Ge bort en prenumeration som present

Wype Tidningar Online

Prova 1 månad gratis

Månadsvis

Ingen bindningstid

Readly

Prova 6 veckor fritt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

HBO Max


Månadsvis eller årsvis

Ingen bindningstid

Discovery+ Streaming

Paket i olika prisklasser! Allsvenskan & Superettan!Ingen bindningstid

BookBeat

Prova fritt 2 veckor! Bra sortiment!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Linas Matkasse

Störst aktör! Många bra erbjudande!

Välj själv

Ingen bindningstid

Från 429 kr
LÄS MER & BESTÄLL

En prenumeration är en perfekt present till någon man tycker om. Presenten ger inte bara lycka under gåvotillfället, utan fortsätter att ge under en tid framöver. Varje gång det dyker upp en ny tidning i brevlådan, eller när man väljer ut en ny serie i streamingtjänsten, eller när en härlig matkasse med färdiga recept dyker upp utanför dörren tänker man på den man fått prenumerationen av. 

En prenumeration är en present som fortsätter att ge.  

Prenumeration – en present för alla

Det finns många olika prenumerationer att välja på när man letar efter den perfekta presenten. Letar du efter en present till någon matintresserad? Då finns det prenumerationer på matkassar. Letar du efter en present till någon som älskar film, serie och underhållning? Då finns det en mängd olika streamingtjänster att välja på. Letar du efter en present till någon som älskar att läsa? Ja, då finns det tidningsprenumerationer och prenumerationer på tidningsappar att ge bort. 

Tidningsappar – en present till den nyfikna läslusen 

Om du har en tidningsälskare i din närhet kan en prenumeration på en tidningsapp vara den perfekta presenten. En tidningsapp samlar flera olika magasin och tidningar under samma tak. Som prenumerant får man tillgång alla tidningar i tjänsten och man får läsa helt obegränsat. Många appar erbjuder dessutom ett stort arkiv av äldre upplagor. Om man till exempel älskar magasinet Allt om mat kan man genom Arcys tidningsapp läsa nummer från flera år tillbaka. 

Arcy

arcy

Arcy är Bonnier News och Lifestyles tidningsapp. Här hittar man exklusiva Bonnier-titlar som Damernas Värld, Amelia, Allt om mat, Teknikens Värld, Sköna hem och Teknikens Värld. Många av Bonniers största magasin hittas alltså här – och bara här. 

 • Över 70 exklusiva Bonnier-titlar
 • Dela på prenumerationen med upp till fem andra enheter
 • Läs sprillans nya nummer och äldre nummer från 2016 och framåt 

Wype

wype bonnier

Bakom tidningsappen Wype står Bonnier Publications. Appen samlar exklusiva titlar som Illustrerad Vetenskap, PC-Tidningen, Aktiv Träning, Världens Historia och Digital Foto.

 • Över 20 exklusiva Bonnier-titlar
 • Obegränsad läsning
 • Dela prenumerationen med upp till fem enheter

Readly

Readly

Readly är den tidningsapp på den svenska marknaden som har absolut stört utbud. Här hittar du tusental olika titlar, bland annat PC för alla, Råd & Rön, Vouge och Elle. 

 • Tusentals titlar – både svenska och internationella
 • Dela prenumerationen med flera enheter
 • Exklusiva titlar för Readlys app

Läs mer om tidningsappar här

Tidningar med premie – två presenter i en

Många tidningar har prenumerationserbjudanden med premie. Då får man inte bara en prenumeration på en tidning, utan även en liten gåva på köpet. Gåvan är ofta anpassad efter tidningens innehåll. Väljer man en prenumeration på Amelia är premien till exempel ofta inriktad på hälsa, skönhet och välbefinnande, medan en prenumeration på Illustrerad Vetenskap ger en premie inom teknik.

Här kan du läsa mer om tidningar med premie och hitta den perfekta presenten. 

Tidningar med Rörstrand premie

Tidningar med Iittala premie

Film, serier och böcker – streamingtjänst som present

För den som älskar underhållning kan en streamingtjänst vara en perfekt present. Streamingtjänster finns för flera olika intressen. För den som älskar film och tv finns streamintjänster som HBO Max, Discovery+ och Viaplay, för den som istället vill drömma sig bort med en god bok finns ljudbokstjänster som BookBeat, Nextory, Bokus Play och Storytel. 

HBO Max

HBO Max

HBO Max samlar de bästa titlarna från HBO – både exklusivt innehåll och populära biofilmer och serier. 

 • Exklusiva filmer och serier från HBO
 • Barninnehåll

Discovery+

Discoveryplus

Discovery+ blandar det bästa från reality-världen med tablå-tv, sport, exklusiva serier och filmer, dokumentärer och storfilmer och serier som alla pratar om.

 • Allsvenskan 
 • Strömma tablå-tv
 • Exklusiva serier och filmer producerade av Discovery 

BookBeat

Bookbeat

BookBeat har ett bibliotek på över en halv miljon boktitlar – både e-böcker och ljudböcker. De erbjuder böcker på svenska, men även böcker på engelska och andra språk. Storförlaget Bonnier Books står bakom BookBeat vilket innebär att vissa av Bonniers titlar släpps allra först på BookBeat.

 • 500 000 titlar
 • Både ljudböcker och e-böcker
 • Specialskrivna böcker för BookBeat 

Läs mer om streamingtjänster för film och tv här, och läs mer om ljudboksappar här

Ge bort en matkasse

Vägen till hjärtat går genom magen, är det inte så man brukar säga? Vad kan då passa bättre som present än en prenumeration på en matkasse. Det finns matkassar för alla olika smaker och magar. Det de flesta har gemensamt är att de kommer med råvaror utvalda efter färdiga recept. Unna någon du håller kär att skippa middagsstressen.

Linas matkasse

Linas matkasse

En klassiker inom matkasse-världen är förstås Linas Matkasse. Lina har flera olika matkassar att välja på, allt från kassar anpassade för barnfamiljen till lättlagade och vegetariska.

 • Recept och råvaror
 • Välj en kasse anpassad efter livssituation
 • Skräddarsy din kasse eller välj en färdigplanerad

Läs mer om matkassar här

Vanliga frågor och svar om prenumeration som present

Hur ger jag bort en prenumeration som present?

Hur du ger bort en prenumeration i present beror på vilken prenumeration du väljer. Vissa erbjuder presentkort – det kan vara en enkel lösning. Hos andra finns valet att ge bort prenumerationen som present när du beställer.

Är en prenumeration en bra present?

Ja, vi på prenumeration.se tycker såklart att en prenumeration är den perfekta presenten. Välj en prenumeration som passar den du vill överraska, sen fortsätter din present att underhålla och roa under flera veckor eller månader.

Vilken prenumeration är bäst att ge bort i present?

Det beror förstås på vem du vill överraska. En prenumeration med ett brett utbud, som tidningsappen Arcy, passar de allra flesta. I Arcy kan man välja mellan över 70 olika magasin – då finns det garanterat något magasin som passar den som får presenten.

Vilken är den perfekta presenten – till den som redan har allt?

Att ge bort en prenumeration kan berika någons liv – även den som upplever att den har allt. En prenumeration på en matkasse eller tidningsapp är en lyckad present till de allra flesta.