Säkerhet Online

PUREVPN – Surfa anonymt

Säker surf! Surfa anonymt på Internet!

Månadsvis

Ingen bindningstid

NordVPN

Få rabatt på 1-3 års-prenumerationer!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 35 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Det är viktigt att du skyddar dig när du befinner dig på Internet. Är du Online, så behöver du skydda dig från både angrepp och virus. Det finns en uppsjö saker som kan hända när du är på nätet och då är det bästa att du skyddar dig, din dator och dina filer från angrepp, insyn och annat tråkigt som kan hända.

Säker på Internet

Det finns flera saker du kan göra för att vara trygg och säker när du befinner dig på Internet. Surfar du med din egen dator eller en dator på ditt arbete, så behöver den skyddas från angrepp, virus och attacker. Det är tyvärr vanligare än man tror med olika former av angrepp på nätet.

Du kan dock skydda dig och vi skall här nedan presentera några alternativ när du skall skydda dig från virus, angrepp och surfa anonymt på webben.

VPN – Surfa anonymt

När du surfar på nätet, så vill du ju egentligen inte lämna några spår efter dig. Det gör man dock allt som oftast på olika sätt, men med en VPN anslutning, så ser inte omvärlden vad du gör eller har gjort på nätet. Du kan surfa anonymt och tryggt med rätt lösning. Med en VPN kan du även gå omkring en del spärrar vad gäller landskoder och annat när du skall se på olika former av streamingtjänster ifall du befinner dig utomlands.

Sakerhet online

Brandvägg – Ger trygghet

Med en brandvägg kan du surfa tryggare på nätet. Den ger dig ett skydd från olika former av angrepp som oftast sker när du befinner dig med din surfplatta, dator eller laptop på Internet. Den stoppar vissa former av attacker som vill ta sig in i dina produkter och skapa oreda, ge virus eller kapa dina produkter. Du kan ställa in din brandvägg att filtrera trafiken som vill ta sig in till dig via detta skydd.

Antivirusprogram

Med ett antivirusprogram så skyddar du och rensar din dator, laptop eller surfplatta från virus som försöker att förstöra eller ta dina filer. Ett antivirusprogram kan antingen reparera, ta bort eller skydda dina filer. det är viktigt att du skyddar dig från alla typer av angrepp, som sker på webben och ett antivirusprogram som skannar dina filer är nästan ett måste idag tyvärr.

Detta är några av alla de produkter och tjänster som man idag behöver för att kunna surfa tryggt på Internet samt använda sin dator, surfplatta och laptop på ett säkert sätt. Det finns ohederliga personer som försöker att antingen skada dig eller dina filer/produkter så du behöver skydda dig, din integritet samt datafiler på ett säkert sätt. Du gör detta med de produkter och tjänster som finns för säkerhet Online!