Korsordstidningar

Arcy

Prova gratis!

månadsvis

Ingen bindningstid

Wype Tidningar Online

Prova 1 månad gratis

Månadsvis

Ingen bindningstid

Readly

Prova 6 veckor fritt!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Korsord är en perfekt sysselsättning för att hålla hjärnan igång, slappna av efter en lång dag eller bara för att fördriva tid. Korsord är kul och populärt och därför finns det massor av korsordstidningar på marknaden – med allt från lätta kryss till riktiga värstingkryss för den avancerade korsordslösaren. 

 

Stort utbud av korsordstidningar

 

Utbudet på korsordstidningar är stort och det finns något för alla. Många korsordstidningar innehåller dessutom mycket mer än bara korsord. De är ofta fullproppade av bland annat pyssel som soduko, kluriga kryss, frågesport och quiz, kakuro, sökord och mycket mer. Om man löser kryssen kan man dessutom vinna fina priser. Allt från lotter till teknikprylar lottas ut till de som löser kryssen och skickar in rätt svar. 

Korsordstidningar som Krysset, Aftonbaldets Kryss & Quiz, Lycko-Kryss, Hemmets Journals Bästa Kryss, Tävla & Vinn, Svergiekrysset och Expressens Korsord blandar lätta och svåra kryss med andra klurisar och tankenötter. Letar man efter lite lättare kryss kan man satsa på tidningar som Lätt & Lagom, Nybörjarkryss, Buslätta korsord, Kors & Tvärs och Lätta kryss. Är man ute efter lite svårare kryss finns Mästarkyss. Mästarkryss är kända för att ha Sveriges svåraste korsord, så de löses på egen risk! 

Knep & Knåp, Sudoku för alla och Sökord bjuder på härlig hjärngympa i alla former.

 

Prenumerera på korsordstidningar

 

Om man alltid vill ha nya kryss hemma kan man med fördel prenumerera på en korsordstidning. Då får man hem tidningen direkt i brevlådan när det kommer ett nytt nummer. Korsordstidningar kommer ut med olika mellanrum beroende på titel. Vissa ges ut varje vecka, andra en gång i månaden eller varannan månad. Hitta en prenumeration som matchar ditt kryss-intresse. 

 

Korsordstidningar online

 

Det är lätt att tro att korsordstidningar endast kan läsas, och lösas, på fysiskt papper – men så är det faktiskt inte. Det går alldeles utmärkt att lösa korsord i korsordstidningar online. Om man läser korsordstidningar i sin mobiltelefon eller surfplatta, till exempel i en prenumerationstjänsts app, kan man lösa korsord, sudoku och andra klurisar genom att trycka på rutan man vill fylla i och fylla i med hjälp av tangentbordet. Det har alltså aldrig varit lättare att lösa korsord – om man löser dem online behöver man inte ens sudda om man råkar göra fel.

Prenumerationstjänster på tidningar är ett enkelt sätt att få tillgång till flera olika tidningar på ett och samma ställe. Tjänster som Readly, Ztory och Arcy har korsordstidningar i sitt utbud. 

Readly har titlar som Expressens Korsord, Nybörjarkryss, Ljuva minnen – Kryss med nostalgi, Bra korsord, Lätta kryss, Mästarkryss, Vårens bästa kryss, Sudoku för alla och mycket mer. 

Ztory har en mängd titlar inom korsord och pyssel. Lös klurisar i bland annat Hemmets Journals Bästa kryss, Kryssa Sverige runt, TV Kryss & Quiz, Sverigekryss och Expressens korsord.

Arcy har Expressens Korsord. 

 

Populära korsordstidningar

 

  • Nybörjarkryss – Korsordstidningen Nybörjarkryss är perfekt för den som vill ha lite lättare kryss eller som precis börjat med korsord. Lös hela korsord och känn den sköna känslan när alla rutor faktiskt är ifyllda.
  • Ljuva minnen – Kryss med nostalgi – En korsordstidning från Hemmets Journal. En blandning av kryss i olika svårighetsgrad blandat med härliga tillbakablickar fyllda av nostalgi. Lös kryssen och vinn fina priser.
  • Mästarkryss – Korsordstidningen för den som älskar utmaningar. Sveriges svåraste korsord med de klurigaste frågorna. 

Vanliga frågor och svar om korsordstidningar

Vilka korsordstidningar har en bra blandning med lätta och svåra kryss?

Lycko-Kryss, Tävla & Vinn, Krysset, Aftonbladets Kryss & Quiz, Expressens Korsord och Sverigekrysset är några exempel på tidningar med både lätta och svåra kryss. Vi har samlat information om korsordstidningar inne på vår sajt.

Finns det några korsordstidningar för nybörjare?

Det finns en hel del att välja på för nybörjare om man vill börja med lättare kryss. Några bra tidningar är Nybörjarkryss, Lätt & Lagom, Lätta kryss, Kors & Tvärs och Buslätta korsord.

I vilka korsordstidningar hittar jag svårare kryss?

Är man ute efter riktigt svåra kryss kan vi rekommendera Mästarkyss.

Finns det tidningar som erbjuder mer hjärngympa än bara korsord?

Ja, det finns bland annat Knep & Knåp, Sökord och Sudoku för alla som passar bra med lite mer variation.

Finns det någon onlinetjänst för korsord?

Det finns prenumerationstjänster online för tidningar där du kan lösa korsord. Bland annat finns Readly, Ztory och Arcy. Läs mer om dessa prenumerationstjänster här.