköna hem, Lantliv, Allt i hemmet, Allt om trädgård, Allt om trädgård FIXA, Gård & Torp, Hem & Antik, Gods & Gårdar och Leva & Bo.

Hos prenumerationstjänsterna finns det alltså ett brett utbud av inredningstidningar – det gäller bara att välja och vraka bland titlarna. 

Inredningstidning med premie

Många inredningstidningar bjuder på en premie om man börjar prenumerera. Premierna brukar ofta avspegla innehållet i tidningen. Man kan till exempel få fina produkter till dukningen som muggar från Rörstrand eller glas från Iittala. Man kan även få annat fint till inredningen som vackra plädar, filtar och kuddfodral.  

Populära inredningstidningar

  • Elle Decoration – Elle Decoration, tidigare Elle Interiör, finns både i en svensk upplaga och som internationell upplaga. Magasinet är fullproppat av inredningstips och inspiration. Läs intressanta reportage, få tips om det senaste inom inredning och få en inblick i vackra hem från hela världen.
  • Sköna hem – Sköna hem är en riktig klassiker när det kommer till inredningstidningar. Tidningen bjuder på heminredning, trender, artiklar, möten med kändisar i deras hem och härliga tips och trix för hur man får ett vackert hem.
  • Kloka hem – Kloka hem är den moderna inredningstidningen. Få tips om inredning med eko-fokus. Hur inreder man klimatsmart? Läs om det senaste inom miljövänlig design och inredning och få tips om hur du gör ditt hem mer miljövänligt med solenergi, begagnade möbler och hållbar design.
  • Scandinavian Retro – Skandinavisk design är alltid trendigt inom inredning. I Scandinavian Retro kan man läsa artiklar och reportage om inredning från Skandinavien från 1900-talet och framåt. Inspireras av funkis, det klassiska strama och vita och vacker skandinavisk design från Rörstrand, Alvar Aalto, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson och många fler.

Vanliga frågor och svar om inredningstidningar

Vad finns det för bra utländska tidningar inom inredning?

Det finns många stora och välkända magasin som amerikanska Elle Decor, Vogue Living, Good Housekeeping, Country Living, Architectual Digest och Word of Interiors.

Vilka svenska inredningstidningar är bra?

Vi har många bra svenska magasin som bland annat Sköna hem, Allt i hemmet, Hus & Hem och Gods & Gårdar för att bara nämna några. Läs mer inne på vår sajt om vilka intressanta inredningstidningar som kan passa dig.

Finns det någon onlinetjänst där man kan läsa flera tidningar inom inredning?

Ja, det kommer allt fler onlinetjänster och vi kan bland annat rekommendera Readly, Ztory, Wype och Arcy. Mer information om dessa prenumerationstjänster för tidningar finns här.

Finns det inredningstidningar som handlar om retro?

Ja, Scandinavian Retro är en nischad tidning med skandinavisk design och trender inom inredning.

Var kan man hitta inredningstidningar med miljövänlig design och inredning?

Då är tidningen Kloka hem ett bra val. En tidning om inredning med eko-fokus.